Muškarci
PODIVLJALI HORMONI

Muškarci nabijeni testosteronima loši su šefovi

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Visoka razina testosterona kod osoba na rukovodećim pozicijama može imati negativne posljedice na poduzeća, jer su testosteronom nabijeni menadžeri skloniji lošim poslovnim potezima,… više »

OSNOVE FUNKCIONIRANJA

Što svaki muškarac mora znati o ženskom mozgu?

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Ne postoji takva stvar poput uniseks mozga, tvrde neuropsihijatri. Pogledajte što svaki muškarac mora znati o ženskom mozgu. Žena prolazi dva puta kroz adolescenciju - nitko to… više »

PRILIKA ŽIVOTA

Snimite reklamu za Nokiu N8 s Pamelom Anderson

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Broj prodanih iPhonea u svim inačicama penje se u neslućene visine, Googleov Android polako preuzima primat operacijskog sustava pametnih telefona, a Nokia želi zadržati prvo mjesto u svijetu… više »

OPASAN TREND

Injekcijom vazelina do većeg penisa

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Muškarci koji pate od nedostatka samopouzdanja zbog veličine svog 'ponosa' često dolaze na opasne ideje. U Aziji su se tako dosjetili u penis ubrizgati vazelin i druge masti na bazi… više »

DIJAMANTNI ŽILET

Nijemci uvode revoluciju u brijanje s britvicom

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Kompanije na razvoj britvica već godinama troše velike količine novca namijenjenog za istraživanje i razvoj, ali pravih inovacija zapravo nema - sve se uglavnom svodi na povećanje… više »

KVANTITETA I KVALITETA

Kemikalija bisfenol A uzrokuje mušku neplodnost

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Novo istraživanje pokazalo je da je kemikalija bisfenol A (ili BPA) povezana s manjom kvalitetom sperme. BPA se najčešće koristi za izradu plastike ili pakiranja hrane i pića i ljudi… više »

DVA SVIJETA

Zašto veze s mlađim ženama nemaju budućnost

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Brojni muškarci sanjaju o spoju s mlađom ženom, a nije rijetkost i da napuštaju svoju dugogodišnju vezu ili brak zbog mlađe ljepotice. Između takvih partnera generacijska… više »

POVEĆAN RIZIK

Pretili muškarci ranije umiru

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Istraživači su pratili 5.000 danskih vojnih obveznika između 20 i 80 godine i zaključili kako se muškarci koji su bili pretili u dobi od 20 godina suočavaju s doživotnim udvostručenjem… više »

URADI SAM

SpermCheck – test kojim sami provjeravate svoju spermu

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Jedan od sedam parova ima problema sa začećem, a većina njih pretpostavlja da je za to ''kriva'' žena. Ipak, polovica svih slučajeva neplodnosti povezuje se s lošom spermom. Srećom,… više »

LET THE MUSIC PLAY

Zatražite njen broj dok svira romantična glazba

objavljeno prije 14 godina

Želite spoj? Želite da vas drugi primijete? Vrijeme je za malo glazbene pomoći. Naime, u istraživanju koje su proveli francuski stručnjaci sa Sveučilišta Bretagne-Sud, objavljenom u… više »

SRAMEŽLJIVI I MRŠAVI

U trendu su osjećajni muškarci s raščupanom kosom

objavljeno prije 14 godina

Vremena kada su muškarci željeli izgledati kao David Beckham su prošla - metroseksualci više nisu u modi. Dečke sa savršeno počupanim obrvama, koji od glave do… više »

prvi spoj hrana
NEPISANA PRAVILA

Kakvu poruku šaljete odabirom hrane na prvom spoju?

objavljeno prije 14 godina

Možda nećete jesti već na prvom spoju, ali kad-tad ćete otići na večeru s novim partnerom, odnosno partnericom. Romantična večera pravi je klasik kada je riječ o početku veze. Vjerojatno… više »

ZA BOLJI SEKS

Izliječite impotenciju uz par udisaja

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Novi uređaj nalik na inhalator za astmu mogao bi postati popularan kod muškaraca s erekcijskom disfunkcijom. Inhalator koji bi omogučio erekciju muškarcu u samo deset minuta… više »

SVAKI DESETI

I očevi pate od poslijeporođajne depresije

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Nisu samo majke podložne poslijeporođajnoj depresiji, jer je novom američkom studijom ustanovljeno da isti problem zahvaća i deset posto očeva. Istraživači medicinskog fakulteta Eastern… više »

NEMAR

Muškarci previše zanemaruju svoje zdravlje

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Muškarci su skloniji zanemarivanju svoga zdravlja od žena, objavio je Frank Sommer, profesor odjela za muško zdravlje na sveučilišnom medicinskom centru u Hamburgu.… više »

skrolaj na vrh