Putovanja
MA DA?

Hrvatska je najpoželjnija turistička destinacija?

objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci

Hrvatska je najpoželjnije odredište na svijetu prema analizama Googleovih podataka. Internetska stranica teflSearch analizirala je što su korisnici iz 80 zemalja, na 52 jezika,… više »

DOĐITE

Jesenski wellness teatar u Termama Olimia

objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci

Wellness ponuda Terma Olimia pretočena je u tri posebne pozornice za još veći doživljaj odmora. U najprestižnijem Wellnessu Orhidelia mističnost cvijeta crne orhideje daje svojevrstan… više »

KRENITE!

Oktoberfest u Gardalandu - prilika koja se ne propušta!

objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci

Čaroban svijet zabave i bujica adrenalina - nezaboravan provod u najluđem zabavnom parku Italije. Usput doživite ugođaj pravog safarija vožnjom između lavova, tigrova, žirafa, nosoroga i… više »

SUPER

Najgostoljubivije zemlje svijeta

objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci

Internations.org, društvena mreža koja se bavi povezivanjem ljudi koji žive van svojih držva rođenja, ali i informiranjem vezanim za preseljenja u inozemstvo, sastavila je zanimljivu… više »

COOL

Najugodniji grad za život je - Melbourne

objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci

Mebourne je ponovno proglašen gradom najugodnijim za život, pokazalo je redovno godišnje istraživanje Economist Intelligence Unita. EIU rangira kvalitetu života u 140 gradova po… više »

COOL

Najbolja putovanja po Europi - na drugi način

objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci

Pored atraktivnih morskih destinacija, koje su veći dio turističke ponude u ljetnim mjesecima, neke agencije nude i nešto originalnija odredišta za ljubitelje povijesti i… više »

IDEJE

Osam čarobnih destinacija za medeni mjesec

objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci

Medeni mjesec je iskustvo neusporedivo s ijednim drugim i savršena prilika za odlazak na putovanje života. Svi novopečeni bračni parovi nadaju se romantičnom bijegu u osamljeno, ali… više »

DOĐITE

Odmor iz snova za sve!

objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci

Doživi sklad iznutra i izvana! U prekrasnoj prirodi, daleko od turističke gužve, možeš uživati u dubokom opuštanju i napuniti baterije u pozitivnom ozračju. To je potpuni odmor… više »

DOMA

Gdje ljetuju Hrvati?

objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci

Hrvati gotovo dva puta češće putuju radi razonode nego poslovno. Prosječni sudionik istraživanja radi odmora je u prošlih godinu dana putovao 3,2 puta, dok je na poslovnom… više »

DOĐITE

Uzbudljivo ljeto u Termama Olimia

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Temperature su sve više i već razmišljamo o mjestu koje će nam pružiti spas od velikih gradskih vrućina. Terme Olimia nude upravo to i još više! Tu u malom… više »

SUPER

Gdje je najjeftinije putovati?

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Internet stranica Hoppa koja se bavi zrakoplovnim prijevozom nedavno je napravila popis najdostupnijih svjetskih turističkih destinacija.  Kako bi našli najjeftinije mjesto u… više »

SAZNAJEMO

Terme Tuhelj dobile nove ambasadore

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

„Ne paše ti vrućina i gradski treš, dođi u Terme Tuhelj na ljetni splash!" - pjevaju poznati pjevači Lozar i Doležal koji su se u potpunosti uživjeli u splash ljetnu priču… više »

TERME TUHELJ

Osjeti ritam Vodenog planeta

objavljeno prije 8 godina

„Ne paše ti vrućina i gradski tresh, dođi na bazene na ljetni splash" - pjevaju Saša Lozar i Sanja Doležal koji su se uživjeli u ljetnu priču Terma Tuhelj. Temperature su… više »

ODLIČNA!

Kakva je voda na hrvatskim plažama?

objavljeno prije 8 godina

Europska agencija za okoliš (EEA) i Europska komisija svake godine prije početka turističke sezone objavljuju izvješća o kvaliteti vode za kupanje u svim državama članicama te u… više »

COOL

Click & Boat, "Airbnb za brodove" dolazi u Hrvatsku

objavljeno prije 8 godina

U mnogim europskim lukama nalaze se milijuni brodova koji se koriste samo nekoliko dana u godini. Za te iste brodove, koji pasivno plutaju u marinama, vlasnici brodova plaćaju izdašne… više »

skrolaj na vrh