Putovanja
PUTOVANJA

Women only – novi fenomen u industriji putovanja

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Budućnost putovanja su - žene. Tržište putovanja za žene poraslo je za 88 posto u posljednjih nekoliko godina, višestruko se povećao broj žena koje putuju same, a stručnjaci… više »

savjeti

Putovanja s djecom bez stresa

objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca

Veljača je mjesec ljubavi, a zbog obiteljskog života već godinama ne putujete na romantičan vikend. Romantika, putovanje i djeca u istoj rečenici, reći ćete - nema šanse! Itekako ima!… više »

NAPOKON

Machu Picchu je ponovno otvoren

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

Iz zdravstvenih razloga, međutim, moći će ga dnevno posjetiti samo 675 turista, što je 30 posto dnevnog broja posjetitelja prije pandemije. Pod kišom i raznobojnim… više »

COOL

Gdje je dobro kampirati?

objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci

Teško je pronaći bolji način za oporavak od mjeseci provedenih u zatvorenom od boravka na otvorenom i uživanja u svježem zraku, prostranom okruženju i najboljem što nudi Majka… više »

TRAIL

Žumberak trail 2020

objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci

Žumberak trail međunarodna je trail utrka koja ima tradiciju održavanja devet godina. 2018. godine, promjenom imena iz Jaskanski Vinski treking u Žumberak trail mijenja se i sam koncept utrke… više »

MA DA?

Airbnb uvodi zabranu tulumarenja

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Mlađi od 25 godina u Velikoj Britaniji, Francuskoj i Španjolskoj više neće moći iznajmiti kompletnu kuću preko Airbnba kako bi se smanjio broj nedozvoljenih tuluma s velikim… više »

WOW!

Avantura života počinje sada

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Netaknuti dijelovi prirode u nacionalnim parkovima Sjeverni Velebit i Paklenica čine idealno mjesto gdje planinarenjem možeš doživjeti drugačiju Hrvatsku. Sa svom potrebnom logistikom… više »

NARAVNO

Turistima se ne ide u samoizolaciju

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Najmanje pola njemačkih, britanskih i francuskih turista prije bi otkazalo putovanje nego da mora u samoizolaciju po povratku u zemlju, testirati se na odredištu ili nositi… više »

LOPAR

Deveti Festival skulptura u pijesku

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Na Rajskoj plaži u Loparu na otoku Rabu od 11. do 14. kolovoza 2020. godine održat će se Festival skulptura u pijesku. Hrvatski otok sreće ponovo je domaćin ove umjetničke i zabavne… više »

NAPOKON

Otvaraju se saune i hotel u Termama Tuhelj

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

Jedva ste čekali zaplivati, opustiti se uz dobru knjigu na ležaljci, popiti omiljeni sok ili koktel, povesti djecu na izlet? Sjajna vijest za ljubitelje vodenih atrakcija, kupanja i sunčanja!… više »

KATASTROFA

Turizam kao da ni ne postoji

objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci

Sokrat Gavriel priprema se za drastičan pad posjetitelja ovog ljeta u svom hotelu smještenom u Ateni u blizini trgovačkog centra. Sokratova priča odigrava se diljem svijeta pa… više »

ODMOR

Udvoje je bolje – koncept koji morate probati

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

I dok s jedne strane ne možemo zamisliti život bez brojnih tehnoloških pomagača, s druge smo strane umorni od brzog tempa kojeg nam tehnologija diktira, pa ljudi sve više… više »

UŽIVANCIJA

U mjesecu žena iznenadite majku, sestru ili prijateljicu

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Kada su znanstvenici u jednom istraživanju pitali ljude treće životne dobi što bi u životu učinili drugačije da mogu vratiti vrijeme unatrag, najčešći odgovori bili su vezani uz… više »

UŽIVANJE

Vrijeme je za žensku energiju

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Prekid prijateljstva žene pogađa više nego razvod braka, kažu istraživanja. Općepoznata ženska lojalnost dolazi do punog izražaja upravo u odnosu s prijateljicom, osobom koja je… više »

COOL

Putovanja u čast slavnih žena

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Međunarodni dan žena obilježava se diljem svijeta 8. ožujka. Ova inspirativna prigoda nije samo trenutak kada se svijet može posvetiti ambicijama kao što je poticanje ravnopravnosti… više »

skrolaj na vrh