Televizija
TEASER

Prvi teaser druge sezone House of Dragon

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Temeljena na romanu „Vatra i krv" Georgea R.R. Martina, serija je smještena 200 godina prije događaja iz „Igre prijestolja" i govori o kući Targaryen. Glumačka ekipa koja… više »

ZOV DIVLJINE

Treća epizoda nas vodi u predivni Legrad

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Jeste li spremni poslušati svoj zov divljine? Uroniti u ljepotu prirode i dozvoliti joj da vas oduševi? Dok su nekima za odmor i oporavak dovoljni vikendica ili putovanje,… više »

AXN

Odličan vikend na AXN Adriji

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Za posljednji vikend u mjesecu AXN Adria donosi porciju odličnih akcijskih i humorističnih naslova koje će emitirati u prime time terminima od petka 24. do nedjelje 26. studenog. Na programu… više »

SERIJE

Znam kako dišeš na HBO Maxu

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Serija od šest epizoda prati rad tužiteljice Nevene Murtezić (Jasna Đuričić) čiji je zadatak istražiti slučaj samoubojstva dječaka, a istovremeno se suočavajući sa svojim osobnim… više »

SERIJE

Zov divljine u novoj vas epizodi vodi u srce Hrvatske - Gorski kotar

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Nakon što su nas poznati pisac i novinar, Edo Popović i njegova supruga Ljiljana Đorđević, u prvoj epizodi „Zova divljine" pustili u svoj svijet i ugostili u ekološki… više »

SERIJE

Julia u drugoj sezoni na HBO Maxu

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

U drugoj sezoni, Julia i njezin odani suprug Paul vraćaju se iz svog doma u Francuskoj i otkrivaju da je njezin uspjeh promijenio sve. Kroz njezin jedinstveni joie de vivre, ona i njezin tim… više »

SERIJE

Druga sezona Šutnje na HBO Maxu

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Prošlo je godinu dana od noći koja im je zauvijek promijenila živote i naši junaci sada žive odvojeno. Dolazak Mile Mihajlović, "neovisne europske savjetnice za sigurnosna… više »

ZOV DIVLJINE

Serijal koji vas vodi van okvira malih ekrana

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Boravak u prirodi opušta, krijepi, liječi i nadahnjuje, stoga ne čudi da mnogi svoje slobodno vrijeme žele provoditi vani. S druge strane, sve više je ljudi nezadovoljno i… više »

SERIJE

Djeca zla na HBO Maxu

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Radnja ovog trilera smještena je u Beograd, gdje se u kući na Dedinju odvija dramatično ubojstvo političara. Nakon što nepoznata osoba ubije žrtvu i ostavi krvavi zlatnik u… više »

FILMOVI

Časna 2 na HBO Maxu

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Nakon senzacionalnog uspjeha prvog filma, Časna se vraća u zastrašujućem drugom nastavku. Godina je 1956., u Francuskoj, svećenik je ubijen, a zlo se širi. Radnja… više »

HBO MAX

Pozlaćeno doba na HBO Maxu

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Pozlaćeno doba bilo je razdoblje velikih ekonomskih promjena, golemih stečenih i izgubljenih bogatstava i povećanja razlika između starih i novopečenih bogataša. Druga sezona… više »

SERIJE

Frasier u novom ruhu

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Kako najavljuje SkyShowtime, prve će dvije epizode nove serije Frasier, u kojoj se Kelsey Grammer ponovno pojavljuje u ulozi Frasiera Cranea za koju je dobio nagradu Emmy, biti dostupne za… više »

FILMOVI

"Tar" na SkyShowtimeu

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Film TÁR snimljen je u produkciji studija Focus Features i Universal Pictures International, a bit će dostupan za streamanje ekskluzivno na usluzi SkyShowtime od ponedjeljka, 30.… više »

HBO MAX

Druga sezona Trideset novčića

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Hvaljeni majstor horora Álex de la Iglesia redatelj je i suscenarist serije „Trideset novčića" čija se radnja odvija u vrtoglavom svijetu u kojem ništa nije onakvo kakvim… više »

SKYSHOWTIME

Hit serije i filmovi u studenom

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Frasier Kelsey Grammer izvršni je producent i glavni glumac u novoj seriji koja prati Frasiera Cranea (Grammer) u novom poglavlju njegovog života u kojemu se vraća u Boston. Tamo ga… više »

skrolaj na vrh