Seks
MINUTA DO MINUTE

Seks - koja je idealna duljina trajanja

objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci

Iako u današnjem svijetu većina sanja o maratonskom seksu, istraživanja koja se temelje na spoznajama sjevernoameričkih seksualnih terapeuta, dakle, psihijatara, psihologa i… više »

kihanje ka
'SEKSI KIHANJE'

Maštanje o seksu kod nekih ljude može izazvati nekontrolirano kihanje

objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci

Kihanje se javlja kao odgovor na podražaj u nosu koji uzrokuje snažan ispust zraka brzine i do 150 kilometara na sat. Vjerovali ili ne, do nezaustavljivog kihanja može doći i prilikom… više »

IZGOVORI ZA PRELJUB

Česte laži preljubnika

objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci

Preljubnici du vješti u zataškavanju svog "drugog života", iako se većina služi sličnim izlikama poput pića sa starim prijateljima ili dugog dana u uredu, pokazuje anketa… više »

NIJE MIT

G točka postoji, ali nema je svaka žena

objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci

G točka je predmet brojnih istraživanja još od 1950. godine, kada ju je imenovao i svijetu predstavio njemački ginekolog Ernst Grafenberg. Od tada se G točka smatra ženskom erogenom… više »

PENIS KARTA SVIJETA

Najveći penis imaju Kongoanci, prosjek u Hrvatskoj: 14,77 cm

objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci

Tko ima najveći penis na svijetu? Odgovor na vječno pitanje sada možemo potražiti na internet stranici Target Map na kojoj su prosječne dužine navedene u sklopu karte svijeta. Veličina se… više »

UŽIVAJTE BEZ BRIGE

Prikrivene seksualne igračke koje će vas oduševiti

objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci

Proizvođači su se uhvatili u koštac s problemom, te predstavili pametne i kreativne verzije seksualnih igračaka koje čak ni Sherlock Holmes ne bi mogao razotkriti. Pogledajte modele i… više »

DRSKE TVRDNJE

Ženski orgazam pogreška evolucije?

objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci

Godine 1979. poznati antropolog Donald Symons objavio je djelo Evolucija ljudske spolnosti u kome je objasnio evolucijski razvoj naših fizioloških i psiholoških… više »

ANKETA

Svaka treća žena sanja o seksu u troje

objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci

Žene su sklonije seksu u troje nego što se čini. Prema istraživanju Durexa svaka treća žena (33%) sanja o seksi zabavi u krevetu s dva muškarca, piše Bild. Istovremeno, o… više »

Zašto je fleksiseksualnost sve popularnija

objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci

Ne tako davno izmišljena je nova riječ koja opisuje rastući broj heteroseksualnih žena koje se poigravaju i s biseksualnošću - one su fleksiseksualke. U biti, radi se o… više »

FILMOVI BEZ SMISLA

Pornografija je dotakla dno dna, je li ju moguće poboljšati?

objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci

Filma industrija za odrasle je poput klasične filmske industrije već odavno izgubila kompas, piše portal Intimatemedicine. Filmovi se više ne snimaju kao umjetnička djela nego… više »

NIJE DOBRO...

Što učiniti kad muškarac ne želi seks?

objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci

Ako osoba, muškarac ili žena, živi kao samac ili ako je donijela odluku da želi živjeti u celibatu, može biti sasvim zadovoljna sa svojim životom ako u njemu nema seksualnih odnosa,… više »

MOGUĆI RIZICI

Šteti li seks u trudnoći bebi?

objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci

Ne postoje dokazi da regularan seks povećava rizik od prijevremenog porođaja ili drugih komplikacija, navodi se u studiji. Posljednja otkrića također se suprotstavljaju vjerovanju da… više »

I TOGA IMA

Još 10 ludih seksualnih fetiša

objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci

1. Ponijeva igra - radi se o erotskoj ili pak neseksualnoj igri gdje jedna osoba glumi životinju, u ovom slučaju ponija, a druga je vlasnik. Ova igra često se koristi u sado-mazo kontekstu… više »

NEPOZNANICE

Nepisana pravila seksualne komunikacije u novim vezama

objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci

Početak veze obično je najteži dio odnosa općenito jer se osobe u to vrijeme tek upoznavaju i otkrivaju svoje osjećaje. To također znači da među njima ima puno nejasnoća i zato se mnogi često… više »

UVOD

Hrvati i predigra - koliko nam je potrebna

objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci

Iako su Hrvati puni samohvale o svojim ljubavnim sposobnostima te su u nekoliko istraživanja bili pri samom vrhu po učestalosti spolnih odnosa,  ne znamo ništa o potrebi i duljini… više »

skrolaj na vrh