Zagreb
RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza 2023.

objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza 2023. ove će godine biti drugačiji jer se - ne radi? Što nije problem, osim što je… više »

COOL

Pawsome Saturday party prošlu subotu

objavljeno prije 8 mjeseci i 20 dana

Pronaći hladovinu i osvježenje ovih dana zbilja je izazovno, a u tome nismo usamljeni jer u sličnom škripcu su i psi koji jedva preživljavaju tzv. pasje vrućine. No, vlasnici i njihovi… više »

TRČANJE

2. Zagrebačka milja

objavljeno prije 8 mjeseci i 21 dan

Život u jednom urbanom gradu kao što je Zagreb često zna biti poprilično intenzivan i ubrzan. Žurimo i jurimo, trčimo na tramvaje i autobuse, kasnimo na posao, zapinjemo u prometnoj… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Dan antifašističke borbe 22. 6. 2023.

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan antifašističke borbe 22. 6. 2023.  je zapravo klasičan slučaj neradnih dana koji su zapravo radi - jer trgovine rade kao da je… više »

PRIDE

Borba nije gotova dok država ne zaštiti trans ljude

objavljeno prije 10 mjeseci i 12 dana

Ovogodišnja Povorka ponosa ove se godine održava pod geslom "Zajedno za trans prava!" i posvećen je trans zajednici, svim interseksualnim, rodno varijantnim i nebinarnim osobama.… više »

COOL

Q'ART u tvom KVARTU - Špansko

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Projekt Q'ART u tvom KVARTU započinje s Festivalom zajednice u Španskom. Program festivala će trajati 5 dana, a započinje 14. lipnja i završava velikim festivalom koji će se… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo, 8. lipnja 2023.

objavljeno prije 10 mjeseci i 15 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo 8. 6. 2023. je i dalje jedan od praznika koje shvaćamo da postoje samo kad poljubimo vrata u nekim dućanima nakon 14 sati i pitamo… više »

TIHO

Sedma TIHA MISA održana na Trgu bana Jelačića

objavljeno prije 10 mjeseci i 20 dana

 „Tiha misa" je skupna intervencija u javnom prostoru umjetnice Arijane Lekić- Fridrih kao reakcija na upornu i intenziviranu re-tradicionalizaciju Ustavom definiranog sekularnog… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 30. svibnja 2023.

objavljeno prije 10 mjeseci i 25 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 30. svibnja 2023. je, bez obzira na sve priče, gotovo normalan dan jer zapravo sve trgovine rade, jedno treba malo… više »

SUPER

Program HURR-a za Međunarodni dan obitelji

objavljeno prije 11 mjeseci i 10 dana

U čovjekovoj srži je želja za pripadanjem, a potreba povezivanja s drugima duboko je ukorijenjena u nama. Opća skupština Ujedinjenih naroda je 1990. godinu proglasila Međunarodnom… više »

AKCIJA

6. TIHA MISA Arijane Lekić-Fridrih na Trgu bana Jelačića

objavljeno prije 11 mjeseci i 19 dana

"Nisam slobodna dok je bilo koja žena neslobodna, čak i kad su njeni okovi vrlo različiti od mojih." - Audrey Lorde Bratstvo "Vitezovi Bezgrešnog Srca Marijina", organizatori… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme shopping centara i trgovina za 1. svibnja, Međunarodni praznik rada

objavljeno prije 11 mjeseci i 23 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 1. svibnja, Međunarodni praznik rada gotovo da i nije neradni dan jer gotovo sve trgovine i shopping centri otvaraju svoja vrata ujutro,… više »

FUTURE TENSE

Objavljen program Future Tensea 2023.

objavljeno prije 1 godinu

Višestruko međunarodno nagrađivana poslovna konferencija Future Tense objavila je program za 2023. godinu. Ukupno 46 domaćih i inozemnih stručnjaka i lidera govorit će na dvije… više »

HIGHLANDER

Planinarska avantura nadomak Zagreba

objavljeno prije 1 godinu

Građani prvog glavnog grada na popisu HIGHLANDER destinacija, u listopadu su prošle godine po prvi puta su imali priliku opustiti se u vikend avanturu te uživati u čistoj i netaknutoj… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2023.

objavljeno prije 1 godinu

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2023. vratio se na stare navade, tako da bi trebali jako dobro pročitati gdje i što morate kupiti jer ogromna većina… više »

skrolaj na vrh