Nogomet SP 2010.
JOŠ SAMO TRI

Klose se po broju golova na SP-ima izjednačio s Peleom

objavljeno prije 14 godina

Postigavši pogodak u susretu protiv Engleske, njemački napadač Miroslav Klose postao je tek drugi igrač u povijesti njemačke reprezentacije koji je u dresu 'elfa' zabio najmanje 50… više »

TRIJUMF

Nijemci masakrirali Engleze s ponižavajućih 4:1

objavljeno prije 14 godina

Jedan od mitskih dvoboja svjetskog prvenstva odigrao se pred punim stadionom u Bloemfontainu. Učestalo spominjanje 1966. godine, kada su Englezi prvi i jedini put osvojili naslov svjetskih… više »

GLEŽANJ

Xabi Alonso nije spreman za dvoboj s Portugalom

objavljeno prije 14 godina

Španjolski veznjak Xabi Alonso, koji je ima problema s ozljedom gležnja, mogao bi propustiti susret osmine finala SP-a protiv Portugala, koji je na rasporedu u utorak. Njegovo mjesto u… više »

ILEGALNO

U raciji na prostitutke uhićeni i navijači

objavljeno prije 14 godina

Do toga nije došlo zbog izgreda, već u raciji strip-kluba prilikom koje je uhićen i veliki broj prostitutki. Policija je u klub Arabesquea upala u ranim jutarnjim satima, te uz 20-tak… više »

IZBACILI MOĆNI SAD

Ganina pobjeda za Afriku i siromašne

objavljeno prije 14 godina

"Pobijedili smo za cijelu Afriku, a i za sve siromašne jer smo ipak izbacili moćne Sjedinjene Države", kazao je jedan od navijača na ulicama Accre. Gana je jedina afrička… više »

IGNORIRANJE NOVINARA

Englezi ponovo bahati

objavljeno prije 14 godina

Naime, konferencija za novinare izbornika Fabija Capella i kapetana Stevena Gerrarda na koju je na stadion u Bloemfonteinu pristiglo više od 250 novinara diljem svijeta uz otprilike 30… više »

ČUDNA LOPTA

FIFA priznala da je "jabulani" problematičan

objavljeno prije 14 godina

Nakon brojnih kritika koje su sudionici Svjetskog nogometnog prvenstva izrekli nauštrb lopte "jabulani" s kojom se igraju utakmice u Južnoafričkoj Republici, u Međunarodnom nogometnom… više »

NAKON 40 GODINA

Urugvaj se pobjedom protiv J. Koreje plasirao u četvrtfinale

objavljeno prije 14 godina

Oba pogotka za Urugvaj postigao je Luis Suarez u 8. i 80. minuti, dok je jedini strijelac za Južnu Koreju bio Lee Chung-yong u 68. minuti. Pred 30.000 gledatelja sudio je Stark iz Njemačke.… više »

NEEFIKASNOST

U Južnoj Africi postignut samo 101 pogodak, najmanje u povijesti

objavljeno prije 14 godina

Premda do konca natjecanja ima još 16 utakmica, svjetsko prvenstvu u Južnoj Africi moglo bi biti jedno od najneefikasnijih u povijesti. U prvih 48 utakmica postignut je 101 gol,… više »

PORAZAN UČINAK

Sven Goran Eriksson više nije izbornik Obale Bjelokosti

objavljeno prije 14 godina

Nakon što je Obala Bjelokosti zaključila svoj nastup na svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi istekao je ugovor švedskom stručnjaku Svenu Goranu Erikssonu. Bivši engleski… više »

SVI PAROVI

SP 2010.: Raspored utakmica u osmini finala

objavljeno prije 14 godina

Najatraktivnije utakmice bit će dvoboji između Njemačke i Engleske te Španjolske i Portugala.  26. lipnja:Port Elizabeth (16:00): Urugvaj - Južna KorejaRustenburg (20:30): SAD -… više »

POTPUNA OBNOVA

Talijani zabrinuti za budućnost reprezentacije

objavljeno prije 14 godina

Na mjestu izbornika Marcella Lippija zamijenit će Cesare Prandelli koji neće računati na nekolicinu veterana koji završavaju svoju reprezentativnu karijeru, a usto će morati pronaći i… više »

DOMINACIJA

Obala Bjelokosti svladala Sjevernu Koreju

objavljeno prije 14 godina

Golove za Obalu Bjelokosti postigli su Yaya Toure (14), Ndri Romaric (20) i Salomon Kalou (82). Kako je drugi susret iz ove skupine između Brazila i Portugala završio bez pogodaka,… više »

PRIGODNO

Napisana simfonija za vuvuzele

objavljeno prije 14 godina

Tko kaže da je vuvuzela instrument ograničenih mogućnosti? Sada je dobila i svoj prvi "Vuvuzela koncert u B duru", prenosi Guardian. Skladatelj nažalost nije želio ostaviti i svoje ime uz… više »

HONDA I HRABROST

Ivica Osim: Japanci su konačno zreli za velike stvari

objavljeno prije 14 godina

Japan je bučno proslavio pobjedu svojih nogometaša nad Danskom (3:1) i ulazak u osminu finala Svjetskog prvenstva, a najuzbudljivije je bilo u Osaki gdje je policija gumenjacima morala… više »

skrolaj na vrh