Vic dana
VIC DANA

Dugo nismo stavili neki vic o Chucku Norrisu

objavljeno prije 10 mjeseci i 17 dana

Koja je email adresa Chucka Norrisa? gmail@chucknorris.com Zašto je Chuck Norris najjači? Zato što vježba dva dana dnevno. Chuck Norris može istovremeno, jednim prstom… više »

VIC DANA

Plavuša u galeriji

objavljeno prije 10 mjeseci i 18 dana

Plavuša se došla na otvaranje izložbe slika u obližnjoj galeriji, opako dobro sređena. Obilazi tako ona postav, kad stane i počne pažljivo zagledati, pa dođe do umjetnika… više »

VIC DANA

Plavuša i višak kila

objavljeno prije 10 mjeseci i 19 dana

Plavuša se pohvali frendicama na kavi: - Cureee, jučer sam zgubila tri kile u samo sat vremena!!! Frendice se nasmiju i upitaju: - Ma daj, kako tako brzo?! Plavuša im… više »

VIC DANA

Facebok i problemi s Mujom

objavljeno prije 10 mjeseci i 20 dana

Mujo se registrirao na Facebook i nakon par dana skonta kako sve radi, pa se krene dopisivati. Nakon par minuta Fati stiže poruka: - Ej, đe s', š'a ima, š'a se radi?… više »

VIC DANA

Plavuša traži novi auto

objavljeno prije 10 mjeseci i 21 dan

Plavuša dođe u salon automobila i traži si novi auto, pa se kraj nje stvori prodavač i širokom osmijehom je upita:  - Dobar dan, mogu li vam pomoći? Plavuša klimne:… više »

VIC DANA

Pregršt viceva o nogometu

objavljeno prije 10 mjeseci i 22 dana

Mujo pita malog Mujicu: - Muj'ce, a što b' ti bio kad odrasteš? Mujica ispali kao iz topa: - Nogometni sudac! Mujo ga zbunjeno upita: - Pa što baš sudac, bolan?… više »

VIC DANA

Mujina impotencija

objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana

Fata se žali komšinici: - Ajme mojaj ti, Mujo m' je post'o 300 posto impotentan!! Komšinica je pogleda ispod oka: - Juče' s' rekla da je 100 posto, kako sad 300, matereti?! Fata… više »

VIC DANA

Fata u izlasku

objavljeno prije 10 mjeseci i 24 dana

Fata se već satima sprema za izlazak s jaranicama, pa sve natenane slaže na krevet, našminka se, obuče i pogleda se u ogledalo u dnevnoj na kraju priče. Okreće se oko sebe, gleda… više »

VIC DANA

Fata i manekenke

objavljeno prije 10 mjeseci i 25 dana

Fata se bavi najstarijim zanatom i jedne je večeri pokupi policija s još par kolegica i odvede u stanicu. Dežurni pita prvu: - Jesi l' ti prostitutka? Žena ga prezrivo pogleda: - Jok,… više »

VIC DANA

Fata u salonu ljepote

objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana

Fata se vraća kući kasno popodne, a Mujo se zadere iz dnevne sobe: - Fato, bona, đe s' ti dosad? Umro sam od gladi?! Fata uđe u dnevnu i mirno odgovori: - Bila u salonu ljepote... Mujo… više »

VIC DANA

Fata kod ginekologa na pregledu

objavljeno prije 10 mjeseci i 27 dana

Fata otišla na pregled kod ginekologa i kad je ovaj bio gotovo, odluči ga pitati ono što je muči: - Doktore, da te pitam... onaj moj Mujo traži od mene da u krevetu budem k'o… više »

VIC DANA

Fata i ogledalo

objavljeno prije 10 mjeseci i 28 dana

Fata pred spavanje stane pred ogledalo, gleda se sa svih strana pa duboko uzdahne: - Eh, moj Mujo... kad se pogledam u ogledalo, vidim staru ženu punu bora s puno celulita i to me jako… više »

VIC DANA

Mujo i vikend

objavljeno prije 10 mjeseci i 29 dana

Mujo sjedi i čita novine, petak je... zamisli se malo i kaže Fati: - Bolan, Fato, 'ajmo mi složit' jedan dobar vikend... šta misliš? Fata ga veselo pogleda: - Jooj, Mujo, to t'… više »

VIC DANA

Plavuša s bebom

objavljeno prije 11 mjeseci

Plavuša dođe u park s bebom i odmah se oko nje sjate neki likovi, pa će jedan: - Joj, gospođo, kak' vam je beba pametna, čudo jedno! Plavuša se skromno nasmije: - A je,… više »

VIC DANA

Mujo i pornići

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

Mujo se uvalio i gleda pornić, kad ulazi Fata i pita ga: - Š'a gledaš to, Mujo? Mujo slegne ramenima: - A porn'ć, š'a b' gled'o... Fata prođe u drugu sobu i kaže na… više »

skrolaj na vrh