Seks nema prethodne stranice
SAVJETI

Par zanimljivih posljedica orgazma

objavljeno prije 14 sati i 25 minuta

Orgazam, vrhunac seksualnog užitka, često se percipira samo kao trenutak ekstaze. Međutim, znanstvena istraživanja otkrivaju da su posljedice orgazma znatno šire nego što većina… više »

MAJČIN DAN

Razgovor o ljubavi, majčinstvu i intimnosti

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Majčin dan je prilika za slavlje ljubavi, poštovanja i zahvalnosti prema majkama diljem svijeta. No, jeste li ikad razmišljali o tome kako se seksualna intimnost uklapa u ovaj… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
SAVJETI

Par dobrih nepisanih pravila dobrog seksa

objavljeno prije 2 dana i 14 sati

Nepisana pravila dobrog seksa često su temeljna i neophodna za postizanje zadovoljavajućeg seksualnog iskustva. Osim fizičke privlačnosti i tehničkih vještina, emocionalna povezanost i… više »

MMMM

Zašto je petkom navečer tako dobar seks?

objavljeno prije 3 dana i 14 sati

Petak navečer - često je to vrijeme kada se naposljetku odmaramo od dugog radnog tjedna. Za mnoge, to znači izlazak s prijateljima, opuštanje uz omiljenu knjigu ili film, ili… više »

SAVJETI

Istraživanje užitka u mjesecu masturbacije

objavljeno prije 6 dana i 15 sati

Svibanj ne slavi samo sve ljepote proljeća, duže dane i buđenje prirode, već slavi i jedan od najljepših životnih užitaka: masturbaciju. Da, dobro ste čuli! Mjesec masturbacije je pred… više »

HE HE

Seks na kraju vikenda

objavljeno prije 8 dana i 14 sati

Krajevi vikenda su često rezervirani za opuštanje, pustolovine i, naravno, romansu. Dok se većina ljudi fokusira na izlaske, filmove ili večere, mnogi parovi prepoznaju seksualnu… više »

Foto: Pexels
SAVJETI

Kako neromantično održavati kvalitetnu vezu

objavljeno prije 9 dana i 15 sati

Kvalitetna veza često se temelji na puno više od romantičnih gesti i slatkih riječi. Neromantični aspekti su jednako bitni, ako ne i važniji, za dugotrajnost i stabilnost odnosa. Evo… više »

SAVJETI

Što seks radi vašem zdravlju

objavljeno prije 11 dana i 14 sati

Seksualnost je neizostavan dio ljudskog života koji nije samo užitak, već ima i važnu ulogu u očuvanju zdravlja. Istraživanja su pokazala da redovita seksualna aktivnost pozitivno utječe na… više »

SEKS

Seksualna sloboda i Praznik rada - idu li zajedno?

objavljeno prije 12 dana i 14 sati

Međunarodni praznik rada, 1. svibnja, simbolizira borbu radničke klase za radnička prava diljem svijeta. No, osim što slavi dostignuća radničkog pokreta, ovaj praznik također može… više »

OPA ;)

Tajna erotske masaže

objavljeno prije 13 dana i 15 sati

Erotske masaže su više od običnog dodira, one bude osjetila, oslobađaju stresa i uvode u svijet intenzivnog zadovoljstva. Ova posebna vrsta masaže kombinira tehniku i senzualnost, te… više »

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
STVARNO?

Kada vas seks stvarno počinje pomlađivati?

objavljeno prije 15 dana i 13 sati

Seksualna aktivnost je uvijek bila predmet raznih istraživanja i rasprava, no nedavne studije su počele otkrivati zapanjujuće efekte koje seksualni život može imati na opće zdravlje i proces… više »

NARAVNO

Trajanje savršenog seksa

objavljeno prije 16 dana i 14 sati

Seksualni odnosi su složeni i individualni, a savršenstvo u njima često je subjektivno. Pitanje koliko treba trajati savršen seks može izazvati različite odgovore ovisno o… više »

SEKSIPIL

Moćna sila koja privlači i očarava

objavljeno prije 17 dana i 14 sati

Seksipil je jedan od onih neuhvatljivih kvaliteta koji može biti teško definirati, ali lako prepoznati. To je onaj magnetični šarm koji izaziva pažnju, privlači poglede i čini… više »

SAVJETI

Je li loš orgazam moguć?

objavljeno prije 20 dana i 14 sati

Orgazam je intenzivan osjećaj zadovoljstva koji se događa tijekom seksualnog uzbuđenja. Za većinu ljudi, orgazam je vrhunac seksualnog iskustva, obično popraćen osjećajem blaženstva i… više »

SAVJETI

Je li vam partneru stalo do seksa?

objavljeno prije 23 dana i 14 sati

Znate i sami da prvi seks s novim partnerom ima toliko mogućih varijanti da ih nije moguće prebrojati, pa onda posljedično nije baš najjednostavnije shvatiti voli on seks ili ne...… više »

skrolaj na vrh