« Televizija
objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana
SKYSHOWTIME

Hit serije i filmovi u studenom

Veliki povratak jedne od najuspješnijih komedija svih vremena - Ovo su svi hit filmovi i serije koje ćemo gledati u studenom

Evo što nas čeka...
Evo što nas čeka... (Arhiva)
Više o

serije

,

filmovi

,

studeni

,

SkyShowtime

Frasier

Kelsey Grammer izvršni je producent i glavni glumac u novoj seriji koja prati Frasiera Cranea (Grammer) u novom poglavlju njegovog života u kojemu se vraća u Boston. Tamo ga čekaju novi izazovi, novi ljudi i konačno ostvarenje pokojeg starog sna. Frasier se vratio u zgradu! Uz Grammera u novoj seriji u glavnim ulogama nastupaju Jack Cutmore-Scott kao Frasierov sin Freddy, Nicholas Lyndhurst kao Frasierov stari prijatelj s fakulteta i sveučilišni profesor Alan, Toks Olagundoye kao Olivia, Alanova kolegica i pročelnica sveučilišnog odsjeka za psihologiju, Jess Salgueiro kao Freddyjeva cimerica Eve i Anders Keith kao Frasierov nećak David.

DOSTUPNO SAMO NA USLUZI SKYSHOWTIME. PRVE DVIJE EPIZODE DOSTUPNE SU OD 3. STUDENOG, NAKON ČEGA ĆE SVAKOG TJEDNA IZLAZITI NOVA EPIZODA.

Fellow Travelers

Fellow Travelers epska je ljubavna priča dvojice po mnogočemu različitih muškaraca i politički triler autora Rona Nyswanera (Philadelphia, Homeland), koji je bio nominiran za nagradu Oscar. Temelji se na romanu Thomasa Mallona. Matt Bomer glumi karizmatičnog Hawkinsa Fullera, čija se politička karijera odvija daleko od očiju javnosti. Hawkins upoznaje mladog idealista Tima Laughlina (Jonathan Bailey). Njih dvojica upuštaju se u vezu u vrijeme kada Joseph McCarthy i Roy Cohn objavljuju rat subverzijama i seksualnim različitostima, čime započinje jedno od najmračnijih razdoblja američke povijesti 20. stoljeća.

DOSTUPNO SAMO NA USLUZI SKYSHOWTIME. PRVA EPIZODA DOSTUPNA JE OD 19. STUDENOG, NAKON ČEGA ĆE SVAKOG TJEDNA IZLAZITI NOVA EPIZODA.

Nove sezone serija

Dreamland

Dreamland je topla ljudska drama o tajnama, lažima, ljubavima i nadama u obitelji četiriju sestara. Ta crna komedija odvija se u britanskom obalnom gradu Margateu i istražuje ženske odnose unutar nekoliko generacija. Najstarija od sestara Trish (Agyeman) trudna je po treći put, a njezine dvije sestre Clare (Gabby Best) i Leila (Aimee-Ffion Edwards) okupljaju se oko nje zajedno s njihovom majkom (Frances Barber) i bakom (Sheila Reid). No iznenadna ponovna pojava četvrte sestre Mel (Allen) u njihovim životima ugrožava stabilnost cijele obitelji.

DOSTUPNO SAMO NA USLUZI SKYSHOWTIME. PRVA EPIZODA DOSTUPNA JE OD 21 . STUDENOG, NAKON ČEGA ĆE SVAKOG TJEDNA IZLAZITI NOVA EPIZODA.

Yellowjackets

Serija Yellowjackets istovremeno je ep o preživljavanju, psihološka horor priča i drama o odrastanju, a prati ekipu iznimno darovitih srednjoškolskih nogometašica koje (ne)srećom prežive pad zrakoplova duboko u zabačenoj divljini na sjeveru. Serija prikazuje njihovu preobrazbu iz složene, ali uspješne ekipe u više nemilosrdnih klanova, kao i živote koje su pokušale ponovno izgraditi gotovo 25 godina kasnije, dokazujući da prošlost nikada nije zaista prošlost i da je ono što je započelo u divljini daleko od svoga kraja.

DOSTUPNO SAMO NA USLUZI SKYSHOWTIME. SVE EPIZODE IZ PRVE SEZONE DOSTUPNE SU OD 14. LISTOPADA. PRVA EPIZODA DRUGE SEZONE DOSTUPNA JE OD 28. LISTOPADA, NAKON ČEGA ĆE SVAKOG TJEDNA IZLAZITI NOVA EPIZODA.

Codename: Annika

Finska detektivka Emma Haka još uvijek prolazi tajnu obuku kada je pošalju na zadatak u korumpirani

štokholmski svijet trgovine umjetninama. Mirna i pribrana Emma predstavlja se kao divlja i vatrena Annika Stormare kako bi se približila vlasniku galerije Rasmusu Stahlgrenu, osumnjičeniku u slučaju pranja novca u kojem glavnu riječ ima dotad nedodirljivi Blanko. Kako istraga uvlači Emmu sve dublje u podzemlje, granica između nje i Annike postaje sve nejasnija. Nakon smrti Annika je iza sebe ostavila zamršenu mrežu tajni. Kako bi ostala na Blankovom tragu, Emma mora donijeti odluke koje bi mogle zauvijek promijeniti njezin život i živote njezinih najmilijih, a da pritom ne izgubi sebe.

ZAVRŠNA EPIZODA EKSKLUZIVNO JE DOSTUPNA NA USLUZI SKYSHOWTIME OD 4. STUDENOG.

Fleeting Lies

Mjesec dana prije vjenčanja i neposredno prije nego što je trebala postati direktorica tvrtke, Luciju (Elena Anaya) izda Santi (Quim Gutierrez), njezin suparnik za mjesto direktora. Luciju optuže za industrijsku špijunažu i ona dobiva izvanredni otkaz. Njezin život i budućnost odjednom postaju neizvjesni i ona se suočava s velikim problemom: kako reći svom dečku Basiliju (Hugo Silva) i njegovoj djeci da je njezina karijera propala i, što je još gore, da više neće dobivati plaću o kojoj ovisi cijela obitelj.

NOVE EPIZODE EKSKLUZIVNO SU DOSTUPNE NA USLUZI SKYSHOWTIME SVAKI TJEDAN.

Poker Face

Poker Face desetodijelna je serija koja svakog tjedna donosi novu zagonetku, a prati Charlie (Natasha Lyonne) koja ima izvanrednu sposobnost prepoznavanja tuđih laži. Charlie kreće na put u svojoj Plymouth Barracudi i, gdje god da se zaustavi, nailazi na novu postavu likova i neobične zločine koje mora riješiti. Autor, scenarist, redatelj i izvršni producent serije je Rian Johnson, višestruko nominiran za nagradu Oscar, koji je poznat i kao scenarist/redatelj/producent hit-filmova Knives Out. Uz Lyonne u desetodijelnoj seriji također glume Adrian Brody, Benjamin Bratt, Joseph Gordon-Levitt, Simon Helberg i Ellen Barkin.

NOVE EPIZODE EKSKLUZIVNO SU DOSTUPNE NA USLUZI SKYSHOWTIME SVAKI TJEDAN.

Special Ops: Lioness

Taylor Sheridan, nominiran za nagradu Oscar, autor je serije Special Ops: Lioness, koja se temelji na stvarnom programu i prati Cruz Manuelos (Laysla DeOliveira), nesavršenu, ali strastvenu mladu marinku koja je unovačena u ekipu tajnih agentica Lioness kako bi pomogla iznutra srušiti terorističku organizaciju. Zoe Saldana glumi Joe, voditeljicu ispostave programa Lioness, čiji je zadatak obuka i vođenje tajnih operativki. U glavnim se ulogama pojavljuju i Michael Kelly, Morgan Freeman i Nicole Kidman.

NOVE EPIZODE EKSKLUZIVNO SU DOSTUPNE NA USLUZI SKYSHOWTIME SVAKI TJEDAN.

The Family Stallone

Nakon što je odglumio neke od najpoznatijih likova u filmskoj povijesti i bio triput nominiran za nagradu Oscar, Sylvester Stallone spreman je pred kamerama odigrati najvažniju ulogu svog života: ulogu tate. Nova serija, u kojoj uz Stallonea u glavnim ulogama nastupaju njegove tri kćeri i supruga, otvara vrata doma jedne od najslavnijih holivudskih obitelji.

NOVE EPIZODE EKSKLUZIVNO SU DOSTUPNE NA USLUZI SKYSHOWTIME SVAKI TJEDAN.

Filmovi

The Super Mario Bros. Movie

Iz studija poznatog po animiranim hitovima kao što su Despicable Me i Sing dolazi najnovija zabavna pustolovina utemeljena na Nintendovoj globalno uspješnoj franšizi videoigrica o brkatom vodoinstalateru Mariju i njegovom štrkljastom bratu Luigiju koji pokušavaju spasiti princezu Peach od zlog Browsera. U glavnim ulogama nastupaju dobitnica Zlatnog globusa Anya-Taylor Joy i majstori komedije Chris Pratt i Charlie Day.

EKSKLUZIVNO DOSTUPAN NA USLUZI SKYSHOWTIME OD 5. STUDENOG.

Renfield

U ovoj modernoj priči o čudovištima glavni je lik Drakulin odani sluga. Nicholas Hoult (Mad Max: Fury

Road, franšiza X-Men) glumi Renfielda, izmučenog pomoćnika Drakule (glumi ga dobitnik nagrade Oscar Nicolas Cage), najnarcisoidnijeg šefa u povijesti. Renfield je prisiljen dobavljati plijen za svog gospodara i ispunjavati mu svaku želju, ma kako ona izopačena bila. No nakon višestoljetne službe Renfield je spreman istražiti ima li života izvan sjene Princa tame. Kada bi samo mogao odgonetnuti kako prekinuti njihovu međusobnu ovisnost.

EKSKLUZIVNO DOSTUPAN NA USLUZI SKYSHOWTIME OD 19. STUDENOG.

Infinity Pool

Alexander Skarsgard, dobitnik nagrade Emmy, i Cleopatra Coleman pojavljuju se u glavnim ulogama para koji uživa u savršenom odmoru na netaknutim plažama, uz iznimno osoblje i obilje sunca. U pratnji zavodljive i tajanstvene Gabi (Mia Goth), napuštaju resort i sudjeluju u tragičnoj nesreći zbog koje se suočavaju s politikom nulte tolerancije prema zločinu: okrivljenik će biti smaknut ili, ako je dovoljno bogat da si to može priuštiti, umjesto toga može gledati vlastito smaknuće.

EKSKLUZIVNO DOSTUPAN NA USLUZI SKYSHOWTIME OD 27. STUDENOG.

12.10.2023. 14:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh