Zagreb
AKC

Edukacijski program AKC-a za lipanj i srpanj

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Autonomni kulturni centar Attack, poziva Vas na prijave za radionice izrade afričke maske, mapiranja i vj-inga i izrade i dizajna plakata za djecu. Radionice će se održati tijekom lipnja i… više »

COOL

Zagreb Truck Festivalu

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Iz tvornice zabave u kojoj je proizveden jedan od najvećih ljetnih festivala na Jadranskoj obali, Fresh Island Festival, stiže novo ljetno osvježenje Zagreb Food Truck… više »

VEGESAJAM

Stellina priča dolazi na VegeSajam

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Na 9. VegeSajmu bit će predstavljena nova veganska kobasica na hrvatskom tržištu iza koje se krije topla i humana priča o želji da svijet bude ljepše mjesto. Sve počinje od… više »

ZA DJECU

UNICEF-ova Mliječna staza

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Zagreb, 16. lipnja 2020. - Četvrta humanitarna utrka Mliječna staza održat će se s ciljem unapređenja uvjeta života djece s teškoćama i promoviranja društvene inkluzije.… više »

MLJAC

Što nas očekuje na Gastro Music festivalu?

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Za nekoliko dana, točnije u petak, 19.06. na Zrinjevcu počinje jedan od najljepših i najiščekivanijih zagrebačkih festivala, Gastro Music by Staropramen koji će na 10… više »

COOL

Ljeto na Strossu

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Sasvim uobičajeno - točno u podne puknuo je Grički top. A samo minutu kasnije organizatori Ljeta na Strossu otvorili su pjenušac. - Bit će nam veliko zadovoljstvo nakon krize ove koja… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo, 11. lipnja 2020.

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo 11. 6. 2020. napoko je gotovo, nema više korona vrirusa, no svejedno se ne radi... DIONA radno vrijeme na Tijelovo 11.… više »

AKCIJA

Potresno dobar tulum u Q'ART-u

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Projekt Ilica: Q'art 2020. odvija se u dramatičnim okolnostima, u doba („socijalne distance") Korona pandemije, kao i razornog potresa koji je u ožujku 2020. pogodio grad Zagreb.… više »

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 31. 5. 2020. u većini se trgovina sad je sve novo iz početka.... Radno vrijeme trgovina na Dan državnosti DIONA - ne… više »

NAJAVE

Pub kvizovi u Zagrebu danas

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

KRiP - Livestream Opći KRIP - u 21 sat   više »

KVIZOVI

Mjere možda popuštaju, ali ne i mi: treća stotka je tu

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Nakon probnog televizijskog kviza ranije ovaj tjedan, vraćamo se onome što najviše i volimo: općem znanju. Novih 99 pitanja čeka vas u megaKRiPovskoj stotki #3,… više »

KVIZOVI

KRiP - TV ne bih mijenjao

objavljeno prije 4 mjeseca

Nakon što smo četiri kviza općeg znanja pustili online za vašu razbibrigu, zaključili smo da ne bi bilo loše da napravimo i jedan tematski kviz. A kako u ova neobična… više »

Radno vrijeme trgovina za Uskrs 2020.

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2020. je, baš kao i prošle godine, u nekim lancima shvaćeno kao vrijeme za odmor radnika, što zbog… više »

KVIZOVI

megaKRiPovska stotka #2 sletjela na ekrane

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Ekipa KRiP-a nastavlja raditi punom parom da vaši dani budu kraći, a mozgovi ostanu zaigrani. Pred nama je novi kviz općeg znanja i kulture - megaKRiPovska stotka #2! Kao… više »

ZAPAMTITE!

Važno upozorenje Gradske plinare Zagreb

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Gradska plinara Zagreb u nedjelju je izvijestila da plin ne isključuju niti ga odbijaju uključiti kako bi građani bili bez tog energenta, već da bi se spriječila životna… više »

skrolaj na vrh