« Seks
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
ZNATE LI?

Što trebate znati o seksu

Seks je aktivnost o kojoj "svi znaju sve", no kad malo zagrebete ispod te samouvjerene površine, ustanovite da znanja, zapravo, nema ... pa evo par dobrih savjeta

Treba li seks biti savršen?
Treba li seks biti savršen? (Arhiva)
Više o

seks

,

najbolji seks

Seks nije savršen, a takav niti ne treba biti. To je zabavna aktivnost koja se može odigravati i na najčudnijim mjestima i u nevjerojatnim uvjetima, toga, opustite se i navalite.

Strast je glavno pogonsko gorivo dobrog seksa, pa ako imate neke skrivene želje i ulovi vas strast, prepustite se i partner/ica će vas slijediti.

>> Savršen seks možete imati i vi >>

Najbolji savjet koji vam bilo tko može dati o seksu je - budite otvoreni. Opuštenost i povjerenje u partnera nužni su za takav pristup, a ako uspijete spustiti svoje zaštitne zidove i otvoriti um, čeka vas prava rijeka užitka kojoj se možete prepustiti.

>> Što savršen ljubavnik ne radi u krevetu >>

Naime, za odličan seks ne morate biti iskusni, jedino što se u krevetu broji je način na koji pristupate seksu. Stoga, sva pitanja, dileme i nedoumice koje imate ostavite iza sebe kad ulazite u krevet i prepustite se svojoj mašti.

>> Seks iz snova svake večeri >>

I da, za kraj - zaboravite sve što su vam rekli "stariji i iskusniji" i ono što ste vidjeli u pornićima, seks je nešto sasvim drugačije ...

14.07.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh