Televizija
HITOVI

Premijera Black Adama na HBO-u

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

U drevnom Kahndaqu, rob Teth Adam dobio je neograničene moći drevnih bogova, ali iskoristio je te moći za osvetu i bio je zatvoren. Sada, 5000 godina kasnije, on je oslobođen i ponovno… više »

NAJAVA

Premijera treće sezone Njegove mračne građe

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Premijera treće sezone Njegove mračne građe na HBO kanalu je danas u 20.00h, a novi nastavci će slijediti ponedjeljkom. Serija je temeljena na „Jantarnom dalekozoru",… više »

HBO MAX

Premijera druge sezone serije "Seksualni život studentica"

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

„Seksualni život studentica" prati četiri cimerice na prestižnom koledžu Essex u Novoj Engleskoj. Nova sezona imat će 10 epizoda i počinje povratkom studenata s jesenskih praznika koji… više »

HBO

Premijera nove HBO serije "The Last of Us"

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Prva sezona serije imat će 9 epizoda i odvija se 20 godina nakon uništenja moderne civilizacije. Joel, jedan od preživjelih, unajmljen je da prokrijumčari Ellie, 14-godišnju… više »

SERIJE

Premijera druge sezone serije Bijeli lotos

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Prva sezona, čija se radnja odvija na Havajima, od 20 Emmy nominacija u 13 kategorija osvojila je 10 nagrada, što je najviše za jedan naslov ove godine, uključujući nagradu za… više »

SERIJE

Premijera nove serije Garcia na HBO Maxu

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Temeljena na istoimenom grafičkom romanu Santiaga Garcíe i Luisa Bustosa, u Astiberri Ediciones izdanju, serija GARCIA! prati Antoniju (Veki Velilla), mladu reporterku koja se brzo… više »

HBO

Zmajeva kuća porušila rekorde gledanosti u HR

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Premijera „Zmajeve kuće" imala je veći broj gledatelja od bilo koje nove originalne serije u povijesti HBO-a i postala je najuspješnija premijera serije na HBO Maxu širom… više »

EMMY

Nasljeđe dobilo najbolju dramsku seriju

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

"Nasljeđe", HBO-va serija s Brianom Coxom u ulozi patrijarha obitelji koja se bori za kontrolu nad medijskom dinastijom, bila je i favorit je za glavnu nagradu. U konkurenciji za najbolju… više »

EMMY

Može li Nasljeđe poharati Emmyje?

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Konkurencija je jaka, kažu stručnjaci za dodjelu nagrada, dijelom i zato što su se mnoge serije i zvijezde vratile na ekrane nakon što ih je prošle godine u… više »

NOVOSTI

SkyShowtime najavljuje službeni datum pokretanja usluge i sadržaj

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Nova streaming usluga SkyShowtime danas je najavila službeno lansiranje 20. rujna 2022., kad će po prvi put, u milijune domova diljem Europe, donijeti vrhunsku ponudu ekskluzivne i legendarne… više »

SERIJE

Rujan na Disney plusu

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Disney+ je streaming usluga na kojoj možete pronaći poznate filmove i TV serije brandova Disneya, Pixara, Marvela, Star Warsa, National Geographica i Stara, kao i ekskluzivne produkcije… više »

VIJESTI

Dobre vijesti iz Netflixa

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Ove godine Netflix je uveo Igre. To omogućuje svima koji imaju pretplatu na Netflix da igraju više od dvadeset igara na svom telefonu ili tabletu. Vaš napredak u igri sprema se… više »

NAJAVE

Premijera novog hit filma "Elvis" na HBO Maxu

objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci

„Elvis" je Warner Bros. spektakl u režiji filmaša Baza Luhrmanna, vizionara nominiranog za Oscara, koji istražuje život i glazbu Elvisa Presleya, s Austinom Butlerom i oskarovcem… više »

SERIJE

Premijera šeste sezone hit serije "Rick i Morty" na HBO Maxu

objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci

Serija u Adult Swim produkciji prati sociopatskog genijalnog znanstvenika Ricka Sancheza koji živi s obitelji svoje kćeri Beth i neprestano vodi nju, svog zeta Jerryja, unuku Summer i unuka… više »

ČESTITAMO

"Zmajeva kuća" je najgledanija premijera u povijesti HBO-a i HBO Maxa

objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci

Zmajeva kuća'daleko je najpopularnija premijera u povijesti HBO-a i HBO Maxa u Hrvatskoj, oborivši sve prethodne rekorde za nov naslov. Broj gledatelja prve epizode nadmašio je… više »

skrolaj na vrh