Nogomet SP 2010.
POLUFINALE

Svi njemački reprezentativci spremni za Španjolsku

objavljeno prije 14 godina

Manager njemačke nogometne reprezentacije Oliver Bierhoff izjavio je kako su svi igrači zdravi i na raspolaganju izborniku Joachimu loewu za polufinalni dvoboj Svjetskog prvenstva protiv… više »

CRNE ZVIJEZDE

Gana svojim reprezentativcima priredila veličanstven doček

objavljeno prije 14 godina

Tisuće oduševljenih navijača dočekalo je nogometnu reprezentaciju Gane na povratku kući sa Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici gdje su "crne zvijezde" plasmanom u… više »

VOLE VELIKANE

Južnoafrikanci navijaju za Njemačku

objavljeno prije 14 godina

Kad je Bafana Bafana ispala sa Svjetskog prvenstva, Južnoafrikanci su bili jako razočarani. Većina je i dalje bila zainteresirana za turnir, pa su odlučili podržati druge momčadi. Većina ih… više »

DAO SVE

Diego Maradona: Moje poglavlje je završilo

objavljeno prije 14 godina

Diego Maradona još uvijek nije službeno podnio ostavku na mjesto argentinskog izbornika, ali je u razgovoru za argentinski dnevni list "Cronica" izjavio da je njegovo poglavlje… više »

VELIKODUŠNO

Nigerijski predsjednik povukao suspenziju reprezentacije

objavljeno prije 14 godina

Nigerijski predsjednik Goodluck Jonathan povukao je suspenziju cijele nigerijske nogometne reprezentacije od sudjelovanja u međunarodnim natjecanjima na dvije godine zbog lošeg… više »

ISKUSNA EKIPA

Određeni suci za polufinale SP-a

objavljeno prije 14 godina

Za glavnog suca susreta između Nizozemske i Urugvaja, koji je na rasporedu u utorak u Cape Townu određen je Uzbekistanac Ravšan Irmatov, dok će dvoboj između Njemačke i… više »

REZULTATI ANKETE

Nijemci sigurni u naslov prvaka

objavljeno prije 14 godina

U anketi koju je proveo tiražni Bild čak 83 posto ispitanih je uvjereno kako će njemačka reprezentacija slaviti na jugu "Crnog kontinenta", devet posto u prvi plan gura Nizozemce,… više »

OTKAZ

Dunga smijenjen, Brazil traži novog izbornika

objavljeno prije 14 godina

Izbornik brazilske nogometne reprezentacije Dunga i svi članovi stručnog stožera dobili su otkaz nakon neuspjeha na svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Dunga je prije početka World Cupa… više »

LOŠ UČINAK

Fernando Torres će polufinale gledati s klupe?

objavljeno prije 14 godina

Fernando Torres možda neće zaigrati u početnoj postavi polufinalne utakmice Svjetskog prvenstva protiv Njemačke koja se igra u srijedu. Torres u pet utakmica na prvenstvu nije postigao niti… više »

NFF

Smijenjeno vodstvo Nigerijskog nogometnog saveza

objavljeno prije 14 godina

Predsjednik Nigerijskog nogometnog saveza (NFF) Sani Lulu, njegov zamjenik Amanze Uchegbulam i treći član predsjedništva Taiw Ogunjobi razriješeni su svojih dužnosti na sjednici… više »

KAKVA MOTIVACIJA

Svaki Nijemac bogatiji za 100,000 eura

objavljeno prije 14 godina

Svaki od njemačkih nogometaša i članova stručnog stožera od subote su bogatiji za po 100.000 eura, koliko iznosi nagrada za plasman u polufinale Svjetskoga prvenstva. Nijemci su na… više »

ČETVRTFINALE

Španjolska pobijedila Paragvaj 1:0, Villa opet krvnik

objavljeno prije 14 godina

U susretu četvrtfinala Svjetskog nogometnog prvenstva Španjolska je u Johannesburgu na stadionu Ellis Park pobijedila Paragvaj 1:0. Pobjednički pogodak postigao je David Villa u 84.… više »

POBJEDA KAO SAN

Merkel s tribina gledala Njemačku dominaciju nad Argentinom

objavljeno prije 14 godina

Njemačka kancelarka Angela Merkel nije skrivala oduševljenje uvjerljivom njemačkom pobjedom protiv Argentine u četvrtfinalu World Cupa. "Oduševljena sam, dečki su bili sjajni.… više »

ELF U POLUFINALU

Njemačka mladež polomila Maradoninu Argentinu 4:0

objavljeno prije 14 godina

U susretu četvrtfinala Svjetskog nogometnog prvenstva Njemačka je u Cape Townu na stadionu Green Point pobijedila Argentinu 4:0 i plasirala se u polufinale. Golove za "elf" postigli su Thomas… više »

DEUTSCHE WELLE

Tko je bolji, Mesut ili Messi?

objavljeno prije 14 godina

Njemačka u četvrtfinalu Svjetskog nogometnog prvenstva igra protiv Argentine. Reprezentacije dviju zemalja susreću se po šesti put na svjetskim prvenstvima, a svi dosadašnji… više »

skrolaj na vrh