« Putovanja
objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci
SAZNAJEMO

Kako provesti obiteljski dan iz snova?

Vrijeme koje obitelj provodi zajedno, od neprocjenjive je važnosti za djetetov razvoj i samopouzdanje, no samo ako je sadržaj kvalitetan

Opustite se zajedno
Opustite se zajedno (Terme Olimia)
Više o

Terme Olimia

,

Wellness centar Termalia

Roditelji sa svojom djecom provode u prosjeku 100 minuta dnevno! Poražavajućoj statistici ne ide u prilog ni to što je većina zajedničkog vremena pasivna, jer razni ekrani dodatno oduzimaju pozornost. Djeca koja sa svojim roditeljima provode više zajedničkog vremena od prosjeka zadovoljnija su životom, uspješnija u školi i drugim područjima života i imaju više samopouzdanja -  pokazuju istraživanja. I dok je tijekom toplog dijela godine puno jednostavnije "kreirati" vrijeme, hladniji dani nerijetko donose još više pasivnosti. No ne mora biti tako.

Family Wellness Termalija u Termama Olimia mjesto je gdje će uživati čitava obitelj: vodene atrakcije, tobogani, adrenalinska stijena za penjanje, inovativne igraonice, interaktivno tlo, 7D kino, bazen sa slapovima... Zvuči primamljivo?

Ovaj kompleks cjelovito je obnovljen u svibnju ove godine, obnova odvijala u dvije faze, a cjelokupna ponuda zaokružena je veličanstvenom Termalijom RELAX, gdje posjetitelji mogu uživati Svijetu sauna i brojnim tretmanima i masažama.

Jeste li znali da dobro izvedena masaža, osim što uklanja napetost mišića, može i stabilizirati krvni tlak, poboljšati koncentraciju, poboljšava san i raspoloženje..., a sve zbog toga što živčani završeci reagiraju na svaki dodir šaljući mozgu signale ugode i revitalizacije. U Termaliji će čitava obitelj uživati u zajedničkim trenucima, ali i odmoru po vlastitoj "mjeri".

Iskoristite neke od povoljnih jesenskih ponuda koje, uz smještaj u različitim objektima Terma Olimia, uključuju neograničeno kupanje i sauniranje u Family Wellnessu Termalija.

Više informacija na www.terme-olimia.com

27.09.2018. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh