Zagreb
DAN OČEVA

Dan očeva 2023. na Srednjacima

objavljeno prije 1 godinu

Došao nam je i taj dan: dan za zabavu, edukaciju i akciju, Dan očeva! Obilježava se u 52 države, a u Hrvatskoj dan kada slavimo očinstvo pada na 19. ožujka. I ove godine Hrvatska… više »

ZAPAMTITE

Novi raspored odvoza smeća u Zagrebu

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Od prošlog tjedna svim privatnim korisnicima usluga podružnice Čistoća započeo je odvoz miješanog komunalnog otpada jednom tjedno. Novi raspored rezultat je uspješno… više »

AKCIJA

Međunarodni dan zimskog bicikliranja na posao je 10. 2.

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

"Potrudimo se i ove godine pokazati kako nas mnogo vozi bicikl i zimi! Po običaju, u ranim jutarnjim satima 10. veljače srest ćete nas na nekoliko punktova u Zagrebu kako dijelimo poklone… više »

TIHA MISA

Udruga Domino održala TIHU MISU na Trgu bana Josipa Jelačića

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Mnoge ženske osobe nisu svjesne kad se odijevaju izazovno i onda to kod muške populacije izaziva jako velike neugodnosti i ostalo, a ženske osobe trebale bi misliti da svojom… više »

RF

Pojava klečavaca je još jedan dokaz da pobačaj MORA nazad u Ustav!

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Pojava muškaraca koji zagovaraju retradicionalizaciju društva, patrijarhat i ograničavanje sloboda ženama oblik je najgoreg društvenog ekstremizma, iako se on pojavljuje… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2023.

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Jest da je neradni dan, znamo, no radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2023. u postpandemijsko vrijeme se vratilo na staro, što zapravo znači da je… više »

SRETNA NOVA!

Sretna vam Nova godina, dragi ljudi

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Sretna vam Nova godina, draga naša ekipo! Drago nam je da smo opet tu, na prve trenutke u Novoj godini i da vam možemo poželjeti svu sreću svijeta, sve najbolje i sve ono što si… više »

NYE

Gdje možete slaviti Novu godinu?

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Doček Nove godine uvijek je zabavna stvar, a pogotovo kad su iza nas pandemija i sve grozote koje idu uz nju... dakle, sad se može slaviti svugdje i normalno, pa evo odabir zanimljivih mjesta… više »

NYE

Ludi doček Nove godine za male i velike na Adventu kod Matoša

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Advent kod Matoša - Caffe de Matoš, kao naj-šik adventska lokacija u Zagrebu s posebnom scenografijom u retro stilu, mjesto je gdje se sigurno treba uputiti s cijelim… više »

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Staru 2021. i Novu 2023. godinu

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Staru 2022. i Novu 2023. godinu se potpuno unormalilo, nema više govora o lockdownu, a vratili su se i normalni virusi... pa pogledajte… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Badnjak, Božić i Štefanje 2022.

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za božićne blagdane 20222. - Badnjak, Božić i sv. Stjepana/Štefanje je normalnije nego protekle dvije godine uz jednu malu… više »

MLJAC

Što se najviše pojelo na Fuliranju

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Da su Fuliranje na Strossmayerovu trgu i FOOLING AROUND by Fuliranje na terasi Oleander hotela Esplanade prepoznati kao najbolje gastro adventske destinacije u Zagrebu, govore i podaci o… više »

VATRENI

Evo stižu Vatreni iz Katara, imamo i detalje dolaska

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Vatreni su nas opet razmazili, osvojili su broncu na Svjetskom nogometnom prvenstvu i, naravno, dolaze u Zagreb slaviti s navijačima. Tek toliko da vam bude jasno, bit će bučno, ludo i dugo u… više »

ČESTITAMO

Proglašen zagrebački volonter godine

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Volonterski centar Zagreb dodijelio je u ponedjeljak po 14. put Volonterski Oskar, godišnju nagradu kojom se honorira individualni volonterski doprinos na području grada Zagreba.… više »

ADVENT

Luda instalacija u Tunelu Grič

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

U sklopu Adventa Zagreb, a u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, u tunelu Grič postavljena je umjetnička instalacija Polarni san s potpisom kreativnog tima udruge Umjetnost za… više »

skrolaj na vrh