Žene nema prethodne stranice
MLADE MAME

Vodič kroz postporođajne promjene najvažnijih mišića u tijelu

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Trudnoća često donosi brojne fizičke tegobe, ali i razne promjene u tijelu kojih trudnice nisu ni svjesne. Neke od tih promjena odnose se na mišiće zdjeličnog dna koji su iznimno važni… više »

Kad su stvari van naše kontrole... /Foto: Pexels
ZAPAMTITE :)

Zašto su žene čangrizave?

objavljeno prije 20 dana i 15 sati

Ništa u životu se ne događa bez razloga, pa tako ni žene ne postaju čangrizave bez razloga. I zato u nastavku donosim neke najčešće razloge zbog kojih žene postaju nezadovoljne… više »

NAPOKON :)

Žene danas sretne jer su - žene

objavljeno prije 23 dana i 9 sati

Nakon dugih godina, žene su danas u Britaniji puno sretnije zbog toga što su žene nego prije 70 godina, pokazalo je istraživanje BBC-ija objavljeno u ponedjeljak koje… više »

GROZNO

Žene će plaćama dostići muškarce za - više od sto godina

objavljeno prije 24 dana i 12 sati

Žene imaju manje plaće od mušakraca i to je, na žalost, ne samo činjenica nego i kao normalno - iako ne možemo shvatiti zašto i kako... Napori da se umanje razlike između… više »

EHHH...

Kad će doći onaj pravi?

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Ostali ste sami, partner je otišao/nestao/nema ga... nije važno, ono što je bitno je činjenica da ga više nema... i što sada? Za početak budite zahvalne na… više »

EH, DA...

Žene su sve anksioznije zbog pandemije

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Nakon ovakve dvije godine, nije ni čudo da su se slučajevi depresije i anksioznosti povećali za više od četvrtine u svijetu 2020. godine zbog pandemije Covid-19. Studija je prva koja… više »

NEMA PANIKE

Otkud ugrušci tijekom menstruacije?

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Popularno vjerovanje je kako su krvni ugrušci opasne nakupine koje začepljuju krvne žile. No činjenica je da nisu svi krvni ugrušci štetni, posebice oni učestaliji, koji… više »

STVARNO?

Ženama brak ne treba

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Znate onu klasičnu shemu - završite školu/faks, udate se, imate djecu... zvuči poznato? Dobrom dijelu žena jest, no ima onaj bitno manji broj koji to ne želi i ne radi to tako -… više »

NEZGODNO

Što uzrokuje kašnjenje menstruacije?

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Prva stvar koja nam padne na pamet kad se spomene kašnjenje menstruacije je trudnoća, no, razlozi mogu biti različiti. Važno je također znati da je nepravilan menstrualni ciklus… više »

LOOL

Inteligentne žene imaju nešto zajedničko

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Inteligencija je nekome dobra, a nekima je loša, no svi koji je imaju neke stvari rade na malo drugi način... a jedan od njih je vrlo zanimljiv. Znanstvenici sa Sveučilišta… više »

LOOL

Lijepe žene mogu biti kobne

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Dođete na posao i ugledate novu kolegicu koja je predivna - i vaše je srce u ozbiljnoj opasnosti, pokazalo je pravo pravcato istraživanje provedeno na Sveučilištu u Valenciji.… više »

LOOL

Muškarce ne bi trebali stavljati kraj lijepih žena

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Ponekad vam se čini da vam je mozak stao? Obično se to događa kad vidite privlačnu ženu i kao da ste ostavile mozak kod kuće... da, jeste! ;) Novo istraživanje je pokazalo da mozak… više »

EHHH...

Žene prekidaju veze... zašto?

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Žene i njihovi snovi obično završe, barem većina njih, nesretno i u smežu... ipak, neke su im stvari toliko važne da su spremne boriti se za njih do kraja - ili do prekida. Primjerice,… više »

MYTHBUSTERS

Što vam stoji na putu ljubavi?

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Ljubav je... ljubav, zapravo, to bi trebalo biti dovoljno, no nesretnim sklopom okolnosti puno ljudi misli da je to - zaljubljenost. E sad, to su dvije vrlo različite stvari, što… više »

EH, DA... :)

Samopouzdanje nije jednostavna stvar

objavljeno prije 7 mjeseci i 19 dana

Žene imaju standarne probleme koje muškarci ne mogu baš tako lako shvatiti - recimo, nisu zadovoljne svojim izgledom, to znamo svi. Uz to, ako niste znali što… više »

skrolaj na vrh