« Seks
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
LOOL

Ludo zabavne činjenice o seksu

Znate li da su u krevetu bitno izdržljiviji deblji muškarci, a inače, muškarci dnevno u prosjeku imaju jedanaest erekcija

Ima stvarno zanimljivih podataka ...
Ima stvarno zanimljivih podataka ... (FreeDigitalPhotos)
Više o

seks

,

zanimljivosti

,

veličina penisa

,

broj erekcija

Seks je vrlo zabavna stvar, naročito ako ga tako shvatite, a umjesto savjeta o najboljim položajima ili ženskom orgazmu donosimo vam pregršt zanimljivih podataka od kojih su neki vrlo korisni.

Čisto da znate, muškarci u prosjeku dnevno imaju - jedanaest erekcija. Ako oduzmemo onu jutarnju i eventualnu večernju, ostaje ih devet tijekom radnog vremena, vožnje u javnom prijevozu, gledanju televizije ... 

>> Zanimljive seks činjenice iz cijelog svijeta >>

Dobra vijest za one s viškom kila koji su često neopravdano zapostavljeni  - seks s njima traje 7 minuta i 18 sekundi u prosjeku, dok s mršavima to završi nakon mršavih 1 minute i 48 sekundi ... znači, četiri puta duže. 

>> Zabavne činjenice o seksu >>

Nezaobilazna tema je i masturbacija, koju žene (tako barem tvrde istraživanja) upražnjavaju jednom mjesečno, a muškarci 12 puta. Mi se tu nekako ne slažemo, ali dobro ... Inače, ženama su na prvom mjestu prsti, zatim vibrator, a na trećem mjestu - dobra stara voštana svijeća..

>> Zanimljive činjenice o seksu koje treba znati >>

21.07.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh