« Seks
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
MITOVI

Istina o seksu u braku

Seks u braku može biti sjajan, ali jednako tako i kamen spoticanja, pa evo nekoliko mitova koji nam opterećuju odnose

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa (FreeDigitalPhotos)
Više o

seks

,

mitovi

,

savjeti za bolji seks

,

seks u braku

Seks u braku tema je mnogih članaka, pa i doktorskih radova seksologa, no u svakodnevnom životu i dalje kolaju razni mitovi koji jednostavno nisu istiniti. Možemo započeti s prvom bračnom noći koja bi trebala biti događaj za pamćenje u krevetu, no vrlo rijetko stvarno i jest.

>> Zašto je seks u braku najbolji seks? >>

Mladenci su obično toliko umorni da seksa ili nema ili se odradi na brzaka, a oni koji su se čuvali za prvu bračnu noć najčešće su toliko nespretni da im taj seks sigurno nije za pamćenje. 

>> Seks je jedina tajna dugog i uspješnog braka >>

Seks u braku, prije ili kasnije, ulazi u rutinu pa se kaže da strasti umiru polako. To je istina, no, dovoljno je malo mašte kako bi se vratila ona početna iskra

Naćin života utječe na nedostatak seksa, a ovo užurbano društvo u kojem živimo trudi se oduzeti nam svaku minutu koju možemo posvetiti sebi. Recept je jednostavan - razmišljajte o važnosti seksa u braku i odredite dan kad, makar sjekire padale ili se spustili svemirci, vas dvoje večer provodite u krevetu ...

>> Seks u braku počinje nestajati nakon ... >>

Dakle, dovoljno je samo malo brige, puno manje od razmišljanja o ručku za sljedeći dan ili opeglanom vešu, da vaš bračni seks ne bude dosadan i rijedak.

18.07.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh