Putovanja
WOW!

Posao iz snova - obiđite svijet besplatno!

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

WOW Air objavio je potragu za ljudima kojima će omogućiti posao iz snova - traže četvero ljudi koji će s njima putovati po svijetu i priče s putovanja objaviti na Snapchatu. Aviokompanija će… više »

PREPORUKA

Kamo za 1. maj? Imamo odgovor!

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Svake godine postavlja se isto pitanje: „Kamo za praznik rada?" Ove godine nemamo sreću s produženim vikendom, ali to nije razlog da ne proslavimo najzabavniji praznik u godini i malo… više »

ZABRANJENO

5 mjesta na koja NE možete otputovati (čak i da želite)

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Najbolja putovanja su na čudna mjesta, reći će vam svaki svjetski putnik, no ova koja navodimo ne da su samo lagano čudna, već su i - zabranjena. Nema turista. Nikada. E sad, ako ste frajeri… više »

sealand mikronacija
STVARNO?

10 nacija koje će nestati za 100 godina

objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca

Toptenz.net navodi deset nacija za koje povjesničari tvrde da postoji velika mogućnost da za 100 godina više neće postojati. 1. Kiribati - ovaj tropski raj već je izgubio dijelove… više »

RAZMISLITE!

Putovati solo ne znači putovati sam!

objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca

Iako vremenske prilike i nisu pretjerano poticajne za planiranje proljetnog ili ljetnog odmora, upravo današnji dan može biti prilika za razmišljanje o neuobičajenom solo… više »

A ZAGREB?

Najbolji gradovi za život u svijetu

objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca

Najbolji gradovi za život ipak nisu razvikane metropole potput Londona ili Pariza, koji su na najnovijoj Mercerovoj ljestvici jedva upali u top 40, a New York je tek 44. Na top ljestvici… više »

PRILIKA

Last minute Valentinovo u Budimpešti - sjajna cijena!

objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca

Last minute ponuda aranžmana za Valentinovo nije pretjerano bogata, no za vas smo pronašli jednu sjajnu - dva dana u čarobnoj Budimpešti za samo 399 kn po osobi! Smještaj… više »

PRAVILA

Što se NE radi kad putujete

objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca

Putovanja nose i različite običaje, pa evo popisa neobičnih pravila koja vrijede u popularnim svjetskim destinacijama, a za koje vjerojatno niste ni znali da postoje. Hranjenje golubova u… više »

USA TODAY

Zašto treba jedriti u Hrvatskoj?

objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca

Hrvatska sve više prestaje biti neotkriveni raj na zemlji, a razlog tome su upravo ovakvi tekstovi u  najpoznatijim svjetskim medijima. To ne znači da Hrvatska više nije… više »

IDEJE

Gdje Hrvati putuju za Advent?

objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci

Zagrebačka agencija Kompas ove godine, kao i prethodnih, bilježi tek rijetke rezervacije za putovanja baš za Božić, ali zato je za Novu godinu, kako ističe njezin direktor Ivan… više »

SAZNAJEMO

Najbolji zimski praznici su u Termama Tuhelj

objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci

Najbolji praznici ove godine su u Termama Tuhelj! Očekuje Vas puno smijeha, bazeni, kupanje, vodene i nagradne igre i novi doživljaji.Najbolji praznici ove godine su u Termama Tuhelj!… više »

POSJETITE

Terme Tuhelj - jedan od najboljih hotela s 4 zvijezdice

objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci

Na godišnjem okupljanju hotelijera iz cijele Hrvatske, pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH, gospođe Kolinde Grabar Kitarović, Ministarstva turizma RH i Hrvatske turističke… više »

SJAJNO!

Uživajte u ljepoti zapanjujućih snimki ledenih pećina Islanda

objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci

Fantastična serija fotografija predstavlja nevjerojatnu zamršenost nikad prije viđenih ledenih pećina Vatnajokull na Islandu - jedino moguće uz pomoć nove Sonyeve fotografske… više »

OPREZNO ...

Zemlje u koje ne bi trebali putovati

objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci

Mapa naglašava čak 18 zemalja, a britansko Ministarstvo vanjskih poslova savjetuje turistima da bi ih trebali izbjegavati. Prijetnja Islamske države također pridonosi nekim… više »

SJAJNO!

Terme Tuhelj obnovile Murtićev mural

objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci

Restauracija jednoga od najvećih murala u Hrvatskoj čiji je autor Edo Murtić (1921. - 2005.) dovršena je ovih dana. Obnovljeni Murtićev mural vraćen na svoje staro mjesto u kompleksu… više »

skrolaj na vrh