Nogomet SP 2010.
1:0

David Villa zabio za pobjedu Španjolske nad Portugalom

objavljeno prije 14 godina

Španjolska je u susretu osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoj Africi pobijedila Portugal 1:0. Pogodak odluke zabio je David Villa u 63. minuti. Bio je to njegov četvrti… više »

19 OD 29

Suci Larrionda i Rosetti poslani kući zbog teških pogrešaka

objavljeno prije 14 godina

Urugvajac Jorge Larrionda i Talijan Roberto Rosetti, suci koji su počinili najveće pogreške na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj republici, više neće suditi utakmice na SP-u,… više »

ATRAKCIJA

Hobotnica predviđa da će Njemačka pobijediti Argentinu

objavljeno prije 14 godina

Hobotnica Paul iz vodenog parka Sea Life u njemačkom Oberhausenu velika je atrakcija otkad je sa stopostotnim uspjehom predvidjela ishode sve četiri utakmice koje je Njemačka igrala na… više »

5:3

Paragvaj pobijedio Japan na jedanaesterce i ušao u četvrtfinale

objavljeno prije 14 godina

Nogometaši Paragvaja ostvarili su nakon četiri ispadanja povijesni, prvi plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva nakon što su u Pretoriji boljim izvođenjem jedanaesteraca… više »

SPORT I POLITIKA

Iranci slave ispadanje Amerikanaca i Engleza

objavljeno prije 14 godina

Ispadanje reprezentacija SAD i Engleske u osmini finala, te slom Francuza u natjecanju po skupinama svjetskog nogometnog prvenstva s oduševljenjem je dočekan u Iranu. "Zemlje koje su… više »

Nogomet SP
NAVALA NAVIJAČA

Rasprodane ulaznice za susret Brazila i Nizozemske

objavljeno prije 14 godina

Četvrtfinalni susret Svjetskog nogometnog prvenstva između Nizozemske i Brazila koji će se u petak (16 sati) odigrati na stadionu Nelsona Mandele u Port Elizabethu mogao bi biti prvi za… više »

SP JAR

Brazil pobijedio Čile 3:0 i plasirao se u četvrtfinale

objavljeno prije 14 godina

Nogometaši Brazila su u osmini finala Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi svladali Čile s 3:0. Pogotke su postigli Juan (35), Luis Fabiano (38) i Robinho (59). Nakon vrlo… više »

JOŠ I TO

Englezi nakon poraza od Njemačke doslovce ostali bez gaća

objavljeno prije 14 godina

Nakon bolnog poraza od Njemačke u osmini finala Svjetskog prvenstva, engleski nogometaši su po povratku u hotel i doslovce ostali ''bez gaća''. Englezi su po povratku u superluksuzni… više »

ČILE ILI BRAZIl

Nizozemska preko Slovačke jedva do četvrtfinala

objavljeno prije 14 godina

U susretu osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva Nizozemska je u Durbanu na stadionu Moses Mabhida svladala Slovačku sa 2:1 (1:0). Strijelci za Nizozemsku su bili Arjen Robben u 18. i… više »

micj jagger rolling stones
"BIŽI ČA"

Brazilci ne žele Micka Jaggera među svojim navijačima

objavljeno prije 14 godina

Pjevač legendarne rock-grupe "The Rolling Stones" Mick Jagger (66) izjavio je kako po ispadanju njegove Engleske, te reprezentacije SAD-a, koje je bodrio tijekom njihovih neuspješnih… više »

ZANIJEMILI

FIFA bez komentara na sudačke pogreške

objavljeno prije 14 godina

Na današnjoj redovnoj tiskovnoj konferenciji gotovo svako novinarsko pitanje odnosilo se na sporne sudačke odluke, a glasnogovornik Fife Nicolas Maingot za sve je imao isti odgovor,… više »

RAZBIJEN GORDI ALBION

Rooney, Gerrard i Lampard vrijede kao pola Njemačke

objavljeno prije 14 godina

Disciplina, pravi pristup i puno trke pobijedilo je preplaćene zvijezde Premiershipa i još je jednom dokazano da je za uspjeh potrebno "nešto više." Gary Winston Lineker… više »

STRAH OD OZLJEDE

Maradona: Suci moraju zaštititi Messija

objavljeno prije 14 godina

Izbornik argentinske nogometne reprezentacije Diego Maradona iznenadio je javnost pokazavši simpatije prema Englezima koji su jučer u susretu osmine finala SP-a protiv Njemačke… više »

MEKSIKO IZGUBIO 1:3

Argentina i Njemačka u četvrtfinalu, suci ponovno na udaru

objavljeno prije 14 godina

U susretu osmine finala svjetskog nogometnog prvenstva Argentina je u Johannesburgu na stadionu Soccer City pobijedila Meksiko 3:1 i u četvrtfinalu će igrati protiv Njemačke. Strijelci za… više »

NIJE ISPRIKA ALI...

Lampard: Krajnje je vrijeme da FIFA uvede tehnologiju u nogomet

objavljeno prije 14 godina

Nesuđeni strijelac za englesku reprezentaciju u dvoboju protiv Njemačke, Frank Lampard pozvao je Međunarodnu nogometnu federaciju (Fifa) da napokon uvede modernu tehnologiju u nogomet.… više »

skrolaj na vrh