Putovanja
PREDSTAVLJANJE

Slovenija za šmekere u Zagrebu

objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci

U najzagrebačkijem restoranu „Okrugljak"u organizaciji portala Relaxino.com, Velesposlanstva Republike Slovenije u Hrvatskoj i Slovenske turističke organizacije održana je poslovna… više »

EH, DA ...

Gradovi u koje se isplati putovati

objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci

Putovanja služe za odmor i zabavu, a ljudi obožavaju ići tamo gdje se mogu ludo zabaviti za što manje novaca. Portali za putovanja stalno donose liste popularnih destinacija, no… više »

PREKRASNO!

Mjesečeva duga vidljiva i u Hrvatskoj

objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci

Uz veliki broj ljepota koje Hrvatska može ponuditi u svojoj turističkoj ponudi, svoje mjesto našao je i fenomen poznat pod imenom Moonbow, odnosno Mjesečeva duga. Vrlo rijetka pojava,… više »

COOL

Putovanja će vam donijeti sreću

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

Putovanja donose sreću, pokazalo je istraživanje Sveučilišta Cornell, pa svaku kunu viška stavite na stranu kako biste završili na nekoj zabavnoj destinaciji. Naime,… više »

MLJAC

Ne liže se svugdje isto - sladoledom oko svijeta

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

U Njemačkoj kugla sladoleda stoji u prosjeku od 70 centi do jednog eura, ali možete za nju platiti i do 1,50 eura. Previše, smatra većina Nijemaca. Ali tko se ljuti zbog visoke cijene… više »

LAST MINUTE

Provedite subotu u Gardalandu!

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

Putovanje u Gardaland može biti sjajan poklon vašim klincima za kraj školske godine - dajte im jedan dan uživanja u svim zabavnim sadržajima koje nudi ovaj sjajni park i odmah… više »

WOW!

Luksuz na 10.000 metara

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

Zrakoplovne kompanije polažu računa o tomu da svoje putnike podjele prema platežnoj sposobnosti. Podjela počinje već pri check-inu s posebnim šalterima za putnike prve i poslovne… više »

WOW!

BuzzFeed zove turiste u Dalmaciju

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

BuzzFeed radi liste svega i svačega, vrlo popularne i čitane, a većinu njih zapravo stvaraju čitatelji ovog popularnog portala. Ova zadnja svidjela se i nama, jer predstavlja popis… više »

LOVICA??

Europljani će ove godine više putovati

objavljeno prije 9 godina

Barometar odmora koji izrađuje tvrtka za istraživanje Ipsos za Europ Assistance, globalnog pružatelja usluga podrške, već 15 godina ispituje planove Europljana za odmor u razdoblju od… više »

BRAVO!

Koji su gradovi najposjećeniji na svijetu

objavljeno prije 9 godina

Po projekciji MasterCardova globalnog indeksa posjećenosti gradova za 2015., ove će godine britansku prijestolnicu posjetiti 18,8 milijuna turista koji će prenoćiti najmanje jednu noć. Ovo je… više »

PRILIKA

Budimpešta, sjajan dvodnevni izlet

objavljeno prije 9 godina

Budimpešta, prekrasan biser na Dunavu vrijedi posjetiti, a ovaj dvodnevni izlet sjajna je prilika za iskorištavanje toplih i sunčanih vikenda. Datumi putovanja:   06.06. -… više »

NAS NEMA

Najbolji otoci za odmor na svijetu

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Hrvatska se diči svojom obalom i otocima, no čini se da turisti ne misle da je to nešto posebno. Travelers' Choice, nagrada korisnika stranice Trip Advisor svake godine… više »

FANTASTIČNO!

Fantastična cvjetna polja u Nizozemskom

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Nizozemska nekima izaziva asocijaciju na polja marihuane, no drugi će uvijek na prvo mjesto staviti cvijeće. Poznati po tulipanima, Nizozemci proizvode nevjerojatne količine cvijeća, a kad u… više »

PREPORUČUJEMO

Venecija, Burano i Murano - sjajan jednodnevni izlet

objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca

Venecija je čarobna u svako doba godine, no proljeće je ipak nešto posebno, jer se kanali bude iz zimskog sna. Stoga vam preporučujemo sjajan jednodnevni izlet, a evo i programa… više »

OKO KUGLE

Najskuplji i najjeftiniji gradovi svijeta

objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca

Singapur je drugu godinu zaredom najskuplji grad svijeta po istraživanju The Economista. Koristeći se troškovima života u New Yorku kao bazom za izračun, Economist Intelligence Unit… više »

skrolaj na vrh