Seks
RITAM ČINI ČUDA

Povećajte strast u vezi pomoću plesa

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

Ne, ne radi se o seksu, već o plesu. I nije bitno s kim ste i koliko ste dobri u tome. Jedina stvar koje je bitna jest pokret. Izvodimo pokrete za kojima naše tijelo žudi i od kojih se… više »

ŠTO NE NIKAKO

Naučite sobne manire

objavljeno prije 9 godina

Pokazivanje dobrih manira prilikom prvog susreta s nekim muškarcem ili ženom podrazumijeva pristojno smiješenje, pozorno slušanje i flert s ukusom. Ukratko, ako želite… više »

ZORA JE SVANULA

Nema spavanja - počnite uživati u čarima jutarnjeg seksa

objavljeno prije 9 godina

Ne gledajte na to jeste li jutarnji ili večernji tip čovjeka - koji god slučaj bio, uvijek možete uživati u jutarnjem seksu! Pripreme Kako ujutro ne biste imali previše posla dok ste… više »

THINK AGAIN

Droga i seks: Zbog kokaina ostao bez penisa

objavljeno prije 9 godina

Godine 1987. jedan si je Amerikanac zbog želje za divljim seksom ubrizgao injekciju kokaina u penis. Erekcija nije popuštala tri dana. Nakon devet dana se pojavila gangrena zbog koje… više »

SVE JE SUPER, ALI...

Može li veza preživjeti bez dobrog seksa?

objavljeno prije 9 godina

Bez pretjeranog filozofiranja i kvazi-psihologije, za uspješnu vezu potrebni su povjerenje, komunikacija, predanost, ljubav - i seks! Budimo realni. Upravo u ovom posljednjem području… više »

GAŠENJE STRASTI

Koje su vaše pogreške nakon seksa?

objavljeno prije 9 godina

Scena: Upravo ste u sred vatrenog seksualnog čina. Kako se bliži vrhunac, osjećate nevjerojatan užitak. Kad sve završi, vaš partner ustaje i počinje čitati novine ili… više »

OTROV I LIJEK

Tužni ste nakon seksa? Možda je u pitanju postorgazmična depresija

objavljeno prije 9 godina

Osim smijeha i vježbe, seks je jedan od najboljih 'prirodnih' lijekova za umor i depresiju. Ipak, znanstvenici priznaju da se u iznimno rijetkim slučajevima događa suprotan efekt. Liječnici… više »

JESTE LI ZNALI?

Zanimljive seks činjenice iz cijelog svijeta

objavljeno prije 9 godina

Novi Zeland - s prosjekom od 20,4 partnera tijekom života, Novi Zeland ima najpromiskuitetnije žene na svijetu. Austrija - s prosjekom od 29,3 partnerica, promiskuitet Austrijanaca je najveći… više »

NIJE UVIJEK IDILA

Da, žene glume orgazam i muškarci bi im trebali biti zahvalni

objavljeno prije 9 godina

No je li povremena gluma nužno loša? Prema nekim mišljenjima, to je samo jedan sastojak u uspješnom seksualnom životu. Neke to rade kako bi jednostavno ugodile svojemu… više »

TEŠKO JE PROTIV PRIRODE

Šest načina da izbjegnete spolno prenosive bolesti

objavljeno prije 9 godina

Najbolji i najučinkovitiji način štićenja pred spolno prenosivim bolestima je naravno potpuna apstinencija. No, to kod većine smrtnika ne dolazi u obzir. Stoga je potrebno pronaći… više »

RIJEČI ČINE ČUDA

5 metoda verbalnog stimuliranja strasti

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Naime, radi se o tome da je mozak najbitniji i najveći seksualni organ. Vaše tijelo može reagirati na podražaje, no ako i vaš um nije uključen u igru možete zaboraviti na… više »

FETIŠI

Uniforme stjuardesa Japan Airlinesa najbolje su za seksi igrice

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Japanska zrakoplovna kompanija je u dubokoj financijskoj krizi, ali bi stjuardese Japan Airlinesa ipak mogle profitirati ove godine. Naime, njihove uniforme dosegle su na crnom tržištu… više »

DRAGA, BOLI ME GLAVA

Seks zaista može uzrokovati migrenu

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Iako je ustaljeno mišljenje kako 'glavobolja' prije uvlačenja pod plahte najčešće muči pripadnice nježnijeg spola, znanstvenici su zaključili kako to nije baš točno, u… više »

SIMPTOMI I TERAPIJA

Kako se liječi ovisnost o seksu?

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Ovisnost o seksu je bolest koja kod pogođenih izaziva turbulencije u privatnom životu i duboku patnju. Iako društvo često ismijava ovisnike o tjelesnoj ljubavi, simptome treba shvatiti… više »

DUH I TIJELO

Yogom do snažnijeg libida

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Osim što opušta naš duh i tijelo, stručnjaci kažu da yoga pojačava i naš libido. Seks je spoj duše i tijela, a yoga može pojačati to iskustvo. Stvar je u… više »

skrolaj na vrh