Lifestyle BODY&SOUL
UZVRATITE UDARAC

Pobijedite stres - ako to mogu vojnici, možete i vi

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Hrvatski građani vrlo dobro poznaju pojam PTSP-a. Rat nije tako davno završio, žene i djeca trpe nevjerojatna maltretiranja (najčešće nasilje i seksualno zlostavljanje), većina… više »

SNAŽNI I LIJEPI

Hrana od koje rastu mišići

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Trening sam po sebi nije dovoljan za čvrste i lijepe mišiće. Utege i sklekove važno je kombinirati s odgovarajućom prehranom koja jača bicepse i tricepse. 1. JajaBogata su… više »

SPORT ZA SVE

Vježbajte bez obzira na godine

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Dobra kondicija pomaže starijim osobama da duže ostanu samostalne, a potreba za redovitim vježbanjem s godinama se povećava, ističu njemački znanstvenici. "Deset minuta vježbanja svakoga… više »

NAKON SVAKOG TRENINGA

Mlijeko je bolje od sportskih pića

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Matt Whitmore, 25-godišnji fitness trener iz Londona, nakon svakog treninga popije oko pola litre mlijeka. S ritualom ispijanja mlijeka umjesto sportskih pića počeo je prije desetak… više »

PREVENCIJA BOLESTI

Superhrana: tamarinda

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Tamarinda je drvo koje potječe iz Afrike, odakle se preko Indije proširilo po većem dijelu Azije. Stablo doseže veličinu od 12 do 18 metara, ima zimzelene listove i plodove… više »

DEOCREAM

Higijenska sredstva iz kućne radinosti - dezodorans u kremi

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Vjerojatno je malo tko od vas razmišljao o tome da sam pravi svoju pastu za zube, šampon za kosu, parfem ili pak dezodorans. Zašto biste se uopće patili, na primjer,… više »

BEZ PRETJERIVANJA

Energetski napitci - za i protiv

objavljeno prije 14 godina

Energetska pića su u modi ponajviše zato što su ih marketinški stručnjaci znali kvalitetno plasirati na tržište - oko njih se isplela specifična mreža informacija… više »

ČISTO ZDRAVLJE

Voće - kako dobiti ono najbolje od njega

objavljeno prije 14 godina

Svi znamo da je voće zdravo i da ga treba jesti redovito, ali postoje neke činjenice o voću koje možda niste znali, a važne su za naše zdravlje. Općenito je uvijek dobro držati neko… više »

UGODNO I KORISNO

Sightjogging - savršen spoj rekreacije i putovanja

objavljeno prije 14 godina

Sightjogging je savršena kombinacija razgledavanja gradova i rekreacije koja postaje sve popularnija u turističkim ponudama svjetskih metropola. Turisti današnjice više… više »

JEDNOSTAVNI SAVJETI

Kako zadržati svjež izgled cijeli dan?

objavljeno prije 14 godina

Ipak, takav izgled treba zadržati do kraja dana. A kako? Evo nekoliko savjeta. 1. Bezalkoholni losion - Prije nego nanesete šminku očistite lice losionom. Ipak, pripazite da to bude… više »

ZA ZDRAVA LEĐA

5 odličnih i jednostavnih uredskih vježbi

objavljeno prije 14 godina

Ako je vrijeme glavni problem koji ljude spriječava da vježbaju i postignu rezultate koje žele, potrebna je nova perspektiva. Umjesto da odlazite u teretanu vježbati, prilagodite vježbanje… više »

SUPER SAVJETI

Top 5 problema s kosom i kako ih se riješiti

objavljeno prije 14 godina

Kvaliteta vaše kose ovisi o cirkulaciji korijena kose i količini hranjivih tvari u vašem tijelu koje su potrebne kako bi kosu nahranile. Nutricionistica Michelle Kingston… više »

OSLOBAĐANJE

Gola joga - odlična vježba za prihvaćanje vlastitog tijela

objavljeno prije 14 godina

Gola joga, da odmah na početku napomenemo, nema nikakve veze sa seksom. Najjednostavnije rečeno, to je vrsta joge koja se prakticira bez odjeće. Sve je popularnija na zapadu, iako je… više »

TAMNO ZDRAVLJE

Sok od crnog ribizla smanjuje bol nakon vježbanja

objavljeno prije 14 godina

Novo istraživanje objavljeno u  ''American Journal of Physiology'' pokazalo je da sok od crnog ribizla pomaže u sprječavanju boli tijekom tjelovježbe. Znanstvenici s novozelandskog… više »

ZA BOLJI IMUNITET

Superhrana: komorač

objavljeno prije 14 godina

Komorač - je li to povrće, ljekovita biljka ili začin? Slatkast okus kmorača može služiti kao dodatak hrani, a može se i piti kao biljni čaj. Čuvene po svojim korisnim učincima na probavu,… više »

skrolaj na vrh