Putovanja
DOĐITE

Terme Olimia najvaljuju novu Termaliju Family Fun & Relax

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Termalija FAMILY FUN novi je svijet vodenih avantura otvoren u veljači u Termama Olimia. Time je završena prva faza obnove Termalije, koja je uz izgradnju ovog kompleksa, obuhvaćala… više »

ZANIMLJIVO

5 zanimljivosti o Italiji

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Italija nam je susjedna zemlja, više ili manje prijateljska na službenoj razini, no u svakodnevnom životu sigurno jedna od onih u koje najčešće putujemo, pa nije zgorega znati… više »

New York
LOVAA

Deset najbogatijih gradova na svijetu

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Jeste li se ikada zapitali koji su najbogatiji gradovi na svijetu? Ako ste možda pretpostavljali da se oni nalaze u Americi, samo ste donekle u pravu. Ne… više »

GUŠTI

Ožujak - mjesec žena u Termama Tuhelj

objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci

Ne propustite cjelodnevno kupanje na Vodenom planetu, opuštanje u Svijetu sauna koje nudi gratis čokoladni program ili onaj termalnim blatom, birajte između pedikure i manikure ili… više »

DOĐITE

Place2Go 2018 - sajam putovanja u Zagrebu

objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci

Više od 180 izlagača iz 20 zemalja, egzotične destinacije, nagradne igre, stručni paneli i atraktivna predavanja, poslovni susreti, radionice, susret s putopiscima i blogerima - ne… više »

MA DA?

Najdosadniji grad na svijetu je - Singapur

objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci

Nakon što je Chicago proglašen najzabavnijim gradom na svijetu, treba vidjeti i koji je grad zauzeo prvo mjesto po dosadi, a to je, na iznenađenje mnogih - Singapur! Rezultati… više »

MA DA?

Najbolji grad za partijanje je - Chicago?!

objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci

Chicago je najbolje mjesto na svijetu za zabavu i užitke, prema indeksu objavljenom u utorak. Treći najveći američki grad zahvaljujući brojnim restoranima i kafićima zasjeo je… više »

PRVACI

Francuska i dalje najturističkija zemlja svijeta, Španjolska druga

objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci

Francuska je i dalje najatraktivnija turistička destinacija na svijetu s najviše posjeta, a drugo mjesto je, nakon godina gledanja u leđa SAD, preuzela njena prva susjeda -… više »

AIRBNB

Zagreb će 2018. biti jedan od najtraženijih gradova

objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci

Zagreb je napravio velik iskorak na turističkoj karti svijeta zadnjih godina, što samo potvrđuje nova objava popularnog Airbnba - među 20 destinacija s najvećom potražnjom… više »

EH, DA... :)

Rekordi i sve mračnija strana turizma i u ovoj godini

objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci

To je bio posljednji projekt dosadašnjeg glavnog tajnika Svjetske turističke organizacije (UNWTO) Taleba Rifaia. Tom Jordancu ovog prosinca istječe i njegov drugi mandat na čelu… više »

PROŠIRENJE

EasyJet uvodi nove linije za Hrvatsku

objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci

EasyJet, popularni britanski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik uvest će sedam novih linija za Hrvatsku u svom ljetnom redu letenja u 2018. godini Pula će dobiti četiri nove linije za… više »

Mjesto Albinen u Švicarskoj
IDEMO?

Mjesto u Švicarskoj platit će vam da se tamo doselite

objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci

Stanovnici švicarskog mjesta Albinen glasovanjem su odlučili da će platiti ljudima koji se žele doseliti u njihovo selo. Glasovanjem koje se održalo 30. studenog, s 71 glasom za i 29… više »

ZANIMLJIVO!

Gdje će Hrvati najviše putovati sljedeće godine?

objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci

Donošenje odluke o smještaju ključan je i zabavan dio planiranja godišnjeg odmora. Od opuštajućih spa resorta do nezavisnih gradskih apartmana, jedinstvenih… više »

ISTRAŽIVANJE

Koliko će Hrvata na skijanje ove godine?

objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci

Hrvati gotovo dva puta češće putuju radi razonode nego poslovno. Prosječni sudionik istraživanja MasterIndex kompanije Mastercard je radi odmora putovao 4,2 puta u prošlih 12… više »

WOW!

Natječaj Airbnba - prespavajte u Lego kući!

objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci

LEGO se udružio sa servisom Airbnb, koji posreduje u iznajmljivanju stanova, kako bi omogućionoćenje u svojoj novoj atrakciji - zgradi od 12.000 četvornih metara ispunjenoj s 25 milijuna… više »

skrolaj na vrh