Nogomet SP 2010.
PRED VRATIMA OSMINE FINALA

Domaćin primio tri gola od Urugvaja

objavljeno prije 14 godina

U prvom susretu drugog kola A skupine svjetskog nogometnog prvenstva Urugvaj je na stadionu Loftus Versfeld u Pretoriji pobijedio Južnu Afriku 3:0 i načinio veliki korak prema plasmanu u… više »

buffon gianluigi italija nogomet golman
PROBLEMATIČNI ŽIVAC

Gianluigi Buffon upitan za ostatak Svjetskog prvenstva

objavljeno prije 14 godina

Dugogodišnji vratar talijanske nogometne vrste Gianluigi Buffon mogao bi propustiti ostatak Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi zbog problema s leđima, izjavio je liječnik… više »

NEMA PRAVILA

Favoriti Španjolci izgubili od Švicarske

objavljeno prije 14 godina

Nogometaši Švicarske priredili su veliko iznenađenje u prvom kolu skupine H na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Švicarci su iznenađujuće pobijedili Španjolce,… više »

SP JUŽNA AFRIKA

Čile s 1:0 svladao slabašni Honduras

objavljeno prije 14 godina

Nogometaši Čilea zabilježili su pobjedu u prvom susretu H skupine svladavši u Nelspruitu nejaki Hoduras s 1:0. Čileancima je to prva pobjeda na svjetskim prvenstvima još… više »

PUN KOMENTARA

Diego Maradona napao Pelea, Platinija i loptu Jabulani

objavljeno prije 14 godina

Nogometni izbornik Argentine Diego Maradona nastavio je sa svojim kontorverznim ponašanjem. Naime, u Južnoafričkoj Republici se obrušio na legendarnog brazilskog… više »

NEMA AFRIKANACA

FIFA priznala krivicu za prazne stadione u Južnoj Africi

objavljeno prije 14 godina

Južnoafrikanci za ogroman broj praznih sjedalica na prvim utakmicama Svjetskog prvenstva optužuju FIFA-u i afričke nacije čiji navijači imaju teškoće prilikom kupovine ulaznica, pa… više »

MALOUDA SPASITELJ

Domenech nakon kritika u početni sastav vraća Henryja i Maloudu

objavljeno prije 14 godina

Francuski izbornik Raymond Domenech, kritiziran nakon utakmice s Urugvajem (0:0), odlučio se za utakmicu s Meksikom u petak u Polokwaneu uvesti od prve minute Thierrya Henryja i Florencea… više »

RIJEČI HVALE

Navijači Sjeverne Koreje oduševljeni svojim nogometašima

objavljeno prije 14 godina

Sjeverna Koreja hvali svoje nogometaše za pokazanu borbenost i fanatičnost unatoč porazu od Brazila (1:2) u utakmici Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi. Sjevernokorejska agencija KCNA… više »

brazil sjeverna koreja nogomet svjetsko prvenstvo 2010.
SKUPINA G

Brazil u blijedom izdanju s 2:1 svladao tvrdu Sjevernu Koreju

objavljeno prije 14 godina

U susretu 1. kola skupine G na Svjetskom nogometnom prvenstvu Brazil je u Johannesburgu na stadionu Ellis Park svladao Sjevernu Koreju sa 2-1 (0-0). Brazil je poveo 2-0 pogocima Maicona (55)… više »

buffon gianluigi italija nogomet golman
MUKE ZA AZZURRE

Buffonova ozljeda ozbiljnija nego što se mislilo

objavljeno prije 14 godina

Ozljeda leđa vratara talijanske nogometne reprezentacije i jednog od najboljih vratara svijeta Gianluigija Buffona koju je zadobio tijekom susreta 1. kola skupine F na Svjetskom prvenstvu… više »

SKUPINA SMRTI?!

Obala Bjelokosti i Portugal odigrali 0:0

objavljeno prije 14 godina

Nogometaši Obale Bjelokosti i Portugala su u utakmici prvog kola skupine G na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoj Africi odigrali bez pogodaka, 0:0. Prvi susret u "skupini smrti"… više »

1:1

Novi Zeland iznenadio remijem protiv Slovačke

objavljeno prije 14 godina

Reprezentacije Slovačke i Novog Zelanda su u prvom kolu skupine F Svejetskog nogometnog prvenstva remizirali - obje momčadi postigle su po jedan pogodak. Reprezentacija Novog Zelanda time je… više »

JAKA BUKA

Vuvuzele su primarno medicinski problem

objavljeno prije 14 godina

Liječnik i član Hrvatskog liječničkog zbora Dr. Matković uputio je Hrvatskom nogometnom savezu dopis kojim traži da FIFA spriječi upotrebu plastičnih truba. "Poznato je da vuvuzele proizvode… više »

JOGO BONITO

Dungu ne smeta što Brazil loše igra, broje se samo pobjede

objavljeno prije 14 godina

Izbornika brazilske nogometne reprezentacije Carlosa Dungu ne zamaraju ocjene kako peterostruki svjetski prvaci više ne igraju tzv. "jogo bonito" (lijepi nogomet). "Brazilski mediji… više »

Kaka
BUTNI MIŠIĆ

Kaka: Nisam spreman za svih 90 minuta

objavljeno prije 14 godina

Brazilski napadač Kaka izjavio je da nije siguran da li je spreman za čitavih 90 minuta današnje utakmice protiv Sjeverne Koreje, kojom najveći favoriti otvaraju svoj nastup SP u… više »

skrolaj na vrh