Žene
SAVJETI

3 savjeta za prirodno povećanje grudi

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Povećanje grudi prirodnim putem ponekad je jedini način, naročito ako pri ruci nemate priličnu svoticu za ugradnju silikona ili ste jednostavno premladi da biste napravili tako nešto.… više »

SUPER

Žene su danas puno sretnije nego prije 70 godina

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Žene su danas u Britaniji puno sretnije zbog toga što su žene nego prije 70 godina, pokazalo je istraživanje BBC-ija objavljeno u ponedjeljak koje pokazuje da je njihov… više »

NAGRADNJAČA

Carice, kuhaj s nama!

objavljeno prije 8 godina

Ti si kuharica koja obožava biti u svojoj kuhinji? Ukućani jako hvale tvoja jela? Prijatelji bi najradije kada bi im stalno kuhala? Bez obzira jesi li na putu da postaneš… više »

EH, DA ...

Najveće ženske pogreške u braku

objavljeno prije 8 godina

Brak ili dugotrajna veza živi su organizmi na koje treba paziti baš kao i na živa bića - biti nježan i pažljiv, no po potrebi i oštar i odlučan kako bi se razvijali kako treba.… više »

GOVOR TIJELA

Kako prepoznati da se sviđate muškarcu

objavljeno prije 8 godina

Muškarci ne razumiju žene, a žene misle da razumiju muškarce, no često se i one varaju. Što nam onda preostaje? Govor tijela, naravno, pa evo sedam znakova koji sigurno… više »

MA DA?

Kakvi frajeri rade bolju djecu?

objavljeno prije 8 godina

Muškarci koji danju nose bokserice, a noću spavaju bez donjeg rublja imaju znatno manje oštećenja DNK u sjemenu u usporedbi s onima koji nose slip gaćice, pokazalo je zanimljivo… više »

MA DA?

Kakve su žene draže muškarcima?

objavljeno prije 8 godina

Muškarcima su ostavljene žene puno privlačnije od onih koje ostavljaju muškarce, pokazalo je vrlo zanimljivo istraživanje.. Kad saznaju da je žena ostavila muškarca, to… više »

SAVJETI

Kako se oporaviti od prekida?

objavljeno prije 8 godina

Riječi koje ne želimo čuti - nije do tebe, do mene je, želim izlaz iz ove veze. Možemo zvati to kako god hoćemo - ali prekid je, svakome tko ga je barem jednom prošao,… više »

ZAVALITE SE

Zašto trebate gledati filmove i serije s partnerom?

objavljeno prije 8 godina

Gledanje omiljenih filmova i serija odlično je za emocionalno zdravlje, to znamo svi i bez istraživanja, no osim toga trebali bi se potruditi i u cijelu priču uvući i partnera, tvrdi novo… više »

SAVJETI

5 savjeta za nalaženje pravog partnera

objavljeno prije 8 godina

Savršen partner ne postoji, to je općepoznato, no kad uravnotežite svoje kriterije, imate velike šanse pronaći ono što tražite. Evo 5 savjeta kako to najlakše… više »

KAVALIRSTVO

13 znakova da ste pronašli pravog gentlemana

objavljeno prije 8 godina

Kavalirstvo, dobri maniri, bonton, ali i općenita pravila lijepog ponašanja nažalost današnjem su društvu sve straniji. Gentlemani kao takvi izumiruća su vrsta, ali… više »

ZAPAMTITE :)

Što je muškarcima neodoljivo kod žena?

objavljeno prije 8 godina

Muškarci vole različite tipove žena, no te su preferencije uglavnom usmjerene na vanjski izgled, što se tiče karaktera - tu će se velika većina složiti da su ove karakteristike… više »

STVARNO?

Žene i higijena? Nije baš onako kako mislimo ...

objavljeno prije 8 godina

Žene se percipiraju kao "čišći spol", preciznije, one su uvijek čiste, mirisne i uredne ... ili je to samo privid? Istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je da se samo… više »

HE HE

Trideset sitnica koje muškarac mora napraviti za ženu

objavljeno prije 8 godina

Da, ponekad je potrebno skinuti dlaku sa jezika i nazvati stvari onakvima kakve jesu, stoga, dame, ako se mu dovoljno sviđate da vas je*e, onda mu se također i dovoljno sviđate za ovih 30-ak… više »

NELOGIČNO

Zgodne žene muškarci također ostavljaju ...

objavljeno prije 8 godina

Atraktivne žene na prvu izgledaju kao da im nitko ne može ništa, plove kroz svijet bez problema i udarci se odbijaju od njih, a izgledaju kao milijun dolara ... i na kraju i njih netko… više »

skrolaj na vrh