« Seks
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

Siguran seks u ljetnim danima

Ljeto i oskudna odjeća potiču nas na avanture kakve inače ne običavamo poduzimati, bez obzira bili u vezi ili ne, pa evo nekoliko savjeta koji će vam dobro doći

Ljeto potiče na seks
Ljeto potiče na seks (Arhiva)
Više o

seks

,

ljeto

,

savjeti

,

siguran seks

Ljetne avanture su ponekad sjajna stvar, no mogu se i zakomplicirati ako se jednostavno prepustite strastima bez imalo razmišljanja. Stoga, nekoliko savjeta ...

Za početak, kondome nemojte držati u automobilu. Visoke temperature će ga sigurno uništiti, pa imajte par komada pri ruci u ladici, kako vam se ne bi dogodilo pucanje u krivom trenutku.

>> Zašto se ljeti više seksamo >>

Seks u jezeru i bazenu treba izbjegavati po svaku cijenu, ma kako to sjajno zvučalo. Naime, bakterija u takvoj vodi ima napretek i možete zaraditi urinarnu infekciju unatoč kondomu, a i neku seksualno prenosivu bolest.

>> Seks u moru je ... super ili koma? >>

Naravno, prije nego što se bacite na posao na otvorenom, još jednom provjerite jeste li dobro sakriveni kako snimka vaše strasti ne bi završila na YouTubeu ili vi na policiji, a jednako važno je vidjeti ima li u blizini kakav mravinjak ili nešto slično što bi vas moglo omesti usred zabave.

>> Sjajna mjesta za odličan ljetni seks >>

Na kraju, uživajte polako i ne sramite se znoja, on će izlučiti dovoljno feromona da se oboje napalite do kraja. 

12.07.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh