« Seks
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
RAZLIKE

Što u seksu vole zauzeti, a što slobodni muškarci

Slobodni muškarci nakon ulaska u novu vezu jako paze što rade u krevetu, dok oženjeni najviše vole seks pomirenja (još kad bi bio moguć bez svađe)

Koje su razlike u krevetu
Koje su razlike u krevetu (Shutterstock)
Više o

seks

,

muškarci

,

želje

,

oženjeni muškarci

,

slobodni muškarci

Seks je muškarcima vrlo važna stavka u životu, no ipak postoje neke razlike u pristupu između slobodnih i zauzetih muškaraca.

Recimo, oralni seks je uvijek poželjan, slobodni muškarci uvijek uzvraćaju uslugu vrlo žestoko i orno, a oženjeni se muškarci bune protiv odrađivanja koje dobivaju od supruga, želeći da bude rjeđi, ali vatren onako kako je bio na početku.

>> Najbolje poze za oralni seks >>

Što se tiče seksi odjeće, slobodni muškarci vole je iznad svega, a oženjeni muškarci imaju i tu primjedbi da su se žene opustile i počele nositi komotniju odjeću. Stoga, ako želite dragoga omekšati nakon duže veze, dovoljno je da počnete nositi seksi donje rublje - jest će vam iz ruke. 

>> Ženska odjeća koju muškarci obožavaju >>

Slobodni muškarci kad uđu u novu vezu seksu pristupaju oprezno, želeći saznati što volite i kako to volite, a muškarcima u braku ponestaje mašte i vrlo brzo prelaze u rutinske sheme koje bi ženu trebale što prije dovesti do orgazma. Naravno, i to nakon nekog vremena više ne pali ...

>> Najčešće maštarije tijekom seksa >>

Jedno je sigurno - oženjeni muškarci manje su zahtjevni i svaka im je promjena, ma kako malena bila, velika kao planina i oduševljeno je prihvaćaju.

22.07.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh