Zagreb nema prethodne stranice
NAJAVE

Pub kvizovi u Zagrebu danas

objavljeno prije 9 sati i 8 minuta

Vintage Industrial Bar (20h, 2-4 člana tima)ZNAK - kviz znanja u vrtu Hangout bar (21h, free, 2-5 članova tima) Pub Quiz više »

NAJAVE

Krenuli smo „Okolo"

objavljeno prije 1 dan i 1 sat

Fotografska instalacija Nekad i sad s potpisom Nas dve,  otvorila je ovog vikenda drugo izdanje umjetničkog projekta Okolo, koji se u suradnji s Turističkom… više »

DOĐITE

Ovaj vikend počinje OKOLO

objavljeno prije 4 dana i 1 sat

Ukoliko ovog vikenda prošećete gradom i pogledate „Okolo", moći ćete pronaći prve od brojnih umjetničkih instalacija i urbanih intervencija koje će vas sljedećih desetak dana… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Veliku Gospu, 15. kolovoza 2019.

objavljeno prije 5 dana i 2 sata

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Veliku Gospu 15. 8. 2019. niti ove se godine neće znatno razlikovati od radnog vremena za ostale blagdane, jer će najveći broj trgovina… više »

BRAVO

Udruge urudžbirale 1327 primjedbi i prijedloga na GUP Grada Zagreba

objavljeno prije 7 dana i 20 sati

Udruga građana Siget urudžbirala je u ponedjeljak u Gradskoj upravi 1327 potpisanih primjedbi i prijedloga na Generalni urbanistički plan (GUP) Grada Zagreba, koje su članovi raznih… više »

GOTOVO...

Ljeto na Zrinjevcu – vidimo se dogodine

objavljeno prije 8 dana i 3 sata

Zelena zagrebačka oaza i ovo je ljeto bila omiljena destinacija mnogobrojnih posjetitelja kroz pomno osmišljen program Ljeta na Zrinjevcu: rasplesane ljetne večeri, bogati dnevni… više »

OPREZ

Zagrebačka policija upozorava na prevarante

objavljeno prije 9 dana i 23 sata

Zagrebačka policija upozorila je u petak građane da budu oprezni s 'nepoznatim gostima' pa čak i s onima koji prethodno nazovu kako bi 'najavili' svoj dolazak. ''Ukoliko sumnjate na osobe… više »

DOĐITE

Popularni Mali piknik uskoro ponovno na Gornjem gradu

objavljeno prije 11 dana i 3 sata

Mali piknik ove godine vraća se na Gornji grad u drugoj polovici kolovoza, a uz već uobičajena druženja četvrtkom, na dekicama s pogledom na grad po novome možete uživati i petkom. … više »

KOZA!

KOZa pod vedrim nebom 24. kolovoza

objavljeno prije 12 dana i 3 sata

Nakon što nam je zlobno nebo malo pokvarilo planove da prošlu kvizašku sezonu zatvorimo spektaklom, odlučili smo na još bolji način otvoriti sljedeću.… više »

DOĐITE

Le Grič – prošećite romantičnom stranom Zagreba

objavljeno prije 13 dana i 2 sata

Rado biste običan izlazak zamijenili neobičnim, od barova draži su vam parkovi, najljepše vam je sjediti "rame uz rame", nepovratni ste spontani romantik ili jednostavno volite sve s… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza 2019.

objavljeno prije 16 dana i 1 sat

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. 8. 2019. i ove će se godine slaviti radno - barem što se tiče trgovaca koji će… više »

UKLJUČITE SE!

Udruženja arhitekata pozivaju građane na javnu raspravu o zagrebačkom GUP-u

objavljeno prije 17 dana i 5 sati

Stručna udruženja i ustanove s područja arhitekture i urbanizma u četvrtak su poručili kako će i dalje aktivno sudjelovati u ponovljenoj javnoj raspravi o generalnom urbanističkom planu (GUP)… više »

DOĐITE

Tko su međunarodni umjetnici koji će ovog kolovoza ostaviti svoj trag „OKOLO“ po Zagrebu

objavljeno prije 19 dana i 2 sata

Drugo izdanje umjetničkog projekta „Okolo", koje će se održati u Zagrebu od 17. kolovoza do 1. rujna, objedinit će niz zanimljivih urbanih intervencija na više od 25… više »

NAJAVE

12. ZeGeVege festival održivog življenja

objavljeno prije 28 dana i 1 sat

Već dvanaestu godinu za redom Udruga Prijatelji životinja educira javnost o važnosti prelaska na biljnu prehranu čime se izravno spašavaju životi životinja, sprječava masovno zagađenje… više »

SJAJNO!

Počelo je Ljeto na Zrinjevcu

objavljeno prije 28 dana i 23 sata

Prvu festivalsku večer Glazbeni paviljon bio je pozornica za grupu Pavel koji su rasplesali brojne goste zelene oaze u centru grada. Ljeto na Zrinjevcu građanima pružaju priliku uživanja u… više »

skrolaj na vrh