Televizija
SERIJE

Puni krug na HBO Maxu

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

Ovaj kompleksni triler redatelja Stevena Soderbergha prati posljedice neuspješne otmice koja razotkriva dugo čuvane tajne u današnjem New Yorku. U seriji glume Zazie Beetz,… više »

SERIJE

Ljetne premijere na SkyShowtime

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Django Serija Django djelomično je utemeljena na kultnom filmu Sergija Corbuccija, a govori o čovjeku koji traži osvetu, a na kraju se bori za nešto puno veće. Radnja se odvija krajem… više »

DOX

Dokumentarac o najstarijoj poljskoj drag quuen

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

U gorko-slatkoj priči o životu koji prkosi godinama i konvencijama, queer izvođač poznat kao drag kraljica Lulla La Polaca nastavlja se nadati ljubavi, iako njegovo osamdesetogodišnje… više »

HBO MAX

Downeyevi auti iz snova na HBO Maxu

objavljeno prije 9 mjeseci i 5 dana

Robert Downey Jr. veliki je ljubitelj restauracije klasičnih automobila, a ujedno je i posvećen borbi protiv klimatskih promjena. Stoga svoje voljene stare automobile dovodi u budućnost,… više »

SERIJE

Idol na HBO Maxu

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Smješten u okruženje glazbene industrije, „Idol" prati gurua za samopomoć i vođu suvremenog kulta koji razvija kompliciran odnos s pop-idolom u usponu. Kreatori serije su Sam… više »

HBO MAX

100 godina Warner Brosa

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Redateljica dokumentarnog specijala je Leslie Iwerks, koja je nominirana za nagrade Oscar i Emmy, a narator je Morgan Freeman. Treći i četvrti dio specijala bit će dostupan 1. lipnja na HBO… više »

NAJAVE

I tek tako... u lipnju na Max Original

objavljeno prije 9 mjeseci i 26 dana

U seriji glume Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler,… više »

SERIJE

"Prvih pet" uskoro na HBO MAXu

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

Trodijelna dokumentarna serija „Prvih pet" prati put bivše premijerke Sanne Marin na čelu finske vlade u vremenima bez presedana, te prikazuje događaje i živote iznimnih… više »

SERIJE

Treća sezona serije Velika na HBO Maxu

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

Za Oscar nominirani scenarist, Tony McNamara donosi antipovijesnu vožnju Rusijom 18. stoljeća koja krši sva žanrovska pravila. Serija „Velika" je satirična, komična drama o… više »

SERIJE

Spy/Master je počeo

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

Radnje smještene na vrhuncu hladnog rata, Max Original špijunska drama „Spy/Master" zahvaća jedan opasan tjedan u životu fiktivnog lika Victora Godeanua (Alec Secăreanu),… više »

SERIJE

Vodoinstalateri Bijele kuće na HBO Max

objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana

Miniserija „Vodoinstalateri Bijele kuće" pripovijeda o tome kako su Nixonovi politički saboteri i glavni umovi Watergatea, E. Howard Hunt (Woody Harrelson) i G. Gordon Liddy (Justin… više »

SERIJE

Premijera serije Ljubav i smrt

objavljeno prije 11 mjeseci

Ova zadivljujuća miniserija, koju je napisao David E. Kelley i režirala Lesli Linka Glatter, je istinita priča o Candy i Patu Montgomeryju te Betty i Allanu Goreu - dva bogobojazna para koji… više »

SERIJE

Počinje prikazivanje serije A Town Called Malice

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

SkyShowtime danas je potvrdio datum početka prikazivanja potpuno nove, uzbudljive kriminalističke serije A Town Called Malice. Ta razuzdana i energična dramska serija pojavit će se na usluzi… više »

HBO MAX

Nova serija Idol na HBO Maxu

objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana

Smješten u okruženje glazbene industrije, „Idol" prati gurua za samopomoć i vođu suvremenog kulta koji razvija kompliciran odnos s pop-idolom u usponu. Kreatori serije su Sam… više »

NAJAVE

Star Trek: Strange New Worlds se vraća

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Na ovogodišnji Dan prvog kontakta SkyShowtime je najavio da nova sezona serije Star Trek: Strange New Worlds dolazi ekskluzivno na platformu ovog ljeta. Producirana od strane CBS… više »

skrolaj na vrh