« Žene
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
PRIMJENITE

Lijek za slomljeno žensko srce

Nakon raskida žene se obično duže oporavljaju od muškaraca, bez obzira na to tko je inicirao prekid veze, a evo kako ćete ubrzati proces

Ovako se liječi slomljeno srce
Ovako se liječi slomljeno srce (Arhiva)
Više o

lijek

,

prekid veze

,

slomljeno srce

Prekid veze nekima izgleda kao smak svijeta, a ponekad su svi savjeti koje čuju od prijateljica neprihvatljivi u tom trenutku, no ipak postoji recept za liječenje slomljenog srca koji ima nekoliko sastojaka.

Izgled - kao što postoji određen broj suza koje trebate proliti, postoji i određena količina novaca koju trebate potrošiti nakon prekida na novu frizuru, odjeću i obuću kako bi se utješili ... shopping ionako najbolje liječi stres!

Ljubav - prema sebi, na prvom mjestu. I inače je potrebno voljeti sebe, no u trenucima kad ostanete sami to postaje jedna od ključnih stvari. U vezi vam to daje određenu slobodu potrebnu da se ne osjećate zagušeno, kad ostanete sami - pomoći će vam da vratite ponos i krenete dalje.

Obaveze - nakon prekida one predstavljaju pravi spas, stoga ih nemojte ni u ludilu izbjegavati. Redovito obavljanje svih svojih obaveza pomoći će vam da ne razmišljate stalno o prekidu i polako vam posložiti sve razbijene komadiće samopouzdanja.

Prijatelji - zanemariti ne smijete niti njih, jer oni su tu da vam podignu moral i vrate samopouzdanje, daju podršku i pomoć u teškim trenucima. Inače nisu prijatelji, već u najboljem slučaju poznanici.

Vrijeme - da, znamo, čuli ste to tisuću puta i mislite da je bezveze, no vrijeme ipak liječi sve rane, ma koliko duboke bile. Recimo to ovako - za svakog muškarca postoji određena količina suza koje trebate proliti, a sami ćete saznati koliko je to ...

20.08.2016. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh