Putovanja
PRAVILA

Što se NE radi kad putujete

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Putovanja nose i različite običaje, pa evo popisa neobičnih pravila koja vrijede u popularnim svjetskim destinacijama, a za koje vjerojatno niste ni znali da postoje. Hranjenje golubova u… više »

USA TODAY

Zašto treba jedriti u Hrvatskoj?

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Hrvatska sve više prestaje biti neotkriveni raj na zemlji, a razlog tome su upravo ovakvi tekstovi u  najpoznatijim svjetskim medijima. To ne znači da Hrvatska više nije… više »

IDEJE

Gdje Hrvati putuju za Advent?

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Zagrebačka agencija Kompas ove godine, kao i prethodnih, bilježi tek rijetke rezervacije za putovanja baš za Božić, ali zato je za Novu godinu, kako ističe njezin direktor Ivan… više »

SAZNAJEMO

Najbolji zimski praznici su u Termama Tuhelj

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Najbolji praznici ove godine su u Termama Tuhelj! Očekuje Vas puno smijeha, bazeni, kupanje, vodene i nagradne igre i novi doživljaji.Najbolji praznici ove godine su u Termama Tuhelj!… više »

POSJETITE

Terme Tuhelj - jedan od najboljih hotela s 4 zvijezdice

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

Na godišnjem okupljanju hotelijera iz cijele Hrvatske, pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH, gospođe Kolinde Grabar Kitarović, Ministarstva turizma RH i Hrvatske turističke… više »

SJAJNO!

Uživajte u ljepoti zapanjujućih snimki ledenih pećina Islanda

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

Fantastična serija fotografija predstavlja nevjerojatnu zamršenost nikad prije viđenih ledenih pećina Vatnajokull na Islandu - jedino moguće uz pomoć nove Sonyeve fotografske… više »

OPREZNO ...

Zemlje u koje ne bi trebali putovati

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

Mapa naglašava čak 18 zemalja, a britansko Ministarstvo vanjskih poslova savjetuje turistima da bi ih trebali izbjegavati. Prijetnja Islamske države također pridonosi nekim… više »

SJAJNO!

Terme Tuhelj obnovile Murtićev mural

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

Restauracija jednoga od najvećih murala u Hrvatskoj čiji je autor Edo Murtić (1921. - 2005.) dovršena je ovih dana. Obnovljeni Murtićev mural vraćen na svoje staro mjesto u kompleksu… više »

PREDSTAVLJANJE

Slovenija za šmekere u Zagrebu

objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci

U najzagrebačkijem restoranu „Okrugljak"u organizaciji portala Relaxino.com, Velesposlanstva Republike Slovenije u Hrvatskoj i Slovenske turističke organizacije održana je poslovna… više »

EH, DA ...

Gradovi u koje se isplati putovati

objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci

Putovanja služe za odmor i zabavu, a ljudi obožavaju ići tamo gdje se mogu ludo zabaviti za što manje novaca. Portali za putovanja stalno donose liste popularnih destinacija, no… više »

PREKRASNO!

Mjesečeva duga vidljiva i u Hrvatskoj

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Uz veliki broj ljepota koje Hrvatska može ponuditi u svojoj turističkoj ponudi, svoje mjesto našao je i fenomen poznat pod imenom Moonbow, odnosno Mjesečeva duga. Vrlo rijetka pojava,… više »

COOL

Putovanja će vam donijeti sreću

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Putovanja donose sreću, pokazalo je istraživanje Sveučilišta Cornell, pa svaku kunu viška stavite na stranu kako biste završili na nekoj zabavnoj destinaciji. Naime,… više »

MLJAC

Ne liže se svugdje isto - sladoledom oko svijeta

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

U Njemačkoj kugla sladoleda stoji u prosjeku od 70 centi do jednog eura, ali možete za nju platiti i do 1,50 eura. Previše, smatra većina Nijemaca. Ali tko se ljuti zbog visoke cijene… više »

LAST MINUTE

Provedite subotu u Gardalandu!

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Putovanje u Gardaland može biti sjajan poklon vašim klincima za kraj školske godine - dajte im jedan dan uživanja u svim zabavnim sadržajima koje nudi ovaj sjajni park i odmah… više »

WOW!

Luksuz na 10.000 metara

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Zrakoplovne kompanije polažu računa o tomu da svoje putnike podjele prema platežnoj sposobnosti. Podjela počinje već pri check-inu s posebnim šalterima za putnike prve i poslovne… više »

skrolaj na vrh