« Putovanja
objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci
ODMOR

Jesen u Termama Olimia – baš za nas dvoje

Terme Olimia prava su adresa kad poželite pobjeći na romantičan odmor, jer je sve podređeno užitku

Opustite se!
Opustite se! (Terme Olimia)
Više o

wellness

,

Terme Olimia

,

Family Wellness Termalija

Opuštanje u dvoje u najboljem wellnessu u Sloveniji, uživanje u hrani pripremljenoj u skladu s principima vitalne kuhinje, selfness vježbe u prirodi, masaže, saune... Zvuči primamljivo, zar ne? Sve to moguće je iskusiti u Termama Olimia, smještenima uz samu granicu sa Slovenijom, u mjestu Podčetrtek. S obzirom na bogatu ponudu, svatko može kreirati vlastiti dan, vikend ili tjedan iz snova.

Oni koji žele veću intimnost i luksuz, odabrat će Wellness Orhidelia, koji je devetu godinu za redom proglašen najboljim wellnessom u Sloveniji i koji je, bez sumnje, najprestižniji dio ponude Terma Olimia. Tamo ćete probuditi ljubav prema svojem tijelu, ali u duhu. Savršena interakcija unutarnjih i vanjskih bazena, Svijet sauna, brojna tematska odmorišta prava su arhitektonska poezija. Doživite savršenu ljepotu opuštanja u različitim parnim i finskim saunama, opustite se na vodenim krevetima, osvježite u termalnoj vodi ili uživajte u kulinarskim specijalitetima restorana Pomum.

Iako je Family Wellness Termalija sa svojim vodenim atrakcijama i toboganima oaza užitka za cijelu obitelj, ovaj kompleks, koji je cjelovito obnovljen u svibnju ove godine, osvojit će i parove. U Relax zoni možete uživati u miru i udobnosti tople vodene oaze. Uživajte u plivanju u termalnoj vodi i nagradite se vodenim masažama.

U Svijetu sauna doživite kraljevski užitak koji će očistiti vaše tijelo, smiriti misli i osnažiti duh. Jedinstvena meditacijska sauna i širok raspon različitih programa - to je svijet koji vas neće ostaviti ravnodušnima.

Brojni tretmani, masaže, rituali opuštanja dio su Family Wellness Termalija ponude, ali i Wellness Hotela Sotelia, također smještenog unutar kompleksa Terma Olimia. Ovaj hotel specifičan je zbog svoje arhitekture koja se, zahvaljujući zelenom krovu, razigranoj fasadi i ekspresivnom dizajnu, stapa s prirodom.

Adut Wellness Hotela Sotelia svakako je i a la carte restoran Gratiola, pa će vam teško biti odlučiti uživate li više u prekrasnom ambijentu restorana, zadivljujućem pogledu na okolna brda ili božanstvenoj kuhinji. Inače, gastro ponuda Termi Olimia kreirana je po principima vitalne kuhinje: služe se samo prirodne namirnice i jako se vodi računa o zdravoj pripremi hrane. Parovima koji uživaju u slatkim okusima i finger foodu, ali i ljubiteljima kave i piva, svakako se preporučuje posjetiti restoran Lipa, koji ponosno nosi oznaku "100% gluten free".

Znate li koje su osobine sretnih parova? Oni jedno drugome posvećuju vrijeme! U Termama Olimia možete provesti nezaboravne trenutke, ali i osnažiti se kao par i pojedinačno. Naime, Dan za Selfness, koji je na rasporedu svakog trećeg petka u mjesecu, dio je ponude Termi Olimia koji podrazumijeva poticanje i učenje njihovih gostiju kako se opustiti, naučiti slušati, voljeti, biti uspješniji u svim segmentima života. Jednostavno rečeno, nakon što iskusite Dan za Selfness poželjet ćete doći opet, kao i većina drugih koji mu se vraćaju, jer su otkrili najbolje od sebe na fizičkoj, ali i duhovnoj razini.

Ideje za romantičan odmor, ali i za cijelu obitelj, potražite na www.terme-olimia.com.

17.10.2018. 11:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh