Spektakli
HBO MAX

Druga sezona Trideset novčića

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

Hvaljeni majstor horora Álex de la Iglesia redatelj je i suscenarist serije „Trideset novčića" čija se radnja odvija u vrtoglavom svijetu u kojem ništa nije onakvo kakvim… više »

SKYSHOWTIME

Hit serije i filmovi u studenom

objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana

Frasier Kelsey Grammer izvršni je producent i glavni glumac u novoj seriji koja prati Frasiera Cranea (Grammer) u novom poglavlju njegovog života u kojemu se vraća u Boston. Tamo ga… više »

AXN

Povratak agenta MacGyvera u rebootu kultne akcijske serije

objavljeno prije 8 mjeseci i 18 dana

U ljeto 2016. svijet je ponovno upoznao kultnog lika Angela MacGyvera u modernom rebootu televizijske serije jednostavno nazvane "MacGyver". Ova suvremena verzija razvijena je pod palicom… više »

HBO

Serija Zimski kralj na HBO-u

objavljeno prije 8 mjeseci i 21 dan

Temeljen na trilogiji „The Warlord Chronicles" Bernarda Cornwella, „Zimski kralj" hrabar je i revizionistički pogled na omiljene legende o Arturu. Serija od deset nastavaka je… više »

SERIJE

True Detective u novoj sezoni

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Kad padne duga zimska noć u Ennisu na Aljasci, osmorica ljudi koji upravljaju arktičkom istraživačkom stanicom Tsalal nestaju bez traga. Kako bi riješile slučaj, detektivke Liz Danvers… više »

SKYSHOWTIME

Yellowjackets na SkyShowtimeu

objavljeno prije 9 mjeseci i 13 dana

SkyShowtime je jučer najavio kako će se prva sezona triler dramske serije nominirane za nagradu Emmy ® Yellowjackets premijerno prikazati na usluzi u Hrvatskoj od 14. listopada. Sve… više »

HBO MAX

Poljske molitve na HBO Maxu

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

Mladi Antek je tradicionalni katolik, konzervativnih nazora, no kad se zaljubi počinje preispitivati svoja uvjerenja - najprije zabranu predbračnih odnosa, a na kraju i postojanje Boga.… više »

SKYSHOWTIME

Što sve najavljuje SkyShowtime

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

Manje od godinu dana od prvog predstavljanja u nordijskoj regiji i samo šest mjeseci od uspješnog pokretanja na više od dvadeset europskih tržišta, SkyShowtime se… više »

SERIJE

Škripa metala na HBO Maxu

objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana

„Škripa metala" napeta je akcijska komedija temeljena na PlayStation igri, prema originalnoj priči R. Reesea i P. Wernicka, tvoraca „Deadpoola" i „Dobrodošli u… više »

FILMOVI

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves

objavljeno prije 9 mjeseci i 28 dana

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves, izvanredni akcijsko-pustolovni film utemeljen na legendarnoj društvenoj igri tvrtke Hasbro, bit će dostupan za ekskluzivno streamanje na… više »

SERIJE

Nova hit serija na SkyShowtime

objavljeno prije 10 mjeseci

Danas je SkyShowtime objavio da će prve dvije epizode serije Poker Face biti dostupne za streamanje ekskluzivno na usluzi SkyShowtime 15. rujna, a nove epizode bit će dostupne svakog petka.… više »

FILMOVI

The Flash na HBO Maxu

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

Svjetovi se sudaraju u filmu „The Flash" kad Barry upotrijebi svoje supermoći da otputuje u prošlost kako bi je promijenio. Ali kad njegov pokušaj da spasi svoju obitelj… više »

SERIJE

U rujnu stižu nove serije i filmovi koje ne smijete propustiti

objavljeno prije 10 mjeseci i 11 dana

Premijere serija Codename: Annika Codename: Annika je finsko-švedska kriminalistička serija. Priča se vrti oko finske istražiteljice umjetničkih prijevara Emme, koja se na tajnom… više »

SKYSHOWTIME

Novo lice strave - M3GAN

objavljeno prije 10 mjeseci i 13 dana

Ona je više od igračke. Ona je dio obitelji. Najkreativniji umovi iz žanra horora - James Wan, filmaš koji stoji iza franšiza Saw, Insidious i The Conjuring, i filmski… više »

SERIJE

Stiže druga sezona Magičnih prijatelja

objavljeno prije 10 mjeseci i 25 dana

James i Oliver Phelps, najpoznatiji kao neponovljivi blizanci Weasley iz filmova o Harryju Potteru, pozivaju nas na pustolovinu u kojoj susreću fascinantne goste, istražuju očaravajuća mjesta… više »

skrolaj na vrh