« Televizija
objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana
AXN

Povratak agenta MacGyvera u rebootu kultne akcijske serije

Premijerno stiže prva sezona reboota poznate akcijske serije „MacGyver“. Ukupno 21 epizoda koje prate avanture specijalnog agenta Angela MacGyvera pogledati se može na AXN Adriji

MacGyver se vraća
MacGyver se vraća (Arhiva)
Više o

AXN

,

MacGyver

,

reboot

U ljeto 2016. svijet je ponovno upoznao kultnog lika Angela MacGyvera u modernom rebootu televizijske serije jednostavno nazvane "MacGyver". Ova suvremena verzija razvijena je pod palicom Petera M. Lenkova i slijedila istu osnovnu premisu kao i originalna serija, ali uz neke moderne obrate. Lucas Till preuzeo je ulogu Angela MacGyvera, visokoumnog i briljantnog tajnog agenta koji voli Phoenix Foundation.

MacGyver, poznat po brzom razmišljanju i sposobnosti stvaranja genijalnih rješenja od svakodnevnih predmeta, naći će se tako u nizu visokorizičnih misija. Jedna od najvažnijih inovacija u ovoj seriji bilo je uvođenje jake sporedne glumačke postave. MacGyveru se pridružuje njegov bliski prijatelj i bivši agent CIA-e Jack Dalton, kojeg glumi George Eads te Tristin Mays koja tumači ulogu hakerice Riley Davis.

MacGyver iz 2016. zašao je dublje u prošlost lika od originala, pružajući gledateljima dublje razumijevanje njegove osobne povijesti i događaja koji su ga doveli do toga da postane agent. Također, modernizacija serije uključuje korištenje tehnologije i najsuvremenijih uređaja, pa su MacGyverove vještine često nadopunjene vrhunskom opremom i digitalnim resursima.

Ipak, MacGyverova domišljatost, vještine rješavanja problema i nepokolebljiva predanost pravdi i dalje su bili u središtu svake epizode. Serija je uspješno spojila akciju, napetost i humor te je, unatoč promjenama njezina srž ostala je vjerna originalu.

Autor serije Petar M. Lenkov poznat je po radu na rebootu još dva klasika - „Hawaii Five-o" i „Magnum P.I.", a kod MacGyvera potpisao je ukupno pet sezona. Prva od njih može se pogledati u redovitom tjednom terminu, ponedjeljkom od 21:00 samo na AXN Adriji

11.10.2023. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh