« Seks
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
MMM

Poze u seksu koje žene obožavaju

Od svih mogućih poza u seksu odabrali smo nekoliko njih koje ženama donose najviše užitka

Neke žene vole biti gore
Neke žene vole biti gore (Arhiva)
Više o

seks

,

orgazam

,

poze u seksu

,

najbolji seks

,

žena gore

Poze u kojima žene doživljavaju snažnije orgazme nisu toliko različite od poza koje su omiljene muškarcima, a zamislite koliko će vaša draga biti sretna što će seks biti bolji, a vama je zapravo svejedno ...

Stoga, pustite je da bude gore, recimo, jer tada ima potpunu kontrolu nad seksom, što se nekima sviđa. Uz to, može birati želi li klitoralni ili vaginalni orgazam, a ako se nagne unatrag i osloni na ruke, stimulacija G točke je zajamčena. 

>> Omiljene seksualne poze horoskopskih znakova >>

Pokušajte za promjenu pozu gdje ona sjedi, na mašini za posuđe, rublje ili na stolu, jer se na taj način G točka maksimalno stimulira, pa su orgazmi brzi i žestoki, intenzivni i razarajući. 

Lagana nadogradnja misionarskog položaja, tzv. položaj mačke također je drag ženama, jer sigurno dovodi do klitoralnog orgazma, a ako ima sreće, mogu se oba spojiti u jedan. Znači, muškarac je gore, malo više nego u misionarskom položaju, tako da se korijen penisa trlja o klitoris. Dalje znate i sami ....

>> Najbolje seksualne poze za svaku situaciju >>

Ako tome dodate doggy style i položaj na boku, gdje možete stimulirati klitoris rukom tijekom cijelog odnosa, jasno vam je da neke od ovih poza morate obavezno isprobati prvom prilikom. 

20.07.2014. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    guzonja
    22.07.2014. 13:13
    Najbolje njoj ga smijestit u prkno i to straga.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh