Nogomet SP 2010.
italija paragvaj svjetsko prvenstvo afrika
GOLOVI IZ PREKIDA

Svjetski prvaci Talijani remizirali s Paragvajem 1:1

objavljeno prije 14 godina

Aktualni svjetski nogometni prvaci Talijani otvorili su nastup na SP u Južnoj Africi odigravši u Cape Townu pred 62.800 gledatelja protiv Paragvaja 1:1. Paragvaj je poveo golom… više »

dalekovod struja
BANGLADEŠ

Zbog prijenosa utakmica tvornice bez struje

objavljeno prije 14 godina

Državne vlasti u Bangladešu zatražile su od vlasnika tvornica prekid proizvodnje za vrijeme utakmica svjetskog prvenstva kako ne bi došlo do nestanka električne energije zbog… više »

OŠTRE KRITIKE

Zinedine Zidane: Francuska ne igra kao momčad

objavljeno prije 14 godina

Francuska nogometna legenda Zinedine Zidane kritizirao je francuske reprezentativce da ne igraju kao momčad. "Igrači bi morali kontrolirati svoj ego. U susretu protiv Urugvaja nisam vidio… više »

JAR

Japan u nezanimljivoj utakmici svladao Kamerun 1:0

objavljeno prije 14 godina

U današnjem susretu 1. kola skupine E na SP u Južnoj Africi odigranom u Bloemfonteinu nogometaši Japana su pobijedili Kamerun 1:0, a pogodak je postigao Keisuke Honda u 39.… više »

SKUPINA E:

Nizozemska pobijedila Dansku 2:0

objavljeno prije 14 godina

U susretu prvog kola skupine E na Svjetskom nogometnom prvenstvu Nizozemska je pred 83.405 gledatelja na Soccer City stadionu u Johannesburgu pobijedila Dansku 2:0 (0:0). Nizozemci su… više »

PREPONE

King izgubljen za Englesku do kraja prvenstva

objavljeno prije 14 godina

Stoper engleske nogometne reprezentacije Ledley King zbog ozljede prepona koju je zadobio već početkom susreta protiv SAD-a u subotu najvjerojatnije više neće igrati na Svjetskom… više »

UVJERLJIV POČETAK

Njemačka razbila Australiju 4:0

objavljeno prije 14 godina

Njemačka reprezentacija započela je SP u Južnoj Africi s uvjerljivom pobjedom od 4:0 protiv Australije, te pokazala da i bez kapetana Micheala Ballacka može konkurirati za visok plasman.… više »

KAZNENI UDARAC

Srbija izgubila od Gane

objavljeno prije 14 godina

Jedini pogodak na utakmici postigao je Asamoah Gyan u 84. minuti iz kaznenog udarca kojega je zbog igranja rukom skrivio Zdravko Kuzmanović. Srbija je od 74. minute igrala bez isključenog… više »

EKSTREMIZAM

Dvojica Somalaca ubijena zbog gledanja nogometa

objavljeno prije 14 godina

Razlog je taj što su na televiziji gledali utakmice s Svjetskog nogometnog prvenstva. U gradu Huruwi neki žitelji se nisu pridržavali zakona koji u Somaliji priječi gledanje nogometa… više »

VJETAR U LEĐA

Slovenija pobijedila Alžir

objavljeno prije 14 godina

Strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Robert Koren u 79. minuti. Pred 25.000 gledatelja sudio je Batres iz Gvatemale. SLOVENIJA: S. Handanovič - Brečko, Cesar, Šuler, Jokič -… više »

RIZIČNO SPUŠTANJE

Novinari Al-Jazeere zamalo nastradali

objavljeno prije 14 godina

Prema izviješću policije nitko nije ozbiljnije ozlijeđen, iako je prisilno spuštanje bilo vrlo rizično, a pilot je kružio u zraku čak tri sata kako bi potrošio svo… više »

GADAFI

FIFA je globalna mafija

objavljeno prije 14 godina

Gadafi je u svom govoru pred libijskim vojnicima u Tripoliju optužio FIFA-u za korupciju i novodobno sužanjstvo koja kupuje mladiće iz siromašnih zemalja, smješta u kampove i… više »

KOBNA POGREŠKA

Engleski vratar Green na udaru medija

objavljeno prije 14 godina

U većini današnjih engleskih novina na naslovnicama se nalazi fotografija izjednačujućeg pogotka Amerikanaca. Također, novinski komentatori smatraju da Robert Green više ne… više »

OZLJEDA

Capello protiv Alžira ne može računati na stopera Kinga

objavljeno prije 14 godina

Stoper engleske nogometne reprezentacije Ledley King vjerojatno će zbog ozljede prepona morati propustiti utakmicu protiv Alžira na SP u Južnoj Africi. Ledley King, koji ima kroničnih… više »

didier drogba ozljeda
SVE JE NA SUCIMA

Drogba zbog opasne longete ipak propušta SP?

objavljeno prije 14 godina

Nastup najboljega nogometaša Obale Bjelokosti Didiera Drogbe u utorak protiv Portugala ovisit će i o dopuštenju sudaca, s obzirom da napadač Chelsea mora nositi zaštitnu… više »

skrolaj na vrh