Svijet

Multietnički kriminalitet odlično funkcionira

objavljeno prije 12 godina

Na kosovsko-srbijanskoj granici uhićena je četveročlana srpsko-albanska banda zbog krijumčarenja nafte iz Srbije i napada na policajce. - Uhićena su trojica Srba i jedan Albanac. To je… više »

Vruće poruke striptizeti ministra koštale fotelje

objavljeno prije 12 godina

Bi li to htjela učiniti na nekom posebnom mjestu? Koje bi to mjesto bilo?’, ‘Nema boljeg nego gledati kako ti se partner uzbuđuje i još ti govori zbog čega’, samo su… više »

Bush: Putin mi se sviđa jer je snažan

objavljeno prije 12 godina

Američki predsjednik George W. Bush završio je jučer svoj posjet Ukrajini, gdje je započeo europsku turneju, te otputovao u Bukurešt na dvodnevni summit NATO-a. Bush je… više »

Rupel je lažirao podatke?

objavljeno prije 12 godina

Dva dužnosnika slovenskog ministarstva vanjskih poslova, a jedan od njih je ministar Dimitrij Rupel, osumnjičena su za nezakonito dobivanje i obradu 110.000 ulaznih i izlaznih telefonskih… više »

Heathrow u blokadi, ministar bez prtljage

objavljeno prije 12 godina

British Airways (BA) će zbog kaosa koji je proteklih dana zavladao na novootvorenom Terminalu 5 londonskog aerodroma Heathrow izgubiti najmanje 50 milijuna funti, objavili su iz te tvrtke.… više »

Madonna uzor NATO-u

objavljeno prije 12 godina

Imidž pop-ikone Madonne dosad je služio kao platforma za izgradnju  stila nekih pjevačica poput Britney Spears, Christine Aguilere i Kylie Minogue. Međutim, jedna od najpopularnijih… više »

Klobuchar se odlučila za Obamu

objavljeno prije 12 godina

Senatorica iz Minnesote Amy Klobuchar, porijeklom Slovenka, podržala je Barcka Obamu u utrci za nominaciju Demokratske stranke na američkim predsjedničkim izborima. Klobuchar je tako, uz… više »

Sudbina Makedonije još uvijek neizvjesna

objavljeno prije 12 godina

Glavni tajnik NATO-a Jaap de Hoop Scheffer ocijenio je u ponedjeljak da je ishod summita Saveza koji sutra počinje u Bukureštu nepredvidljiv kada je riječ o statusu koji će Ukrajina i… više »

Turskom premijeru prijeti petogodišnja zabrana rada

objavljeno prije 12 godina

Turski ustavni sud pristao je razmotriti zahtjeve za zabranom daljnjeg rada vladajuće stranke Pravde i razvoja (AK) zbog islamističkih aktivnosti te zabranu bavljenja politikom za premijera… više »

Tuži zbog grudi

objavljeno prije 12 godina

Žena iz Njemačke tuži doktore nakon što se, umjesto sa zategnutim licem, probudila sa novim parom grudi. Liječnici su pak odgovorili da se nema što žaliti, jer su veće grudi… više »

Šef Formule uhvaćen na naci-orgijama

objavljeno prije 12 godina

‘Ajde, skidaj se! Bit ćeš kažnjen kao oni nekad, da vidiš što smo radili sa zatvorenicima u našim logorima. Glavu dolje, da vidimo jesu li te oprali!’,… više »

‘Princeza Diana nije žrtva urote’

objavljeno prije 12 godina

Sudac koji vodi sudsku istragu o smrti Diane i Dodija Al Fayeda izjavio je da nijedan detalj ne potkrepljuje teoriju urote koju je iznio Dodijev otac, a porota se povlači kako bi donijela… više »

Zimbabve: Policija na ulicama

objavljeno prije 12 godina

Vlasti u Zimbabveu počele su jučer objavljivati prve službene rezultate općih izbora održanih u toj zemlji u subotu. Da se ne bi dogodili izborni neredi slični onima u Keniji, u Harareu su… više »

Špijuni u uredništvu ‘Berliner Zeitunga’

objavljeno prije 12 godina

U uredništvu utjecajnih berlinskih novina ‘Berliner Zeitung’ u tijeku je provjera zaposlenika nakon što je jučer otkriveno da su dvojica urednika svojedobno bili… više »

‘Koštunica je huškao na nerede’

objavljeno prije 12 godina

Predizborne igre, podmetanja i napadi u Srbiji postaju sve žešći s približavanjem 11. svibnja. Nejveći sukobi događaju se na relaciji Demokratska stranka Srbije Vojislava… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh