Zagreb
RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2024.

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2024. postaje sve zeznutija stvar - ovaj praznik je stvarno praznik, a kako i u nedjelju radi sve manje trgovina, izgleda… više »

TIHA MISA

Trinaesta "Tiha misa" Arijane Lekić

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Nakon godinu dana, ponovno stojimo na Trgu u skupnoj performativnoj akciji "Tiha misa", započetu u 12. mjesecu 2022. godine.  Ove subote održat će se trinaesta po redu „TIHA… više »

NYE

Gdje se noćas dobro partija? Pročitajte ;)

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Silvestrovo je, treba se izaći i tulumariti... ako želimo, naravno. Neki vole ostati doma, drugi vole izaći van, u grad... pa ako ste među njima, evo što se nudi ;) Božićni Escape,… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme za Staru i Novu godinu 2023/4

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Staru 2023. i Novu 2024. godinu se potpuno unormalilo, nema više govora o lockdownu, a vratili su se i normalni virusi... pa pogledajte… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme za božićne blagdane

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za božićne blagdane 2023. - Badnjak, Božić i sv. Stjepana/Štefanje je ponovno potpuno normalno, a promjene su tek toliko… više »

BAŠ NAŠ

Otkrivamo što vas sve očekuje do kraja Baš Naš adventa

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Na kojoj god lokaciji, Baš Naš iz godine u godine okuplja sve ljubitelje i zaljubljenike u dobar provod, odličnu gastronomsku ponudu i magično uređenje koje ostavlja bez daha. I… više »

COOL

Speleodjedice u akciji u ponedjeljak

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

I ove godine Speleološki odsjek planinarskog društva Sveučilšta "Velebit" organizira humanitarnu akciju spuštanja Djeda Mrazova niz zgrade dječjih bolnica i… više »

TIHA MISA

12. Tiha misa je sutra

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Nakon godinu dana, ponovno stojimo na trgu u skupnoj performativnoj akciji "Tiha misa", započetu u 12. mjesecu 2022. godine. Ove subote postavljamo 12 natpisa umjetnica i umjetnika, kao… više »

COOL

Prvi adventski vodič kojeg stvara umjetna inteligencija

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Tko se sjeća snijega u prosincu? Jel to nešto za pojesti? Ove godine najavljena je još jedna iznadprosječno topla i suha zima. Nema ni kvartovskih adventskih lokacija, a nema… više »

ADVENT

Slatki Zrinjevac na Adventu

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Najslađi zagrebački park Zrinjevac, kojim šeću generacije Zagrepčana, kao i brojni posjetitelji, uskoro odijeva svoje novo, adventsko ruho. Od 29. studenoga do 7. siječnja,… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme za Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje tom prazniku/neradnom danu ove je godine tek treći put… više »

COOL

Baš Naš advent na novoj lokaciji donosi posebnu zimsku čaroliju

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Najuzbudljivije doba godine se polako, ali sigurno vraća! Mnoštvo lampica, ukrasa i blagdanskih mirisa koji će se širiti gradom stvarajući najljepši ugođaj adventskog… više »

AKCIJA

Baku i djeda svako dijete treba

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Kada je Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo (HURR) prošle godine organizirala radionicu o pravima baki i djedova u pokretanju postupka za viđanje unuka (neovisno o… više »

I OPET ONI KLEČE...

Jedanaesti put održana TIHA MISA Arijane Lekić Fridrih kao reakcija na klečatelje

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Skupnu akciju "Tiha misa" održavamo na Trgu već skoro godinu dana. I dalje čekamo odgovor vladajućih na naše upite zašto je stotinjak muškaraca dopušteno svake… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za blagdan Svih Svetih - Dan mrtvih 2023.

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Svih svetih - Dan mrtvih 2023. , dan kad neki rade, neki ne, neki kraće, neki duže... uglavnom, nije lako poloviti sve te ideje koje… više »

skrolaj na vrh