Televizija
NAJAVE

Četvrta sezona serije Barry na HBOu

objavljeno prije 11 mjeseci i 8 dana

Cousineaua (Henry Winkler) se slavi kao heroja dok Barryjevo (Bill Hader) uhićenje ima šokantne posljedice. Sve je vodilo ovomu - eksplozivnom i urnebesnom posljednjem poglavlju… više »

STREAMING

Warner Bros. Discovery predstavlja Max

objavljeno prije 11 mjeseci i 9 dana

Warner Bros. Discovery (WBD) je predstavio Max, unaprijeđenu streaming uslugu, koja će prvo biti lansirana u SAD-u 23. svibnja, dok u Europu dolazi 2024. godine. Max donosi originalne… više »

SKYSHOWTIME

Star Trek: Strange New Worlds vraća se ovog ljeta na SkyShowtime

objavljeno prije 11 mjeseci i 16 dana

Na ovogodišnji Dan prvog kontakta SkyShowtime je najavio da nova sezona serije Star Trek: Strange New Worlds dolazi ekskluzivno na platformu ovog ljeta. Producirana od strane CBS… više »

SERIJE

Počinje zadnja sezona Nasljeđa

objavljeno prije 1 godinu

U novoj sezoni koju čini deset epizoda, sve se više bliži prodaja medijskog konglomerata Waystar Royco tehnološkom vizionaru Lukasu Matssonu. Izgledi za ovu seizmičku prodaju… više »

NAJAVE

Rabbit Hole na SkyShowtime

objavljeno prije 1 godinu

U seriji Rabbit Hole ništa nije onako kako se čini kada Johna Weira (Sutherland), majstora prijevare u svijetu industrijske špijunaže, moćne sile sposobne pod svoj utjecaj… više »

SKYSHOWTIME

Briljantin: Uspon Ružičastih dama stiže na Skyshowtime

objavljeno prije 1 godinu

Serija Briljantin: uspon Ružičastih dama (Grease: Rise of the Pink Ladies), rađena u produkciji televizijske kuće Paramount Television Studios, ovoga proljeća stiže na streaming platformu… više »

COOL

SkyShowtime dovršava pokretanje usluge u Europi

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

SkyShowtime - nova sjajna streaming usluga u Europi - bit će do kraja uspješno uvedena u Europi tijekom 2023., donoseći svoju vrhunsku ponudu na tržišta Španjolske i… više »

SKYSHOWTIME

Kako je Gru postao Gru dostupan na Skyshowtimeu od 28. veljače

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Nestašni Malci vraćaju se s još otkačenijim avanturama u filmu Malci: Kako je Gru postao Gru, koji dolazi na SkyShowtime u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj,… više »

SERIJE

Druga sezona Mayor of Kingstown

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

S nominiranim za Oscara® Jeremyjem Rennerom i dobitnicom Oscara® Dianne Wiest u glavnim ulogama, druga sezona serije Mayor of Kingstown ekskluzivno je dostupna za streamanje na… više »

NAJAVE

Originalna humoristična serija Smiješna Žena

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

S glumačkom postavom koju čine: Gemma Arterton, Tom Bateman, Arsher Ali, David Threlfall, Rupert Everett, Clare-Hope Ashitey, Alexa Davies, Alistair Petrie, Matthew Beard i Leo Bill,… više »

COOL

Akvizicije programa velikih igrača

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

SkyShowtime - sljedeća velika streaming usluga za Europu - objavila je danas da je stekla ekskluzivna europska prava za 21 lokalnu seriju od Warner Bros. Discovery, uključujući neke od… više »

SKYSHOWTIME

Jurski svijet: Carstvo

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Jursko doba dostiže svoj epski kraj u filmu Jurski svijet Carstvo, koji dolazi pred publiku SkyShowtimea u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji od 10.… više »

AXN

Sjajan program AXN Adrie nakon Nove godine

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Nakon filmskog maratona koji emitira od Božića do stare godine AXN Adria i u prvim danima 2023. nastavlja s neprekidnim prikazivanjem velikih filmskih hitova. Od 1. do 15. siječnja program će… više »

AXN ADRIA

AXN božićno-novogodišnji filmski maraton

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Počevši od Badnjaka, pa sve do stare godine program AXN Adrie u potpunosti će biti posvećen filmovima. Na rasporedu je ukupno 93 hit naslova koji će žanrovski proći od horora, komedija… više »

HBO MAX

10 božićnih naslova na HBO Maxu

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Od božićnih filmova, preko tematskih dokumentaraca, pa sve do animiranog sadržaja za djecu, a u nastavku je lista božićnih naslova koji su već pristigli ili uskoro stižu u ponudu HBO… više »

skrolaj na vrh