Lifestyle BODY&SOUL
erotski snovi san spavanje seks
PSIHOLOGIJA

Snovi o seksu - što znače?

objavljeno prije 12 godina

Seksi snovi nisu samo nagrada našeg mozga za još jedan preživjeli dan. Psiholozi kažu da svaki seksi san ima i dublje značenje te da otkriva nešto o nama samima.… više »

GLAZBENI IDENTITET

Ono si što slušaš

objavljeno prije 12 godina

Istraživanja na Cambridgeu pokazala su da se glazbenim ukusom služimo kako bismo izrazili vlastiti identitet, ali i formirali mišljenja o drugim ljudima. Na temelju nečijih glazbenih… više »

PRIRODA DAJE

Djeca rođena prirodnim putem imaju viši IQ

objavljeno prije 12 godina

Dileme o načinu rađanja prisutne su godinama, razlike između prirodnog poroda i carskog reza detaljno se proučavaju i svaka od njih ima svoje dobre i loše strane. No, jedan argument… više »

MMMMM

Omiljena glazba i hrana stvaraju iste osjećaje

objavljeno prije 12 godina

Istraživanje provedeno na Sveučilištu u Montrealu pokazalo je da je glazba može izazvati jednak osjećaj zadovoljstva kao i hrana. Osam dobrovoljaca koji su tvrdili da pri… više »

LJETO I ODLUKE

5 stvari koje ste planirali napraviti ovog ljeta, ali vjerojatno niste

objavljeno prije 12 godina

Iako im možda ne pridajemo toliku važnost kao onim novogodišnjim, odluke koje donosimo na početku ljeta znaju biti itekako važne i često vjerujemo kako je upravo ljeto pravo vrijeme da… više »

LOPOVI

Tko vara u igricama, radi to i u životu

objavljeno prije 12 godina

U istraživanju je sudjelovalo preko 1200 odraslih ljubitelja online društvenih igara, a čak 48 posto onih koji su priznali da varaju u igricama dali su jednako priznanje i za… više »

No description
OPREZ!!

Slatkiši smanjuju IQ kod djece

objavljeno prije 12 godina

Djeca i slatkiši stalna su priča koja nikad ne može biti do kraja riješena - djeci su slatkiši jednostavno dragi i žele ih, a vi tu ne možete puno napraviti jer će se… više »

AJOJ

Žene koje manje spavaju imaju deblji struk

objavljeno prije 12 godina

Beauty sleep dobio je svoju potvrdu u istraživanju provedenom na Sveučilištu Uppsala. Voditeljica istraživanja dr. Jenny Theorell-Haglow i njen tim ispitali su 6500 žena mlađih od 50… više »

JEDNOSTAVNO

Napitci od kojih gubimo kilograme

objavljeno prije 12 godina

Tekućina je važna za prehranu i zdravlje jednako koliko i hrana i ne smije se zanemariti ili staviti u drugi plan, što često činimo. Donosimo popis najboljih napitaka koji će nam… više »

MLJAC

Jednodnevna dijeta grožđem

objavljeno prije 12 godina

Grožđe je idealno voće za ljetnu jednodnevnu dijetu, jer su plaže i tržnice doslovno preplavljene ukusnim i sočnim domaćim grozdovima. Ova namirnica ima veliku nutritivnu i dijetetsku… više »

PRENDS MOI

Čudesnim parfemom do sreće i bolje linije

objavljeno prije 12 godina

Prends Moi reklamira se kao prvi parfem za mršavljenje na svijetu, a u njegovom smišljanju veliku su ulogu odigrali i nutricionisti. Naime, sastojci parfema usmjereni su na… više »

LEGENDE

Šest mitova o sunčanju

objavljeno prije 12 godina

Sunčanje postaje sve opasnija ljetna zabava, jer je rak kože postao najčešća vrsta raka u SAD, a glavni uzrok je UV zračenje sunca, solarija i lampi za sunčanje. Upravo iz tog razloga… više »

LJETNI SJAJ

Hrana za savršenu kožu u ljetnim mjesecima

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Ljeto je ponovno stiglo nakon kišnih dana i uskoro ponovno možemo očekivati pravi temperaturni pakao. Kao i svake godine vaša koža je izložena povećanom stresu i opasnostima.… više »

UŽITAK

Tuširanjem protiv stresa

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Tuš ili kada, dilema je koju imaju mnogi, a u najvećem broju slučajeva pobjeđuje kada jer se, prema uvriježenom mišljenju, u njoj možete bolje opustiti. No, kako tvrdi jedan… više »

100+

Gladovanje je ključ dugovječnosti

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Dugovječnost je san koji se stoljećima provlači kroz svako polje ljudskog djelovanja, a u novije doba pojavilo se mali milijun recepata za dugovječnost koji sadrže razne oblike vježbanja,… više »

skrolaj na vrh