« Nogomet SP 2010.
objavljeno prije 14 godina
LOŠA ATMOSFERA

Nicolas Anelka: Nisam vrijeđao Domenecha

Anelka priznaje da se posvađao s izbornikom u poluvremenu utakmice s Meksikom, ali kaže da riječi objavljene u francuskim medijima nisu njegove

Nicolas Anelka
Nicolas Anelka (Getty Images)
Više o

Svjetsko nogometno prvenstvo

,

Raymond Domenech

,

SP Južnoafrička Republika

,

SP Južna Afrika

,

sp nogomet 2010

,

Cantona Facebook

,

Frederic von Anhalt

,

djeca i mladež

Nogometni reprezentativac Francuske, napadač Nicolas Anelka izbačen je iz momčadi zbog vrijeđanja izbornika Raymonda Domenecha na poluvremenu utakmice protiv Meksika koju su Francuzi izgubili, te odbijanja isprike, objavio je Francuski nogometni savez (FFF).

"Anelkini komentari upućeni izborniku su potpuno neprihvatljivi za Francuski nogometni savez, francuski nogomet i vrijednosti koje on zastupa. Stoga ga je predsjednik FFF-a Jean-Pierre Escalettes odlučio izbaciti iz reprezentacije", stoji u priopćenju FFF-a.

>> Nicolas Anelka izbačen iz francuske reprezentacije

Anelka je potvrdio da se posvadio s izbornikom, ali je zanijekao da ga je vrijeđao.

"Iznimno poštujem Francusku i sve moje suigrače, na tome inzistiram. Želio bih naglasiti kako riječi objavljene u pisanim medijima nisu moje. Istina je da sam imao žučnu raspravu s izbornikom u tajnosti svlačionice pred suigračima i ostatkom stručnog stožera, ali to nikada nije smjelo izaći iz svlačionice", rekao je Anelka. (hina/metro-portal)

>> Meksiko zgazio očajnu Francusku 2:0

19.06.2010. 21:04:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh