Nogomet SP 2010.
KAD SE NAJMANJE OČEKUJE

Top 10 iznenađenja u povijesti Svjetskih nogometnih prvenstava

objavljeno prije 14 godina

Reprezentacija Novog Zelanda priredila je jedno od najvećih iznenađenja u povijesti svjetskih prvenstava nakon što je u susretu drugog kola F skupine odigrala 1:1 protiv aktualnih… više »

NESNOSNA BUKA

Lanac hotela "Premier Inn" zabranio vuvuzele

objavljeno prije 14 godina

Britanski lanac hotela "Premier Inn" zabranio je upotrebu vuvezela, nakon što su engleski navijači tim plastičnim trubama ometali goste. "U našim hotelima u Newcastleu i pokraj… više »

LJESTVICA SKUPINE F

Prvaci svijeta nisu uspjeli svladati autsajdere s Novog Zelanda

objavljeno prije 14 godina

U susretu drugog kola F skupine svjetskog nogometnog prvenstva reprezentacija Novog Zelanda je priredila senzaciju odigravši protiv aktualnih svjetskih prvaka Talijana 1:1.… više »

TO JE POTICAJ

Za pobjedu nad Južnom Korejom nigerijski igrači dobivaju po 30,000 dolara

objavljeno prije 14 godina

Vodstvo Nigerijskog nogometnog saveza (NFF) obećalo je svakom igraču po 30.000 dolara ukoliko u zadnjem kolu Nigerija pobijedi Južnu Koreju. Premda je izgubila obje utakmice u skupini,… više »

SP JAR

Paragvaj pobijedio slabašnu Slovačku 2:0

objavljeno prije 14 godina

Nogometaši Paragvaja pobijedili su u susretu 2. kola Svjetskog prvenstva Slovačku s 2:0 i tako se praktički plasirali u osminu finala jer im je u zadnjem susretu s Novim Zelandom… više »

SLUČAJNO

Navijač koji je upao u englesku svlačionicu tražio je toalet

objavljeno prije 14 godina

Pavlos Joseph, navijač koji je u petak nakon utakmice Engleske i Alžira uspio ući u svlačionicu engleske reprezentacije izjavio je da je ustvari tražio toalet, objavio je britanski "Sunday… više »

HELLO!

David Beckham tvrdi da je incident s navijačem napuhan

objavljeno prije 14 godina

Jedan je engleski navijač u petak nakon remija Engleske protiv Alžira uspio ući u svlačionicu engleske reprezentacije, a David Beckham kaže da je taj incident napuhan u medijima. >>… više »

VJETAR U LEĐA

Danska pobijedila Kamerun 2:1

objavljeno prije 14 godina

Danska je u Pretoriji na stadionu Loftus Versfeld svladala Kamerun sa 2:1. Poveo je Kamerun pogotkom Samuela Eto'oa u 10. minuti, a rezultat su preokrenuli Nicklas Bendtner u 33. i Dennis… više »

STRASTVEN

Wayne Rooney se ispričao nezadovoljnim navijačima

objavljeno prije 14 godina

Engleski napadač i jedan od najboljih nogometaša svijeta Wayne Rooney ispričao se navijačima zbog svojih komentara izrečenih u kameru nakon utakmice protiv Alžira koja je… više »

LOŠA ATMOSFERA

Nicolas Anelka: Nisam vrijeđao Domenecha

objavljeno prije 14 godina

Nogometni reprezentativac Francuske, napadač Nicolas Anelka izbačen je iz momčadi zbog vrijeđanja izbornika Raymonda Domenecha na poluvremenu utakmice protiv Meksika koju su Francuzi… više »

SKUPINA D

Gana i Australija odigrale 1:1

objavljeno prije 14 godina

Nogometne reprezentacije Gane i Australije su u Rustenburgu na stadionu Royal Bafokeng igrale 1:1. Gana je bila u odličnoj poziciji da upiše drugu pobjedu u Južnoj Africi, jer je od… više »

U BANANI

Nicolas Anelka izbačen iz francuske reprezentacije

objavljeno prije 14 godina

Francuski napadač Nicolas Anelka u subotu nije trenirao s ostatkom momčadi jer je izbačen zbog vrijeđanja izbornika Raymonda Domenecha na poluvremenu utakmice 2. kola skupine A na Svjetskom… više »

BOG ĆE ODLUČITI

Nigerijac Sani Kaita dobio prijetnje smrću

objavljeno prije 14 godina

Igrač nigerijske nogometne reprezentacije Sani Kaita zaprimio je prijetnje smrću nakon što je njegova reprezentacija izgubila od Grčke, a on je dobio crveni karton. "Da, dobio sam… više »

6 BODOVA

Nizozemska na korak do osmine finala pobjedom protiv Japana

objavljeno prije 14 godina

Nogometaši Nizozemske došli su i do svoje druge pobjede na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi svladavši Japan s 1:0 pogotkom Wesleya Sneijdera u 53. minuti. Prvo… više »

1:0 ZA PUHALJKE

Engleski navijači izgubili bitku s vuvuzelama

objavljeno prije 14 godina

Engleski nogometaši odigrali su samo 0:0 protiv Alžira, ali su engleski navijači na tribinama prelijepog stadiona Green Point u Cape Townu izgubili bitku protiv afričkih puhaljki… više »

skrolaj na vrh