Žene
BEZ PAUZE

Imali ste pobačaj? Pokušajte što prije opet zatrudnjeti

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Nakon nemilog događaja kao što je pobačaj većina žena uzima određeno vrijeme  za odmor od traume prije nego što opet pokuša zatrudnjeti. Ali to bi moglo biti sasvim… više »

62 POSTO

Dvije trećine žena ima problema u seksualnom životu

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Gotovo dvije trećine žena, njih 62 posto, pati od nekih problema u seksualnom životu. Pokazalo je to istraživanje provedeno na 600 žena različite dobi koje su se liječile na urološkoj… više »

NAJVEĆI KOMPLEKS

Za lijepe grudi treba se malo potruditi

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Prištići i ostatci odumrle kože koji se često vide kao posivjeli ten bez sjaja na grudima nisu baš privlačni. Za lijepu kožu dekoltea najbolje ćete se pobrinuti kombinacijom… više »

MODERNE PEPELJUGE

Žene operiraju stopala kako bi stale u dizajnerske štikle

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Visoke potpetice postaju sve opasnije. Naime, zbog novih trendova koji promoviraju vrtoglavo visoke potpetice, u SAD-u se sve više žena podvrgava operacijama stopala kako bi postala… više »

KALORIJE SAME DOLAZE

Zašto žene strahuju od jedenja vani?

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

No, mnoge žene zapravo strahuju od odlaska u restoran jer ne mogu otkriti kalorijsku vrijednost hrane koju konzumiraju, a često i pojedu više nego inače. Kako pokazuje najnovije… više »

UDAHNI I BROJ DO 10

Žene su sve više bijesne i agresivne

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

U posljednje vrijeme razina bijesa i ljutnje kod žena je u drastičnom porastu, najviše zbog zbijenog životnog i dnevnog rasporeda. Ali postoje načini da se problem riješi prije… više »

BOLJE JE IZBJEGAVATI GA

Trudnice koje piju čašu vina na dan rađaju pristojniju djecu?

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Novo istraživanje objavljeno u časopisu BJOG tvrdi da žene koje u prva tri mjeseca trudnoće piju čašu vina dnevno rađaju djecu koja se bolje i pristojnije ponašaju od žena koje… više »

Žene su najčešći korisnici društvenih mreža
DOBRO JUTRO!

Žene idu na Facebook čim se probude

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Mlade žene ne mogu bez društvenih mreža, pokazuje istraživanje provedeno od strane agencija Oxygen Media i Lightspeed Research u kojem je sudjelovalo preko 1600 žena u dobi od 18 do 34… više »

PRIPREMA

Žene prolaze kroz menopauzu kako bi bile bolje bake

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Znanstvenici sa Sveučilišta Exeter i Cambridge navode da ženama menopauza zapravo služi kako bi se pripremile za ulogu bake, odnosno daje im više vremena da se posvete učenju… više »

ZABRINJAVAJUĆE

Amerikanke se sve više odlučuju na život bez djece

objavljeno prije 14 godina

Više Amerikanki danas, nego prije 30 godina, ne želi imati djecu, pokazuje najnovije istraživanje. Oko 20 posto odraslih žena nema djecu, u usporedbi s deset posto 70-tih godina… više »

SMIRITE ŽIVCE

Kako da vaša veza preživi Svjetsko prvenstvo

objavljeno prije 14 godina

Svjetsko nogometno prvenstvo u Južnoafričkoj Republici se zahuktava, a iako na njemu ne igra Hrvatska reprezentacija, većina muškaraca ipak ga prati svakodnevno. Za to vrijeme većina… više »

ISTRAŽIVANJE POKAZALO

Shopping je najbolji lijek za prekid veze

objavljeno prije 14 godina

Sociološko istraživanje u Velikoj Britaniji pokazalo je da je ženama nakon prekida s partnerom najbolja terapija shopping. Britanke se od prekida najbolje liječe kupovanjem odjeće i… više »

SAZNAJEMO

Inovacije u svakodnevnom životu žena

objavljeno prije 14 godina

Možete li zamisliti život bez, primjerice, stroja za pranje rublja ili najlonskih čarapa? Danas nitko ne razmišlja o činjenicu da su ti proizvodi, koji su danas dio svakodnevnog života… više »

BEZ SRAMA

7 stvari koje morate reći ginekologu

objavljeno prije 14 godina

Ipak liječnici moraju znati o čemu je riječ kako bi vam mogli pružiti adekvatnu pomoć. "Ne pitamo vas o broju seksualnih partnera ili o tome jeste li imali pobačaj kako bi vas osramotili.… više »

rape-axe silovanje kondom silovatelj
UZVRAĆANJE UDARCA

Ženama će se prije SP-a podijeliti 30,000 kondoma protiv silovatelja

objavljeno prije 14 godina

Jedna medicinska stručnjakinja iz Južnoafričke republike plasirala je na tržište novi kondom za žene protiv silovatelja - ali prije početka Svjetskog nogometnog prvenstva podijelit će… više »

skrolaj na vrh