« Žene
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
EH, DA ...

Muški izgovori za prekid veze

Muškarci rijetko prekidaju vezu na grub način, što je zapravo čudno, a pritom obično koriste tri izgovora od kojih zapravo niti jedan nije istinit

Evo što govore muškarci ... a misle nešto sasvim drugo
Evo što govore muškarci ... a misle nešto sasvim drugo (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

prekid veze

,

razlozi

,

izgovori

Muškarci vezu prekidaju uglavnom džentlmenski, vjerovali ili ne, pa tako pritom navode razloge koji, zapravo, nemaju puno dodirnih točaka s istinom. No, mora im se ipak odati priznanje - trude se što manje povrijediti partnericu - iz sebičnih razloga, naravno, jer ne žele veliku dramu.

Da je ovo istina potvrdilo je i britansko istraživanje u kojem su sudjelovali slobodni muškarci koji su u životu imali barem 5 veza i stariji su od 35 godina.

Na prvom je mjestu s 44 posto klasičan izgovor - nisam spreman za vezu. U svojoj glavi misle nešto sasvim drugo, no znanstvenici tvrde da je taj izgovor ustvari točan i da takvog frajera trebate definitivno pustiti da ode i zadržati suze - nema smisla truditi se oko takvog lika.

Drugo mjesto s 32 posto zauzima još jedan klasik - zaslužuješ boljeg od mene. Na ovaj način muškarci se pokušavaju prikazati kao žrtve jer, eto, oni se trude, ali žena je zahtjevna i on nije dovoljno dobar za nju. Hmmm ... prozirno, zar ne?

Za kraj, biser kojeg koristi gotovo četvrtina muškaraca - ti si savršena, problem je u meni. Ovo prevedeno znači da on zapravo stvarno ne zna što bi s vama pa bježi glavom bez obzira jer ne može dominirati u vezi, a uz to prekid neće biti dramatičan jer će žena dobiti potvrdu svoje vrijednosti. 

Eto, sad znate što znače rečenice koje slušate ..

 

08.09.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh