Nogomet SP 2010. nema sljedeće stranice
POGREŠKA VRATARA

Englezi remijem protiv SAD-a šokirali navijače

objavljeno prije 14 godina

U susretu prvog kola C skupine svjetskog nogometnog prvenstva Engleska i SAD su u Rustenburgu na stadionu Royal Bafokeng odigrali bez pobjednika, 1:1. Englezi su poveli golom Stevena Gerrarda… više »

SKUPINA B

Argentina startala minimalnom pobjedom protiv Nigerije

objavljeno prije 14 godina

U susretu prvog kola B skupine svjetskog nogometnog prvenstva reprezentacija Argentine je u Johannesburgu na stadionu Ellis Park pobijedila Nigeriju 1:0, a pogodak odluke postigao je Gabriel… više »

CRNA STRANA SP-A

Napadači na novinare dobili 15 godina zatvora

objavljeno prije 14 godina

Dvojica naoružanih razbojnika koji su prošlog tjedna na sjeveru Johannesbuga opljačkali novinare iz Portugal i Španjolske osuđeni su na čak 15 godina zatvora. Bright Madzidzi… više »

DIKTIRALI IGRU

Južna Koreja pobijedila bivše prvake Europe

objavljeno prije 14 godina

Iako je utakmica počela dobrom prigodom za Grčku, kada je u 3. minuti, nakon kornera Torosidis pucao pored gola, ostatak utakmice pripao je Koreancima. Oni su zahvaljujući pogreškama… više »

IMA PREDNOST

Američke nogometaše zaustavio slon

objavljeno prije 14 godina

Posljednji trening američke nogometne reprezentacije uoči subotnje utakmice s Engleskom u Rustenburgu nakratko je odgođen jer se američkom autobusu na putu prema stadionu ispriječio slon.… više »

ZNAČAJAN POTICAJ

Nigerijski igrači dobit će milijun dolara ako pobijede Argentinu

objavljeno prije 14 godina

Tu je vijest igračima prenio nigerijski predsjednik Goodluck Jonathan, koji je u petak posjetio reprezentativni kamp. Također, nigerijske vlasti su obećale reprezentativcima nagradu od 100… više »

BEZ POGODAKA

Francuska i Urugvaj odigrali nerješeno

objavljeno prije 14 godina

Francuzi su od 80. minute imali igrača više nakon što je isključen Nicolac Lodeiro no nisu iskoristili igračku prednost. Bio je to sudar bivših svjetskih prvaka,… više »

POČELO JE

Južna Afrika i Meksiko podijelili bodove na otvaranju SP-a

objavljeno prije 14 godina

U prvoj utakmici 19. Svjetskog nogometnog prvenstva domaćin Južnoafrička Republika i Meksiko su u Johannesburgu igrali 1-1 (0-0). Poveli su domaći golom Siphiwea Tshabalale u 55. minuti, a… više »

PRAVI IRAC

Joe Biden: SAD će pobijediti Englesku

objavljeno prije 14 godina

Američki potpredsjednik Joe Biden izjavio je u petak da će nogometna reprezentacija SAD-a pobijediti Englesku u subotnjem dvoboju na SP u Južnoj Africi. "Govoreći kao pravi Irac moram vam… više »

AFRIČKI SPEKTAKL

Otvoreno Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi

objavljeno prije 14 godina

Dugoočekivano 19. Svjetsko nogometno prvenstvo u Južnoafričkoj Republici počelo je danas spektakularnim otvaranjem u na stadionu Soccer City u Johannesburgu. Šarena ceremonija… više »

skrolaj na vrh