Zagreb
COOL

Swap party u Zagrebu

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Majice, džemperi, hlače, suknje, haljine, kaputi, jakne, šalovi, marame, remenje, čarape, cipele, čizme, torbice. Ponešto smo sigurno i zaboravili ili previdjeli, ali to je u… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2022.

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2022. u pandemiji se i dalje ne mijenja - više manje sve radi, evo i detalja: DIONADiona radno vrijeme Sveta… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Staru 2021. i Novu 2022. godinu

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Radno vrijeme trgovina na Staru 2021. i Novu 2022. godinu u velikoj većini trgovina i shopping centara isto je kao što je i bilo prije pandemije.  DIONADiona radno vrijeme… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Badnjak, Božić i Štefanje 2021.

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za božićne blagdane 2021. - Badnjak, Božić i sv. Stjepana/Štefanje zadnjih se godina prilično promijenilo, i to ne zbog… više »

COOL

Dodijeljene Lez Of The Year

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Udruga Zbeletron je petak 17.12. održala devetu po redu dodjelu nagrada LOTY. LOTY je skraćeno za Lez of the Year, odnosno dodjelu nagrada za Lezbijke godine. LOTY je nagrada koju Zbeletron… više »

REGULACIJA PROMETA

Danas je zatvoren promet Ilicom

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

U nedjelju, 19.12. zatvoren promet na Ilici od Frankopanske do Ulice Republike Austrije U nedjelju, 19.12.2021. godine održat će se kulturno - umjetnička manifestacija Projekt Ilica: Q'ART te… više »

ADVENT RUN

Zagreb Advent Run istrčalo više od 2000 kostimiranih sudionika

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

U nedjelju je ispred hotela The Westin Zagreb, točno u podne, započela prava blagdanska čarolija pod nazivom Zagreb Advent Run! Najveselija i najzabavnija adventska utrka okupila je 2132… više »

ADVENT

Otvoreno Fuliranje na Oleander terasi hotela Esplanade

objavljeno prije 5 mjeseci i 23 dana

Prekrasna zagrebačka ljepotica, hotel Esplanade, domaćin je popularnome Fuliranju na  atraktivnoj Oleander terasi od 02.12 do 01.01, svakoga radnog dana od 12 do 23 sata, a vikendom od… više »

NAJAVE

Otkrijte najčarobnije mjesto u gradu – Mjesečev vrt

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

U parku Bele IV na Gornjem gradu niknuo je čarobni Mjesečev vrt u kojem vas čeka najromantičnija adventska priča. U Mjesečevom vrtu čaroliju možete pronaći posvuda. Okružite se stotinama… više »

REGULACIJA PROMETA

Regulacije prometa za Advent

objavljeno prije 6 mjeseci

Advent u Zagrebu malo je drugačiji nego prethodnih godina, no ima ga i ove godine i trebate paziti da ne zapnete u prometu na nekim mjestima. Recimo, opskrba u pješačkoj zoni… više »

HUMANITARNO

Humanitarna akcija - Čarobna škrinjica božićnih želja

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Ova godina je bila sve samo ne obična. Stvari koje su se događale i još uvijek se događaju nikako nismo priželjkivali, ali to nije razlog da nestane naša tradicionalna božićna… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata 2021.

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata tek se ustalilo kao praznik prošle godine, i to u kategoriji praznika i neradnih dana, no i… više »

CENER

Posebna regulacija prometa večeras za Noćni cener

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Omiljena zagrebačka noćna atletska utrka „10. Zagrebački noćni cener" održat će se u nedjelju 7. studenog sa startom na Trgu bana Josipa Jelačića u 19 sati. Staza kojom se trči utrka… više »

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za blagdan Svih Svetih - Dan mrtvih 2021.

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Svih svetih - Dan mrtvih 2021. nakon prošle čudne pandemijske godine ima ponovno sličnu priču - bolesnih ima kao u priči, no… više »

REGULACIJA PROMETA

Danas je Zagrebački maraton, evo gdje se ne možete voziti

objavljeno prije 7 mjeseci i 19 dana

Danas se održava 29. Zagrebački maraton te će od 7.15 do 16 sati u tramvajskom i autobusnom prometu biti u primjeni izvanredna organizacija prijevoza putnika. Tramvajski promet bit će… više »

skrolaj na vrh