Nogomet SP 2010.
TREĆE KOLO

Suarez slomio Meksikance, Urugvaj prvi na ljestvici skupine A

objavljeno prije 14 godina

U današnjem susretu posljednjeg, trećeg kola skupine A Svjetskog nogometnog prvenstva Urugvaj je u Rustenburgu pobijedio Meksiko 1-0 (1-0). Strijelac pobjedničkog gola za Urugvaj bio… više »

ŠLAG NA KRAJU

Napoleonovu vojsku Južnoafrikanci porazili s 2:1

objavljeno prije 14 godina

U susretu posljednjeg, trećeg kola A skupine svjetskog nogometnog prvenstva Južna Afrika je na stadionu Free State u Bloemfonteinu pobijedila Francusku 2:1. Golove za "Bafana Bafanu" postigli… više »

CRNA PERLA

Eusebio oduševljen Ronaldom i ekipom

objavljeno prije 14 godina

Legendarni portugalski nogometaš Eusebio oduševljen je igrom svojih sunarodnjaka na svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. "Dečki su sjajni. Njihova predstava protiv Sjeverne… više »

ZA SVE JE KRIVA LOPTA

Torres: Ne zabijamo golove zbog lopte Jabulani

objavljeno prije 14 godina

S tom se loptom jednostavno ne da igrati i postizati zgoditke, kazao je španjolski napadač Fernando Torres, koji je za svoje promašaje u dvije prve utakmice SP-a okrivio -… više »

7:0

TV komentator iz Sjeverne Koreje ostao bez teksta u 60. minuti

objavljeno prije 14 godina

Prvi izravni prijenos nogometne utakmice u Sjevernoj Koreji pokazao se najtežim poslom na svijetu za korejskog TV-komentatora koji je ostao bez ijedne riječi nakon katastrofalnog poraza 0:7… više »

SORRY

Terry se ispričao Capellu zbog pokušaja pobune

objavljeno prije 14 godina

Branič engleske reprezentacije John Terry javno se ispričao izborniku Fabiu Capellu za sve kritike koje je izrekao na njegov račun i pokušaj pobune, javljaju engleski mediji. Terry je… više »

Villa zabio dva komada Hondurasu, Španjolska se diže iz pepela

objavljeno prije 14 godina

U susretu 2. kola skupine H svjetskog nogometnog prvenstva Španjolska je u Johannesburgu na stadionu Ellis Park pobijedila Honduras 2:0 (1:0). Oba gola za "furiju" zabio je David Villa… više »

CIRKUS NA FRANCUSKI

Zidane tvrdi da nije čovjek iz sjene, Domenech pljuje po igračima

objavljeno prije 14 godina

Nastavlja se "show" u redovima svjetskih nogometnih doprvaka Francuza. Na današnjoj novinarskoj konferenciji izbornik Raymond Domenech je optužio igrače da ne žele igrati protiv Južne… više »

SKUPINA H

Čile svladao oslabljenu Švicarsku 1:0

objavljeno prije 14 godina

U susretu 2. kola skupine H na Svjetskom nogometnom prvenstvu Čile je svladao Švicarsku sa 1:0 pred 35.000 gledatelja na stadionu Nelsona Mandele u Port Elizabethu. Jedini pogodak na… više »

REZULTATI ZA PAMĆENJE

Najveće pobjede na svjetskim prvenstvima

objavljeno prije 14 godina

Najuvjerljiviju pobjedu ostvarila je Mađarska koja je na World Cupu u Španjolskoj 1982. godine pobijedila Salvador 10:1, međutim nije se plasirala u drugi krug natjecanja. NAJVEĆE… više »

BESPOMOĆNA

Portugal devastirao Sjevernu Koreju sa 7:0

objavljeno prije 14 godina

Strijelci za Portugal bili su Raul Meireles (29), Simao (53), Hugo Almeida (56), Tiago (60, 89), Liedson (81) i Cristiano Ronaldo (87). Pred 60.000 gledatelja sudio je Pozo iz Čilea. Nakon… više »

OSUĐENI

Francuska reprezentacija ipak odradila trening

objavljeno prije 14 godina

Nogometaši francuske nogometne reprezentacije u ponedjeljak su ipak odradili trening, iako su u nedjelju najavljivali štrajk pod vodstvom kapetana Patricea Evre. Francuzi su… više »

SAPUNICA

Nicolas Sarkozy traži rješavanje stanja u reprezentaciji

objavljeno prije 14 godina

Francuska ovih dana očito proživljava svoje najgore nogometne dane, jer se u rješavanje problema u reprezentaciji uključio čak i predsjednik Nicolas Sarkozy. Savjetnik predsjednika je… više »

TKO BI GORI...

Talijanski tisak obrušio se na lošu igru svjetskih prvaka

objavljeno prije 14 godina

Talijanski mediji puni su negativnih komentara za igru talijanske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi nakon što su još uvijek aktualni svjetski… više »

OČEKIVANO

Brazilci zgazili Obalu Bjelokosti 3:1, Kaka dobio crveni karton

objavljeno prije 14 godina

U susretu drugog kola G skupine svjetskog nogometnog prvenstva reprezentacija Brazila je u Johannesburgu pobijedila Obalu Bjelokosti 3:1 i osigurala plasman u osminu finala. Golove za… više »

skrolaj na vrh