Zagreb nema prethodne stranice
NAJAVE

Pub kvizovi u Zagrebu danas

objavljeno prije 12 sati i 57 minuta

Pub kvizovi u gradu Kviz #2, 19h - KIF bar VII. Schlosser kviz, 19.30h - Bustan bar Kviz petkom: Zle majke, 20h - Caffe bar Tik Tak Grey pub kviz by JFK #32, 20h - Grey caffe bar Kvizdarija… više »

ADVENT

FOOLING AROUND by Fuliranje

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Prženi repovi crvenih kozica u kadaifu s kimchijem i kremom od batata, prva plant-based kobasica napravljena u Hrvatskoj, teleći bečki odrezak u pročišćenom maslacu, s gelom od… više »

NAJAVE

POP-nite u Lemon Marketu na Best Nights programu

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Znamo, znamo, uz sve atrakcije između kojih ovog mjeseca možemo birati, teško je izbjeći FOMO efekt. Zato su najbolja ona rješenja koja nude sve na jednom mjestu, poput Lemon… više »

ADVENT

Advent kod Matoša

objavljeno prije 7 dana i 4 sata

Istočna strana Strossmayerovog šetališta na Gornjem Gradu spremna je za još jedno uzbudljivo izdanje Adventa kod Matoša. Ova drugačija  božićna priča koju će… više »

Picnic donosi okuse i mirise Dalmacije na Strossmayerov trg

objavljeno prije 7 dana i 8 sati

Nešto više od godinu dana mlada i entuzijastična zadarska ekipa Picnica na kotačima obilazi Hrvatsku i pri tome spravlja street food za prste polizat'.  Priča Picnic… više »

ADVENT

Advent na Katarincu u Muzeju prekinutih veza

objavljeno prije 8 dana i 8 sati

Advent u Zagrebu ne bi bio potpun bez posebnog ugođaja na Gornjem gradu i osvjetljenih prozora na Katarincu. Muzej prekinutih veza i Brokenships cafe će tako i ovogodišnji prosinac… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata 2022.

objavljeno prije 14 dana i 8 sati

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje tom prazniku/neradnom danu ove je godine tek drugi put… više »

ADVENT

Što nam sprema Baš Naš Advent

objavljeno prije 17 dana

BAŠ NAŠ Advent na najčarobnijoj lokaciji Gornjeg grada s najljepšim pogledom na Zagreb se vraća! Kao manifestacija koja već pet godina nudi nezaboravno iskustvo i… više »

ADVENT

Advent kod Matoša pretvara Gornji grad u najromantičniju blagdansku kulisu

objavljeno prije 21 dan i 6 sati

Popularno Strossmayerovo šetalište na Gornjem Gradu, tamo gdje sjedi lik hrvatskog književnika Antuna Gustava Matoša, ponovno oblači svoje blagdansko ruho i pretvara se u… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za blagdan Svih Svetih - Dan mrtvih 2022.

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Svih svetih - Dan mrtvih 2022. , napokon jedna normalna godina bez pandemije i priča o Covidu, no zato su radnici u trgovini sigurno… više »

EHHH...

I danas cirkus na zagrebačkim cestama

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Održava se 6. etapa međunarodne biciklističke utrke "CRO RACE 2022." od 10:30 do 17 sati između Svete Nedelje i Zagreba te će na prometnicama kojima se kreće utrka biti na snazi privremena… više »

EHHH...

30. Zagrebački maraton - gdje je sve zatvoreno...

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

U sklopu „30. Zagrebačkog maratona", predviđene su četiri  utrke i to maraton na 42 kilometara, polumaraton na 21 kilometar, utrka na 10 kilometara te „utrka -… više »

PROMET

Zabrana prometa u centru grada

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

U Zagrebu je danas, povodom Dana bez automobila, za motorni promet zatvoren uži centar grada. Od 8 do 20 sati automobilima je zabranjena vožnja na relaciji: Trg bana J. Jelačića -… više »

ŠOKANTNO!

Poplave na Tuškancu - što se tamo događa?

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Tuškanac je lijep kvart, šuma, ptičice... ali, kad počne padati kiša, nije više tako lijepo niti zgodno živjeti ovdje. Naime, već peti puta u 8 dana, a još… više »

DA ZNATE...

Novi sustav naplate smeća u Zagrebu

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Odvoz smeća jedan je od glavnih problema Zagreba, a čelnici grada pokušali su objasniti sustav naplate od 1. listopada, kako bi se stanovnici glavnog grada uspjeli pripremiti. Dakle,… više »

skrolaj na vrh