« Televizija
objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana
FILMOVI

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves

Šarmantni lopov i skupina neočekivanih pustolova upuštaju se u spektakularnu pljačku kako bi povratili izgubljenu relikviju, ali stvari krenu opasno po zlu kada naiđu na pogrešne ljude u ovoj urnebesnoj pustolovini prepunoj akcije

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves
Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves (Arhiva)
Više o

film

,

SkyShowtime

,

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves, izvanredni akcijsko-pustolovni film utemeljen na legendarnoj društvenoj igri tvrtke Hasbro, bit će dostupan za ekskluzivno streamanje na usluzi SkyShowtime od 29. rujna.

Šarmantni lopov i skupina neočekivanih pustolova upuštaju se u spektakularnu pljačku kako bi povratili izgubljenu relikviju, ali stvari krenu opasno po zlu kada naiđu na pogrešne ljude u ovoj urnebesnoj pustolovini prepunoj akcije.

U filmu koji donosi studio Paramount Pictures u suradnji s televizijskom kućom eOne u glavnim se ulogama pojavljuju Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis i Hugh Grant, te Chloe Coleman i Daisy Head.

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves temelji se na istoimenoj igri tvrtke Hasbro. Režiju potpisuju Jonathan Goldstein i John Francis Daley, priču Chris McKay i Michael Gilio, a scenarij Jonathan Goldstein, John Francis Daley i Michael Gilio. Producenti filma su Jeremy Latcham (nositelj oznake p.g.a. Udruženja američkih producenata), Brian Goldner i Nick Meyer, a izvršni producenti Denis L. Stewart, John Francis Daley, Jonathan Goldstein, Chris Pine, Zev Foreman i Greg Mooradian.

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves na stranici Rotten Tomatoes trenutno ima ocjenu 'certificirano svježe' kod 91 % kritičara i 93 % publike.

Usluga SkyShowtime korisnicima je izravno dostupna putem aplikacije SkyShowtime na uređajima s operativnim sustavima Apple iOS, tvOS i Android, uređajima Android TV, Google Chromecast, LG TV i Samsung, i na stranici:www.skyshowtime.com. Mjesečna cijena usluge SkyShowtime iznosi 5,99 eura uz sedmodnevno probno razdoblje - moguće ga je otkazati bilo kada.

02.09.2023. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh