Vic dana
VIC DANA

Plavuša i upala

objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana

Plavuša se žali drugoj: - Znaš kaj, ne znam šta da radim, imam upalu. Druga se zabrine: - Ozbiljno?! Je l' te boli? Plavuša uzdahne: - Ma, ne, upale mi gaće u guzu.. više »

VIC DANA

Fata i novi doktor

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Dolazi Fata u ordinaciju, a tamo novi doktor: - Dobar dan, ja sam vaš novi doktor, mogu l' vas pitati par pitanja, samo da zapišem nešto o vama? Fata klimne, a doktor… više »

DNEVNI HOROSKOP

Fata dolazi doma...

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

Fata polako otvara vrata da ne probudi Muju, kad odjednom čuje glas: - Fato, bolan, jes'l to ti? Fata skrušeno odvrati: - Jašta, Mujo, ja sam... Mujo se uzmuva: - Pa dobro, 'ko… više »

VIC DANA

Plavuša žica lovu od šefa

objavljeno prije 11 mjeseci i 5 dana

Plavuša zbraja svoje kartice i račune, da bi nakon cijelog dana došla do zaključka da nema šanse da usput ode kupit još nešto. No, digne se ona, sredi… više »

VIC DANA

Plavuše i Mjesec

objavljeno prije 11 mjeseci i 6 dana

Plavuše odu u večernji izlazak i propisno se napiju, pa na putu kuću teturaju i jedna od njih odjednom upita: - Gle, mjeseeec... baš me zanima što nam je bliže,… više »

VIC DANA

Ono kad pijan dođeš kući...

objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana

Muž se vraća kasno doma pijan k'o guzica, pa nakon što je pozvonio, žena mu ne otvra vrata nego ga pita: - Gdje si bio cijelu noć, pijanduro jedna? Muž se ljuja i odgovara - Nosim… više »

Frank Evans, poznat kao El Ingles, iz Salforda ili je totalni lu?ak ili najhrabriji ?ovjek na svijetu kad se sa svojih 67 godina nakon ozbiljne operacije  srca i rekonstrukcije koljena vratio u arenu i sukobio s razjarenim bikom.
VIC DANA

Mujo i bik

objavljeno prije 11 mjeseci i 8 dana

Mujo vraća blago u štalu, no bik mu se otme i počne ga ganjat oko kuće. Fata izleti van i zadere se Muji. - Mujo, bolan, nemoj trčat' tako brzo, dob'ćeš infrakt!! Muju vikne… više »

VIC DANA

Mujo i susjedov pas

objavljeno prije 11 mjeseci i 9 dana

Mujo zove komšiju Hasu mobitelom: - Haso, bogati, de' matereti rec' tom svom psu da ne laje tol'ko, glava m' se raspada, sinoć sam se pravo zapio... Haso odgovara: - Nema problema,… više »

VIC DANA

Mujo i jutarnji seks

objavljeno prije 11 mjeseci i 10 dana

Mujo se ujutro zaigra s Fatom, a ona mu uspaljeno kaže: - Bodi, Muji, bodi... Mujo odgovara: - Bodem, Fato, bodem... Fata se izdere: - Bodi skini, tupane!! više »

VIC DANA

Mujo u liftu s damom

objavljeno prije 11 mjeseci i 11 dana

Mujo se vozi s nekom ženom u lifu i na izlasku slučajno ženu udari u sisu. Okrene se on i pokušava se opravdati: - Gospođo, ako vam je srce mehko k'o sisa, oprostit' ć'te mi? Gospođa… više »

VIC DANA

Fata razgovara s doktorom

objavljeno prije 11 mjeseci i 12 dana

Fata dođe kod doktora i sve nekako izokolo pokušava nešto pitati, pa je doktor pogleda preko naočala i reče: - De, Fato, ajd' više ne hodaj oko vruće kaše, pitaj… više »

VIC DANA

Kako vratiti Muju kući iz kafane

objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana

Kako da natjerate Muju da dođe odmah kući iz kafane? Pošaljete mu SMS: - Kupi vino i dođi kod mene. Muž je s društvom u kafani I isključite telefon. više »

VIC DANA

Mujo i Fatine ideje

objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana

Fata se uvali u krevet i kaže Muji: - Mujo, bolan, znaš li da će na uskoro bit' troje... Mujo se uozbilji: - Ma daj!? Stvarno?! Ma daj da te ljubim... Fata ga zbunjeno pogleda: -… više »

VIC DANA

Klasičan vic - plavuša i mehaničar

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

Plavuša dođe kod mehaničara i zabrinuto reče: - Slušajte, stalno mi se gasi, radio malo radi, malo ne, svjetla blinkaju bez veze ... možete li ga popraviti? Mehaničar zaroni pod… više »

VIC DANA

Mujo pao u bunar...

objavljeno prije 11 mjeseci i 16 dana

Mujo pao u bunar, pa pitaju malog Mujicu: - Jel', Muj'ce, a gdje t' je babo? Mujica tužno pogleda: - Pao u bunar pred tjedan dana... Haso se zabrine: - Pa kako je sad? Mujica slegne ramenima:… više »

skrolaj na vrh