Svijet

Raul Castro mijenja bratovu Kubu

objavljeno prije 12 godina

Kubanci ponovno smiju odsjedati u hotelima koji su dosad bili rezervirani isključivo za strance, objavili su jučer hotelijeri i time potvrdili da je ukinuta još jedna zabrana u sklopu… više »

EKOSFERA

Neka vaši računi pozelene

objavljeno prije 12 godina

Mislite da vaša obitelj ekološki svjesnim ponašanjem ne može dovesti do pozitivnih promjena? U krivu ste. Novo istraživanje pokazuje da samo jedno kućanstvo koje… više »

Oporba objavila pobjedu

objavljeno prije 12 godina

Čelnici oporbe u Zimbabveu ustvrdili su jučer da će preuzeti vlast od predsjednika Roberta Mugabea koji već 28 godina vlada zemljom. - Ovo je povijesni trenutak za nas. Mi smo dobili ove… više »

Cessna pala u dvorite kuće

objavljeno prije 12 godina

Svih pet putnika poginulo je u malom privatnom zrakoplovu tipa Cessna koji se jučer srušio na stambeni dio gradića Farnborougha, samo 20 kilometara jugozapadno od središta… više »

Obama: Neka se Hillary natječe koliko god hoće

objavljeno prije 12 godina

Senator Barack Obama u subotu se odbio pridružiti dijelu čelnika Demokratske stranke koji posljednjih dana pozivaju Hillary Clinton da se povuče iz utrke za predsjedničku nominaciju jer ne… više »

Heathrow: Britancima treba pomoć

objavljeno prije 12 godina

British Airways angažirao je jučer nove radnike da premjeste 15 tisuća komada prtljage nagomilanih otkako je prije nekoliko dana s otvorenjem novoga terminala počeo kaos na aerodromu… više »

Koštuničin DSS i Tadić u sukobu

objavljeno prije 12 godina

Srbijanski ministar za Kosovo i jedan od visokih dužnosnika Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislava Koštunice, Slobodan Samardžić izjavio je kako mu predsjednik Srbije Boris Tadić… više »

Blokirani računi ETA-e u Lihtenštajnu

objavljeno prije 12 godina

Vlasti u Lihtenštajnu blokirale su bankovne račune za koje sumnjaju da pripadaju ETA-i, na zahtjev španjolskog suca Baltasara Garzona. Baskijska oružana separatistička skupina… više »

Devet novih zračnih luka u Schengenu

objavljeno prije 12 godina

Schengenski prostor bez unutarnjih graničnih kontrola proširio se jučer na zračne luke u devet novih zemalja članica, nakon što su u prosincu prošle godine ukinute… više »

‘Otvoreno nebo’ za jeftinije letove

objavljeno prije 12 godina

Američki zračni prijevoznici Delta, Continental i Northwest jučer su započeli s letovima za najprometniju europsku zračnu luku - londonski Heathrow, označivši novo razdoblje u zračnom… više »

Sarkozy uz Carlu želi postati novi Kennedy

objavljeno prije 12 godina

Ona je nova Jackie Kennedy Onassis, utjelovljenje princeze Diane i Grace Kelly, tepali su jučer britanski mediji francuskoj prvoj dami Carli Bruni, koja je došla kao pratnja  svog… više »

Papa se distancira od obraćenika

objavljeno prije 12 godina

Sveta Stolica ne dijeli mišljenje novinara Magdija Cristiana Allama kojega je na Uskrs krstio papa Benedikt XVI., priopćeno je iz Vatikana. Obraćenik na katoličanstvo izjavo je da… više »

Na internetu film koji napada islam

objavljeno prije 12 godina

Nizozemski zastupnik krajnje desnice Geert Wilders postavio je na internetske stranice svoje stranke dugonajavljivani protuislamski film. Sama najava bila je povod za brojne prijetnje… više »

FOTO-VIJEST

Norveška - Zgrada ‘propala u zemlju’

objavljeno prije 12 godina

Šesterokatna stambena zgrada srušila se jučer ujutro u gradu Alesundu na zapadu Norveške, a spasilačke službe tragaju za ozlijeđenima. Pretpostavlja se da je u zgradi… više »

Pomoć Srbima ako je odobri Priština

objavljeno prije 12 godina

Kosovski premijer Hashim Thaçi izjavio je da Rusija mora razgovarati s Prištinom o slanju pomoći kosovskim Srbima, ako želi da ta pomoć stigne onima kojima je namijenjena. -… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh