« Žene
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
LJUBAV

Kako znati da ga stvarno volite

Ženama su osjećaji puno važnija stvar nego muškarcima, pa tako svaka žena u svom ponašanju treba potražiti znakove koji će joj reći da stvarno voli svog muškarca

Kako biti sigurni u svoje osjećaje?
Kako biti sigurni u svoje osjećaje? (Arhiva)
Više o

ljubav

,

žene

,

osjećaji

Volite li stvarno svog dragog? Dobar dio žena u vezama bez razmišljanja će ispaliti - DA!, no je li to baš tako? Kad krenete s potpitanjima, obično se zbune, počnu razmišljati i na kraju cijele priče nisu baš sigurne u svoje osjećaje ...

Kako prepoznati ljubav u svom ponašanju? Recimo, jako je dobar znak kad počnete braniti svog dragog i njegove postupke čak i pred najboljim prijateljicama, vaši su osjećaji tada stvarno duboki. 

>> Žene u četrdesetima spremne su za pravu ljubav >>

Naravno, pomaže i kad se uhvatite da su njegove mane vama simpatične i neodoljive, a vaše ih frendice uporno predbacuju i pokušavaju ga na taj način ocrniti u vašim očima. To će vam dodatno potvrditi smijuljenje bez nekog posebnog razloga, preciznije, kad shvatite da ste se prisjetili nečega što on radi i nasmijali se ... znači da vam je stalno na pameti i da imate vrlo snažne osjećaje prema njemu.

Naravno, ima tu i klasika - kad uz to u svakoj ljubavnoj pjesmi prepoznajete baš vas dvoje, njegovi vam hobiji postaju zabavni i prihvatljivi (pa čak i gledanje nogometa), budite sigurni - vi ga volite i spremni ste mu to reći.

Ipak, ona finalna potvrda bit će vam spominjanje svog muškarca pred svima i na svakom mjestu jer to je vrlo jasan znak da ste i ponosni na njega i da ga stvarno, ali stvarno volite svim srcem.

24.08.2016. 21:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh